Liga Evrope - sezona 2013/14

salefkv

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by salefkv »

Ljubomir1996 wrote:Potpisao i brat Tole :mrgreen:
Hah, nek se potpisuju kako hoce, samo da ima potpisa :D evo vec 400 za pola dana, ne znam tacno kada je napravljena peticija, lepo ovo ide. Dace Bog da uspe ovo.
Helm

Post by Helm »

Od 21.15 do 23.15 je potpisalo oko 250 ljudi. ;) To znam pouzdano jer sam pogledao koliko tacno ima pre nego sto cemo objaviti vest (a ona je objavljena u 21.15).
Jole

Post by Jole »

Ako mislite da se bas omasovi peticija nebi bilo lose poslati mail/molbu u svaku internet redakciju da objave akciju koja je pokrenuta. samo jedan portal da objavi od svih koji postoje moglo bi da koristi. Ako se pak preorjentisemo za stadion dao bih malo drugaviji predlog. Pustiti ljude na teren, travu prekriti nekim platnom i mirna backa. naravno oni koji se bolje razumeju bi mogli dati neko konkretnije resenje kako zastititi travu. Ali ne zaboravite da je i na stadionu javni skup, tako da i tu treba dozvola policije
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
angua

Post by angua »

Ideja za centar je genijalna i sjajna stvar za promociju. Jako mi je žao što nisam tad u NS. Može da se napravi super atmosfera
i odlična zabava. Budjenje slaninara i da Novi Sad, napokon stane iza Voše, onako kako treba.
Mislim da ne bi trebalo da bude veći rizik nego što bude kod bilo kog skupa tog tipa. Generalno Voša trenutno ima veliku podršku
i svi se nešto jako lože na "navijajmo-za-sve-srpske-klubove" fore. 2011. je bila postavljena bina za doček igrača, a tad smo igrali protiv
smradova koji imaju pristalice u našem gradu. Hoću da kažem, ako ima volje sve to može da se organizuje.
Za one što su toliko protiv i koji bi eventualno pravili problem, tu je obezbedjenje skupa.
Mislim da je najveći problem volja nadležnih, da ih tako nazove. :)
salefkv

Post by salefkv »

Jole wrote:Ako mislite da se bas omasovi peticija nebi bilo lose poslati mail/molbu u svaku internet redakciju da objave akciju koja je pokrenuta. samo jedan portal da objavi od svih koji postoje moglo bi da koristi.
Radi se na tome, za sada je poslato na 3 redakcije, ali mozda bolje da jos malo sacekamo da se skupi vise ljudi pa onda spamujemo, jer vece su sanse da ce objaviti ako vise ljudi potpise peticiju ...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

shecky wrote: A znamo da bi moglo doci do potencionalnih nereda ukoliko bi se domaci izrodi pojavili ..dakle nije to bas tako jednostavno
odraditi kako vama deluje,a upravo zbog toga posto to moze biti izgovor da se ipak ovo ne dozvoli, dakle ipak bi po meni
bilo bolje da se organizuje ovo na stadionu, i tu cak da ne bi dolazilo svako go**o ,bi mogli simbolicno sa stojom da se plati ulaz.
I uslucaju da se organizuje na stadionu, opet ne moze bez policije.
Ja sam vise za stadion. Originalnije je i nekako nas fazon. Ima zapad da gori ko nikad :devil:
Stexman

Post by Stexman »

I ja sam za varijantu zapada, bice preglednije, a moj predlog za sponzora je Amstel (oni su iz NS-a) koji bi recimo
finansirao video bim a zauzvrat imao ekskluzivno pravo na tocenje piva po nekoj normalnoj ceno od 100 dinosaurusa recimo :cheers:
Meni vise od toga ne treba ;)
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Postoji samo jedan mali problem,gde na zapad smestiti svih 20.000 navijaca Vojvodine :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Ne mogu da verujem da ne gledate siru sliku... Sta postizemo gledanjem na stadionu??? Da li ce neko ko inace slabo posecuje nase utakmice doci da odgleda ovu? Opet, u slucaju da se postavi video bim u centru, imacemo gomile slucajnih prolaznika, gomilu omladine i dece, pa kada vide nekoliko hiljada ljudi kako energicno prate utakmicu, navijaju, skacu, vrlo je verovatno da ce se i sami zainteresovati za ceo dogadjaj, pa ako jos izborimo plasman u grupnu fazu i usledi slavlje, siguran sam da mozemo dobiti veliki broj novih posetilaca Karadjordja. To sa stadionom ne bi postigli nikad...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Milan wrote:Ne mogu da verujem da ne gledate siru sliku... Sta postizemo gledanjem na stadionu??? Da li ce neko ko inace slabo posecuje nase utakmice doci da odgleda ovu? Opet, u slucaju da se postavi video bim u centru, imacemo gomile slucajnih prolaznika, gomilu omladine i dece, pa kada vide nekoliko hiljada ljudi kako energicno prate utakmicu, navijaju, skacu, vrlo je verovatno da ce se i sami zainteresovati za ceo dogadjaj, pa ako jos izborimo plasman u grupnu fazu i usledi slavlje, siguran sam da mozemo dobiti veliki broj novih posetilaca Karadjordja. To sa stadionom ne bi postigli nikad...
+1

Upravo to :!:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Firmson89

Post by Firmson89 »

Milan wrote:Ne mogu da verujem da ne gledate siru sliku... Sta postizemo gledanjem na stadionu??? Da li ce neko ko inace slabo posecuje nase utakmice doci da odgleda ovu? Opet, u slucaju da se postavi video bim u centru, imacemo gomile slucajnih prolaznika, gomilu omladine i dece, pa kada vide nekoliko hiljada ljudi kako energicno prate utakmicu, navijaju, skacu, vrlo je verovatno da ce se i sami zainteresovati za ceo dogadjaj, pa ako jos izborimo plasman u grupnu fazu i usledi slavlje, siguran sam da mozemo dobiti veliki broj novih posetilaca Karadjordja. To sa stadionom ne bi postigli nikad...
+1 суштина!
Поента овога у центру је да се споји могућност гледања саме утакмице и у исто време промоција клуба!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Неколико хиљада Сланинара на Тргу у центру? И то у времену изузетно острашћене политичке борбе у граду? Мислим да нема шансе да полиција ово дозволи а да будемо искрени то и јесте огроман безбедоносни ризик. Не кажем да би навијачи Војводине изазвали инциденте али јасно је ко би покушао да нас тада оцрни. Зато је и боље на Западу, има времен за трг.
Salvador

Post by Salvador »

Tacno. Evo ja sam cuo od nekih ljudi koje inace ne zanima fudbal, a koji su se slucajno zatekli u cetvrtak uvece kada se slavila pobeda da su bili prijatno iznenadjeni kako je masa bila u dobrom fazonu i pozitivna (u smislu, nisu dziberi kako su inace zamisljali navijace).
Bas tu vidim odlicnu priliku da se sa dobrom i kvalitetnom organizacijom ovog dogadjaja (prodaja/deljenje suvenira, svirke, nagradne igre, ili slicno) pridobiju ljudi koji inace ne bi dosli na stadion.

U isto vreme, mislim da sve ovo treba raditi sa merom, da ne bi bilo ono 'ko visoko leti..'.

PS. Mozda i ovo sto kaze Podbara ima smisla, ali onda opet treba napraviti neku dobru akciju u centru da se reklamira gledanje na stadionu.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Malo sam razmišljao i ukapirao da je svejedno gde bi se eventualni prenos organizovao jer, u slučaju prolaza u grupnu fazu, sasvim je sigurno da bi se masa spontano okupila na Trgu da proslavi. Sigurno niko sa stadiona ne bi otišao pravo kući...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Противник сам било каквих масовних окупљања ради заједничких гледања фудбалских утакмица. Не знам кога очекујемо да ћемо придобити? Само индијанштину која ће нестати са прва два везана пораза.
Locked