VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by CRD FCV »

Ако су радови почели ових дана, има скоро месец и по до утакмице. То је ваљда довољно времена да се трава прими или шта већ треба.
Чешљеви и онлајн продаја се такође може средити, ако је то све од већих ствари које нас блокирају можда има наде да их дочекамо у својој кући.
Maki

Post by Maki »

Ma, pitanje da li su uopšte gotovi projekti, dozvole i tenderi za izvođače loža i ostalog što je potrebno. Hibrid možda i nije uslov za Evropu u ovoj fazi.
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Ne znam koji smo stadion prijavili, ali mislim da je u pitanju samo trava, sa ovim nasim stadionom 99% sam siguran da moze da se igraju utakmice kvalifikacija, bar do grupa...Mislim da uefa nije tako rigorozna...Stadion Tsc-a premali za grupe pa opet igraju, LS se i igra na stadionu " Maksimir " koji je u gorem stanju od naseg " Karadjordja"..Bilo kako bilo ja gajim nade da cemo Ajaks ipak docekati na nasem stadionu... :beg:
N13

Post by N13 »

Na_3_boda wrote: Thu Jun 20, 2024 2:06 pm Ne znam koji smo stadion prijavili, ali mislim da je u pitanju samo trava, sa ovim nasim stadionom 99% sam siguran da moze da se igraju utakmice kvalifikacija, bar do grupa...Mislim da uefa nije tako rigorozna...Stadion Tsc-a premali za grupe pa opet igraju, LS se i igra na stadionu " Maksimir " koji je u gorem stanju od naseg " Karadjordja"..Bilo kako bilo ja gajim nade da cemo Ajaks ipak docekati na nasem stadionu... :beg:
Trava nije uopste razlog. Nasa trava u letnjim mesecima je sasvim dovoljno dobra za evropu. Stadion je u pitanju.
021

Post by 021 »

Svi znamo da stadion ne ispunjava uslove, sa novom travom ili bez nje. Promena podloge je samo bedni izgovor kojim uprava pokušava da prikrije svoju nesposobnost. Umesto što nas lažete, pokažite makar minimum odgovornosti i poštenja, priznajte šta je pravi razlog neigranja u Novom Sadu i izvinite se navijačima zbog nesposobnosti da obezbedite elementarne infrastrukturne uslove. Tri godine nas zavlače oko stadiona, i svaki put slušamo identične laži, izgovore, i prazna obećanja. Jednom u istoriji igramo protiv Ajaksa, i po čemu ćemo pamtiti tu utakmicu? Po tome da smo toliko jadni kao klub da ni stadion nemamo. Bolje da se revanš igra u Roterdamu, navijači Feyenoorda toliko mrze Ajaks da bi napunili tribine, pogotovo ako treba da podrže klub koji ima iste dresove.
Turija

Post by Turija »

021 wrote: Thu Jun 20, 2024 6:50 pm Svi znamo da stadion ne ispunjava uslove, sa novom travom ili bez nje. Promena podloge je samo bedni izgovor kojim uprava pokušava da prikrije svoju nesposobnost. Umesto što nas lažete, pokažite makar minimum odgovornosti i poštenja, priznajte šta je pravi razlog neigranja u Novom Sadu i izvinite se navijačima zbog nesposobnosti da obezbedite elementarne infrastrukturne uslove. Tri godine nas zavlače oko stadiona, i svaki put slušamo identične laži, izgovore, i prazna obećanja. Jednom u istoriji igramo protiv Ajaksa, i po čemu ćemo pamtiti tu utakmicu? Po tome da smo toliko jadni kao klub da ni stadion nemamo. Bolje da se revanš igra u Roterdamu, navijači Feyenoorda toliko mrze Ajaks da bi napunili tribine, pogotovo ako treba da podrže klub koji ima iste dresove.
Sve si u pravu. Cak i za revans u Roterdamu, ali od toga nema nista.
Koliko sam zeleo Ajaks u Novom Sadu, sad me je bruka ove sramote nesposobne uprave gradske i klupske. Isti su kao i pok. Samardzic i Vukovic. Nema tu nikakve razlike. Cetvrto peto mesto u domacoj ligi, a Evropa nula.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Image

Mozda se nece gledati Vosa - Ajax u NS, ali hoce u Amsterdamu.
Let rezervisan, hotel takodje. Ove godine umesto 10 dana na moru, ide se 4 u Amsterdam. Malo Vosa, malo amsterdamske cari, jebes more :cheers:
Nadam da ce klub omoguciti jednostavan nacin da se dodje do karata i nama smrtnicima / obicnim navijacima. Pitao sam ih na drustvenim mrezama, ne odgovaraju. Bilo bi ironicno da sve sredim, osim karte za utakmicu.
Vidimo se!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

021 wrote: Thu Jun 20, 2024 6:50 pm Svi znamo da stadion ne ispunjava uslove, sa novom travom ili bez nje. Promena podloge je samo bedni izgovor kojim uprava pokušava da prikrije svoju nesposobnost. Umesto što nas lažete, pokažite makar minimum odgovornosti i poštenja, priznajte šta je pravi razlog neigranja u Novom Sadu i izvinite se navijačima zbog nesposobnosti da obezbedite elementarne infrastrukturne uslove. Tri godine nas zavlače oko stadiona, i svaki put slušamo identične laži, izgovore, i prazna obećanja. Jednom u istoriji igramo protiv Ajaksa, i po čemu ćemo pamtiti tu utakmicu? Po tome da smo toliko jadni kao klub da ni stadion nemamo. Bolje da se revanš igra u Roterdamu, navijači Feyenoorda toliko mrze Ajaks da bi napunili tribine, pogotovo ako treba da podrže klub koji ima iste dresove.
- Alo Zbilja, kakve su to priče iz Severne Srbije, da hoćete da obe utakmice igrate u Holandiji?
- Pa ovaj...znate...naš stadion ne može, pa mislili kao da iskoristimo iste boje sa Feynordom ili da naplatimo Ajaxu
- Šta mislili, mislio ti moj piiiii! Za koji moj izgradih tolike stadione da vi iz Severne Srbije sad mislite
- Pa ne... ovaj nisam ništa ja mislio
- Da, nego slušaj, ako ne znaš gde ćeš, eno pitaj terzu da ti sredi Zaječar.
- Ali ko će nam doći tamo?!
- Šta ko će doći?! Ajde bre, to je tvoj kraj, napunićeš ti to dok si reko Zaječar sutra, a ako ne može poslaće terza bus-dva, znaš kako se to radi
- Ne, ne treba, srediću ja to.
- Tako, ljubi te brat!
- Važi brate, ovaj... mislim šefe!
Duplof

Post by Duplof »

N13 wrote: Thu Jun 20, 2024 7:32 pm Image

Let rezervisan, hotel takodje. Ove godine umesto 10 dana na moru, ide se 4 u Amsterdam. Malo Vosa, malo amsterdamske cari, jebes more :cheers:
Nadam da ce klub omoguciti jednostavan nacin da se dodje do karata i nama smrtnicima / obicnim navijacima. Pitao sam ih na drustvenim mrezama, ne odgovaraju. Bilo bi ironicno da sve sredim, osim karte za utakmicu.
Vidimo se!
I ja se isto pripremam za odlazak u Amsterdam, pored toga što mi je to lično oduvek bila velika želja, još Voša igra.

Ako sam dobro skontao, oni na svom klupskom sajtu puštaju karte u prodaju od sutra za neke svoje članove. Treba pratiti i tamo, pre ćemo mi sami naći karte nego što će se klub udostojiti da organizuje nešto.

Nadam se ću uspeti realizovati svoje prvo evropsko gostovanje. :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@N13 i @Duplof
Molim vas javite ovde za karte kad se pojave na njihovom sajtu.
Takođe planiramo...
Duplof

Post by Duplof »

Savcic Luka wrote: Thu Jun 20, 2024 7:41 pm @N13 i @Duplof
Molim vas javite ovde za karte kad se pojave na njihovom sajtu.
Takođe planiramo...
Čim vidim nešto pišem ovde! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Duplof wrote: Thu Jun 20, 2024 7:39 pm
N13 wrote: Thu Jun 20, 2024 7:32 pm Image

Vidimo se!
I ja se isto pripremam za odlazak u Amsterdam, pored toga što mi je to lično oduvek bila velika želja, još Voša igra.

Туристички желим да идем такође у Амстердам дуго,али онда се сетим да већ првог августа идем на море и да морам све паре чувати за то.
Срећа нас сланинара је једнака нули :(
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

VošaNS wrote: Thu Jun 20, 2024 1:08 pm AJAKS NE MOŽE NA KARAĐORĐE: VOŠA DOMAĆIN U BAČKOJ TOPOLI, OPCIJA I LOZNICA
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/485185

Bar sad znamo da se radi trava kao što vidimo na slici. Hvala upravi koja nas je obavestila o tome, a da...
Bolje u Loznici veći je stadion barem.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam sta se bunite. Naziv topica je "VOJVODINA u Evropi", i tako ce i biti. Amsterdam, Evropa za pozeleti (u fudbalskom smislu :mrgreen: ), a realno i Topola je sa nas Evropa, tako da bice uzivanja :cheers:
Image
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply