1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0

Stara Garda

1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0

Post by Stara Garda »

mesto:Kula
stadion:kod kanala
vreme:17.30h

I konacno pocinje,posle skoro tri meseca...
Videcemo da li imamo klub i igrace za velika dela u novoj sezoni.
Cilj je jasan-EVROPSKA VOJVODINA!

Prisustvo svih navijaca Vojvodine u Kuli je obavezno,nacin prevoza do tamo po sopstvenom izboru(autobus,voz,kola,bicikl...),bitno je biti tamo i dati podrsku voljenom klubu,provod ekstra-zagarantovan,3 boda-realna zelja!!!

SVI U KULU!
Cause

Post by Cause »

Doći ću obavezno, način prevoza - kolima , podršku ću dati, za provod ne sumljam, a ta tri boda su stvarno realna !!!! :)
" Dečko je pun zmajova! "
Mailman

Post by Mailman »

Svi u Kulu!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

invazija u kulu !!!!!!!

ps. oce neko ici vozom da se sa nekim ustekam ?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jbg,mi uvek ocekujemo u Kuli "bratskih" 0:0 ili 1:1,a oni nas uvek nakantaju i igraju napaljenije nego protiv zvezde i partizana.Sva pisanja po stampi u vezi nasih igara u pripremama mi i ne daju mnogo mesta za optimizam,ali opet... pa zar u prvom kolu da se predamo!?

JURIS NA KULU!!!!! :lol:
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Svi u Kulu!Nepostoji opravdanje i od velike je važnosti da od prvog kola damo našim momcima veliku podršku!
Rubrika igrač sezone ponovo radi , zato ostavite svoje glasove!!!! :wink:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

realno bi trebalo da ih pobedimo cirka im je tesko povredjen i nece ga biti 7 meseci na terenu !!!!!!! s i boban stojanovic im je rovit . zato bi trebalo da krenemo napadacki i postignemo sto vise golova .
markof89

Post by markof89 »

kuzma liman wrote:realno bi trebalo da ih pobedimo cirka im je tesko povredjen i nece ga biti 7 meseci na terenu !!!!!!! s i boban stojanovic im je rovit . zato bi trebalo da krenemo napadacki i postignemo sto vise golova .
Trebali bi da krenemo napadacki al toga kod nas nema na gostovanjima.Samo da tako ne bude i ove sezone da kadgod igramo na strani da se branimo.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

molio bih da mi neko cim sazna kada se krece za kulu odgovori posto sam iscimao mnogo mase da ide samnom a svi pitaju kada se krece a ne znam kako da im odgovorim
f89

Post by f89 »

KADA SE POLAZI U KULU
NADAM SE DA NIKO NECE ODUSTATI ZBOG JADNE KISE

SVI U KULU
mrzim beograd
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Polazak je u 15.30h ispred juzne tribine
Владика
Administrator

Post by Владика »

Šta očekivati pred prvi meč sezone. Ponovo smo obavili pripremne utakmice u ilegai, pa se nadam da je Džimi namera bila da sakrije igru od protivnika a ne od navijača. U novu sezonu ulazimo sa jačim timom od prošle sezone i to iz sledećih igrača; u timu više nisu Marko i Vukselja, igrači su isplaćeni i zadovoljni a mislim da imamo konačno upravu koja će uspeti da ih motiviše za profesionalni rad i naš koliko toliko neiskusni tim je na okupu već godinu ipo dana i mislim da je vreme da konačno pokaže zube. Nadam se da se neće ponoviti ziceraška i kukavička igra iz prošle sezone jer iako je naša odbrana najkvalitetnija u ligi ona nema dovoljno kvaliteta da izdrži da odigra samo u defanzivi tokom većeg dela meča. Međutim, kao da svi zaboravljaju osnovni preduslov igre "ajde da se povučemo pa šta napravimo u napadu" a to je bar jedan kvalitetan napadač koji će iskoristiti jednu od tri šanse koju stvorimo tokom meča!
Zato malo više kuraži, malo više razuma i sutra hrabro po novu pobedu!
Ipak smo mi Vojvodina, to se nikad ne sme zaboraviti!
p.s. Nadam se da će biti održan minut ćutnje ako ne od igrača onda bar od navijača! VIdimo se.....
Владика
Administrator

Post by Владика »

Jedan mali wallpaper za sve vas
Image
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Ziveli walldresovi!!! :wink:
Jel Markov ili Vukeljin?
Владика
Administrator

Post by Владика »

Stara Garda wrote: Jel Markov ili Vukeljin?
Markov!! Dobio sam ga posle jedne utakmice i nisam morao da ga perem jer se naš vrli strelac nije ni oznojao u njemu! :lol:
Locked