Kup Srbije - sezona 2010/11

Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

kafe bagdad wrote:Ja uzimam dan pauze da dobro razmislim pa cu onda da napisem sta mislim o svemu ovome.
Ja uzimam i dva, ali konstatujem sledeće:

OVO JE NAJJAČI I NAJBOLNIJI ŠAMAR KOJI SAM DOBIO ZA SVE GODINE MOG ŽIVOTA.

Bilo šta - ali ZAJEDNIČKO saopštenje sa njima....NIKAD NI U NAJGOREM LUDILU nisam mogao da predvidim!!!

Sramota na kub! Pljuc i piš SVIMA NAMA u glavu!
21114

Post by 21114 »

I sad dolazimo do toga, da ja kao obican covek koji voli Vosu svim srcem i vise od toga treba sledeci put kad sretnem Rabrena i Batu jednostavno da uzmem c---- i da ih da------. Oni odlucuju u ime kluba kojeg mi volimo vise nego oni, za kojeg bi i poslednji dinar dali ako zatreba, a pritom se pozivaju na to da je ovo pocetak borbe, potpisuju papir sa onima koje su do juce nazivali lopovima. S----- ljudski.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Buca

Post by Buca »

Suboticani ?! Svi su oni gledali to finale i jos mnogi drugi...Izgleda svetinja koju brane ljudi iz nase uprave ipak za njih nije isto sto i za nas!!!
Image
Image
Image
http://www.delije.net/galerija/10_11/1011_cz_rad_3.jpg
Željko Brkić jedan je od nas!!!
budababa

Post by budababa »

Da stvar bude gora, na Dnevnikovom sajtu jedno do drugog stoje grbovi partizana (prvo njihov!) i Voše, a uz sve to i ime FKVOJVODINA.COM iznad našeg grba. I sve to bez ikakvog propratnog teksta. Taman kad pomisliš da ne može gore :roll: Kanda i u Dnevniku ima šljama zrelog za deratizaciju.

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
TomaNS

Post by TomaNS »

Gospoda iz uprave su trebale znati da POSLE JEBANJA, NEMA KAJANJA, a kad su VEC KRENULI DA GA STAVLJAJU, onda je kasno da sada navlace gace i sklanjaju se u orman!

SRAMOTA!!!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 42748.html
I ovo se zove predsednik Vojvodine. :pegla:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ne, ipak ne mogu da cekam do sutra: ovo je najveca sramota koju smo doziveli za 97 godina naseg postojanja. Kosta Hadzi i ostali osnivaci kluba se prevrcu u grobu.
ice

Post by ice »

Ima nečega u ovome što je napisao ZmagoNS, a ono što mogu sasvim sigurno da tvrdim jeste to da od starta nismo smeli da dozvolimo onakvo iživljavanje od strane policije.Možda bi i tada nešto bilo bar malo drugačije.

Inače, sličnih, ali ne tako drastičnih situacija je bilo i ranije.Krali su nas baš protiv blizanaca, pogotovo crnog, policija maltretirala i na tome se sve i završilo.
Čak je i ovih zajedničkih saopštenja bilo i ranije, ne ovako sramnih da se tako izrazim, ali bilo ih je.Setimo se onog jednog sa ciganima što smo izdali, a jednom smo to uradili i sa oba blizanca.
Moramo da učinimo nešto kako u našem dvorištu, tako i van njega da se ovakve situacije ne ponavljaju (naravno ne mislim na sudijsku krađu to izgleda može da spreči samo taj sistem ako nestane) .
slanobarac wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 42748.html
I ovo se zove predsednik Vojvodine. :pegla:
Bar nije morao da doliva ulje na vatru, sad mi se već čini da ubira neke lične poene što je još gora sramota.
Last edited by ice on Thu May 19, 2011 9:35 pm, edited 3 times in total.
slanobarac

Post by slanobarac »

Sutra hitno OSTAVKE!!!!!!!!!!!! Kako nas obrukaste.
TomaNS

Post by TomaNS »

kafe bagdad wrote:Ne, ipak ne mogu da cekam do sutra: ovo je najveca sramota koju smo doziveli za 97 godina naseg postojanja. Kosta Hadzi i ostali osnivaci kluba se prevrcu u grobu.
King

Post by King »

Verovatno su Bati k---- debeli krmak i njegov kompanjon Ružić zapretili da pazi šta radi i kakve korake preduzima,pa se popularni KanKan brze bolje izvinio i istakao kako su partizan i Vojvodina godinama u dobrim odnosima,i pre je Bata stalno hvalio blizance kako su oni najveci klubovi u Srbiji kako ih ceni i istina je da bi im rado prodao igrace ako bi mu blizanci ponudili pristojan novac da ima da plati zarade zaposlenih u njegovim hotelima i da ima za novu kapicu i šal za njegovu kolekciju...

Šta smo mogli očekivati od Vojvodine kad nam u upravi sede najveci crnogorski k-------- i Rabren sudija koji je za kilo čvaraka sudio penale,m----i Pantelć koj verujem da nema ni osnovnu školu...itd.
Umesto lepo da napravimo solidan tim,koji igra zajedno par godina,da udjemo više u tu evropu,pa zbog čega se pobogu igra fudbal, ne nego mi svake godine rasprodajemo tim i svake godine krecemo iz početka,izgleda da klub postoji samo da bi se punili dzepovi glavešinama...

Završio sam sa utakmicama,neću više ni pratiti Vošu,sve dok je ovaj o---- b-------u upravi,jao kako su me iznervirali čim sam pročitao to izvinjenje kao da su mi izrasle magareće uši na glavi.... :evil:
slanobarac

Post by slanobarac »

Sad se sve uklopilo. Zato su viđeniji navijači tražili na finalu U-17 remetilačke faktore na zapadu i umirivali nezadovoljnike koji su iskazivali nezadovoljstvo krađom i don Toletom. Svaka vam čast.
Indjija1

Post by Indjija1 »

Image
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Sad su navijaci Radnickog, Indjije, Slobode, Zemuna, Spartaka isto ispali majmuni i magarci. Mene je toliko sramota da najradije ne bih ni izlazio na ulicu.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ja sam od pocetka sumnjao u Batinu spremnost da ide do kraja.Mislio sam da postoji mogucnost da sakuplja poene kod navijaca,jer mi je bilo jasno da on sa svojom biografijom ne moze da ide daleko.Treba reci da je dosta dobrih stvari uradio u poslednje vreme,pa i ovih 6500 ljudi sto je otislo u bg je najvise njegova zasluga,ali bez obzira na to ovako nesto nije smelo da se dogodi.Pljunuo nam je svima u lice i to ne sme da se zaboravi!!!
Locked