Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
johnny

Re: Marketing kluba

Post by johnny »

Ona slika sa tri upaljaca i dve hemijske olovke govori o stepenu kreativnosti i dovitljivosti marketing eksperata.
Kako ih nije blam?
Ping pong loptice, sta je ono? Kome treba smece od suvenira?
ristoo7

Post by ristoo7 »

Јавор је боље то одрадио од нас, а вероватно немају човека задуженог посебно за маркетинг.
:)

Post by :) »

Samo da znate da ja posedujem carape sa Vosinim grbom kupljne na pijaci i imaju plavu zvezdu i skroz korektan font za 80 dinara. Ti ljudi sto su to pravili su se vise iscimali od ovih u klubu.
laki

Post by laki »

Jel ti se u tim carapama za 80 dinosaurusa uzmrde noge posle 10 minuta nosenja? :mrgreen:
Inace, salu na stranu, ima na spensu vec duze vreme da se kupe papuce koji savvim korektno izgledaju, sa Vosinim grbom, mislim da su do skora bile 200 dindzera.
Image
:)

Post by :) »

Posto svi znamo da se ovaj forum cita i od strane klupskih struktura predlazem da svako smisli neki predlog, sta bi njega ali i vecinu kako nas tako i stranaca zainteresovalo sta da imamo tj kupimo.

Moj prvi predlog je krigla za pivo sa nasim grbom (naravno odstampanim sto bi se reklo kako Bog zapoveda a ne da se skine posle prvog pranja).
laki

Post by laki »

Krigla za pivo je preterana ideja, svaka cast, gari.
Image
Stexman

Post by Stexman »

Krigla za pivo je navijacima isto sto i lopta fudbalerima! Znaci totalno fudbalski artikal! :cheers:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:Jel ti se u tim carapama za 80 dinosaurusa uzmrde noge posle 10 minuta nosenja? :mrgreen:
Inace, salu na stranu, ima na spensu vec duze vreme da se kupe papuce koji savvim korektno izgledaju, sa Vosinim grbom, mislim da su do skora bile 200 dindzera.
Ja svake godine kupim jedne Vošine papuče, jer im je toliki vek trajanja :wink:
Io odio Belgrado
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Red Marquis wrote:Ja svake godine kupim jedne Vošine papuče, jer im je toliki vek trajanja :wink:
Takodje :D
laki

Post by laki »

Eto onda dobre ideje: Praviti klompe sa Vosinim grbom, posto klompe traju otprilike vecno :mrgreen:
Image
Zelja95

Post by Zelja95 »

Zastave raznih velicina naravno :mrgreen:
djape_ns

Post by djape_ns »

Privesci za kljuceve, pod obavezno, neki metalni malo kvalitetniji.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Casual

Post by Casual »

Podloge za mis, zastavice za auto, skolski pribor za osnovce (peratonica, sveska, olovka, gumica), bedzevi, salovi, majice (polo, obicne sa amblemom), solje...
Volem Vošu!
soderstorm

Post by soderstorm »

Ja sam svoj predlog vec stavio na zvanicnom sajtu. Rekviziti ili ti suveniri nemogu se svoditi samo na stavljanje grba na razna cuda od peskira do wc papira. Treba stavljati i slike igraca i oni su valjda deo kluba. Abu bi bio dobar za primer jedan on omiljenih igraca Vojvodine i siguran sam da bi klubu to bilo itekako korisno jer ga dosta ljudi gotivi i verujem da bi bar nesto kupili sa njegovim likom ja cu recimo dres.
lexa

Post by lexa »

Konacno da se nesto pomakne sa mrtve tacke po ovom pitanju (pa makar izgledalo i amaterski)

Evo i od mene nekoliko predloga (nemojte zameriti na eventualnim glupostima, ovo pisem posle
nekoliko ispijenih piva i Pizonovog tretmana :mrgreen: )

1) lopte sa nasim motivima. Velikom broju dece je lopta omiljena igracka, a svi znamo koliko u toj
dobi znaci kada imas tako nesto. Ja sam i dan danas veliki navijac Parme, razlog - prvi dres koji sam
u zivotu obukao je bio njihov dres. Eto, neka novosadskim klincima prva lopta bude sa nekim nasim
obelezjem ;)

2) oni mali minijaturni dresovi sto se kace na retrovizor u automobilu

3) nesto sa duzim vekom trajanja, tipa nekakve figure koje bi ukrasavale radne stolove ili bile ne nekom
vidljivom mestu u dnevnom boravku i pri tom provocirale crvene i crne goste :greenbutt:

4) i nesto za jednokratnu upotrebu, kondomi sa nekim upecatljivim sloganom :mrgreen:
Post Reply