1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0
-
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0
mesto:Kula
stadion:kod kanala
vreme:17.30h
I konacno pocinje,posle skoro tri meseca...
Videcemo da li imamo klub i igrace za velika dela u novoj sezoni.
Cilj je jasan-EVROPSKA VOJVODINA!
Prisustvo svih navijaca Vojvodine u Kuli je obavezno,nacin prevoza do tamo po sopstvenom izboru(autobus,voz,kola,bicikl...),bitno je biti tamo i dati podrsku voljenom klubu,provod ekstra-zagarantovan,3 boda-realna zelja!!!
SVI U KULU!
stadion:kod kanala
vreme:17.30h
I konacno pocinje,posle skoro tri meseca...
Videcemo da li imamo klub i igrace za velika dela u novoj sezoni.
Cilj je jasan-EVROPSKA VOJVODINA!
Prisustvo svih navijaca Vojvodine u Kuli je obavezno,nacin prevoza do tamo po sopstvenom izboru(autobus,voz,kola,bicikl...),bitno je biti tamo i dati podrsku voljenom klubu,provod ekstra-zagarantovan,3 boda-realna zelja!!!
SVI U KULU!
-
-
Trebali bi da krenemo napadacki al toga kod nas nema na gostovanjima.Samo da tako ne bude i ove sezone da kadgod igramo na strani da se branimo.kuzma liman wrote:realno bi trebalo da ih pobedimo cirka im je tesko povredjen i nece ga biti 7 meseci na terenu !!!!!!! s i boban stojanovic im je rovit . zato bi trebalo da krenemo napadacki i postignemo sto vise golova .
-
-
Šta očekivati pred prvi meč sezone. Ponovo smo obavili pripremne utakmice u ilegai, pa se nadam da je Džimi namera bila da sakrije igru od protivnika a ne od navijača. U novu sezonu ulazimo sa jačim timom od prošle sezone i to iz sledećih igrača; u timu više nisu Marko i Vukselja, igrači su isplaćeni i zadovoljni a mislim da imamo konačno upravu koja će uspeti da ih motiviše za profesionalni rad i naš koliko toliko neiskusni tim je na okupu već godinu ipo dana i mislim da je vreme da konačno pokaže zube. Nadam se da se neće ponoviti ziceraška i kukavička igra iz prošle sezone jer iako je naša odbrana najkvalitetnija u ligi ona nema dovoljno kvaliteta da izdrži da odigra samo u defanzivi tokom većeg dela meča. Međutim, kao da svi zaboravljaju osnovni preduslov igre "ajde da se povučemo pa šta napravimo u napadu" a to je bar jedan kvalitetan napadač koji će iskoristiti jednu od tri šanse koju stvorimo tokom meča!
Zato malo više kuraži, malo više razuma i sutra hrabro po novu pobedu!
Ipak smo mi Vojvodina, to se nikad ne sme zaboraviti!
p.s. Nadam se da će biti održan minut ćutnje ako ne od igrača onda bar od navijača! VIdimo se.....
Zato malo više kuraži, malo više razuma i sutra hrabro po novu pobedu!
Ipak smo mi Vojvodina, to se nikad ne sme zaboraviti!
p.s. Nadam se da će biti održan minut ćutnje ako ne od igrača onda bar od navijača! VIdimo se.....
-