Toto Riina wrote:Контрола лопте, промена правца, осећај за простор су одлични код овог играча. Војводини недостаје креатор игре, виц играч након одласка Сергеја и то ће бити приметно и у домаћем првенству.
Да ли може да се зна колико година има овај деран, где игра и да ли си га званично понудио Младену Јованићу?
Занима ме мишљење Грбе о овом играчу на основу снимка?
Osećaj za prostor, osećaj za dribling, sa prvim se rađa, drugo se donekle i uči, dobra kontrola lopte, fizikalije nisu impresivne toliko koliko ostavlja utisak na prvi pogled jer, on ima loptu i ima prednost u tom prvom koraku gde protivnički igrač ne zna gde će i šta će on sa loptom, plus ima dosta poteza van rezona (kreacija) što ovi protivnici jako teško čitaju, pa se stiče utisak da je dosta brz, a mislim da nije (možda grešim). Deluje da igra sa velikim samopouzdanjem. Sad, sve to na stranu jer: 1. Ovo je isečak njegovih najboljih poteza; 2. Liga mi deluje neozbiljno tj. njegovi protivnici. Ako ga menadžer preporučuje i nudi na probu, o svom trošku (put, smeštaj), ja bih pristao, jer te ništa ne košta.
Sergej je bio jedini naš igrač, uz Radoju (koji je trenutno totalno van forme, za šta su odgovorni treneri) i mi smo sada potpuno obezglavljeni i igri na sredini terena.Nema igrača koji može da se sastavi sa loptom i napravi razliku.Od Ivanića sam očekivao mnogo više, ali je mekan i ,,kilav u duelu", a čak ni tehnički ništa posebno, dok je Makarić snažan, ali tehnički veoma slabo potkovan.Možda bi Makarić bio rešenje kao klasični cfor-skakač -razbijač, kreator igre nikako - tako da nam treba plej, kao ozeblom sunce
Ivanić jeste mek fizički i tanak u duelu, nazovimo to bilo kojim imenom. Ali, Ivanić još nije odigrao ni jednu utakmicu na svojoj prirodnoj poziciji - on nije bočni igrač. Ćomara je tehnički bar na istom nivou sa Sergejem, ali nema taj bezobrazluk kao što ga ovaj ima, i drugačiji su tip igrača - Ćomara rešava 1 na 1, 1 na 2 situacije na jako malom prostoru (u sredini) kao nijedan igrač kog sam gledao, kontrola lopte gotovo perfekcija, dok Sergej solidno kontroliše loptu, ni blizu kao ovaj, ali mu je ideja bolja i taj završni pas koji samo on vidi i sme da odigra. Dajte Ćomiju šansu, nije on ni 20% pokazao još.