7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0

Locked

Ocekujem

Pobedu Vojvodine
42
61%
Podelu bodova
15
22%
Pobedu gostiju
12
17%

Total votes: 69

Passion

Post by Passion »

Image

Ево колико је људи поздрављало фудбалере Војводине након утакмице.Ово је више од пола запада!Прелепа слика,овако треба да је сваки меч :!: Још уопште није захваћен онај део до севера....
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Odlična slika Bogdane! Baš me ovo interesovalo...
Nego, zaboraviše svi da spomenu...konačno smo dobili u NS-u, a da je to i milionski auditorijum mogao da vidi...da nije bilo prenosa, kakve bi tek lovačke priče imalo groblje...propuštene šanse i nesvirani penali...

Zaista je sever morao bolje da iskoristi jučerašnji naš potencijal na zapadu, pogotovo kad je bio takav rezultat...gledao sam ta lica okolo u neverici kako se okreću i gledaju nas kako pevamo i kako nelagodno ulazi u njih osećaj da...ma...nije...možda...i nije...crno-beli grad???
Bravo za grobara pored mene koji je rekao "samo da mi počnemo da se nadigravamo sa patlidžanom i biće laganih 2-3 komada za njih"...i bio je u pravu za ta 2-3 lagana :seeya:
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

http://www.youtube.com/watch?v=RO88tzeZwro&feature=sub
Kulturo eve me,pored toga cuo sam da je nasem snimatelju ovaj nepismeni igrac srusio stalak za kameru posle vodeceg gola,zato je na kraju pocrveneo :greenbutt:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
mihailov

Post by mihailov »

Prosto nemam šta da dodam, ono što najviše raduje je angažovanje cele ekipe kako bi se zabeležio trijumf, zatim ofanzivna taktika, nismo se branili ni nakon 2:0, kao i stanje na tribinama i nikad napaljenijem zapadu!
Ovo nije pobeda koja najavljuje titulu, niti je to trenutno potrebno! Iste ove momke ćemo pljuvati za par kola, isti ovaj trener će dobiti šut kartu nakon 2,3 poraza, ali ova pobeda nema cenu. Ovo je ono za šta se živi, nama jedna ovakva pobeda znači koliko njima ulazak u LŠ. Bravo za celu ekipu!
Napred Voso!
UNIT8

Post by UNIT8 »

Uvek sa tobom wrote:http://www.youtube.com/watch?v=RO88tzeZwro&feature=sub
Kulturo eve me,pored toga cuo sam da je nasem snimatelju ovaj nepismeni igrac srusio stalak za kameru posle vodeceg gola,zato je na kraju pocrveneo :greenbutt:
Tezak je zivot midget-a a pogotovo ovog drugog sto mu je drama svaki put kad treba nesto da kaze...Gde ih nadjose tako falicne :D Kontam da dopunjuju jedan drugog pa su zato ekipa :lol: 8)
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ne znam da li je neko gledao Dnevnik 2 ali su u sportskom delu rec imali Kacar i Brkic, a napomenuto je da bi dosta toga u utakmicama koje slede mogli da odluce igraci i bivsi igraci Vojvodine: Kacar, Jovanovic, Krasic, Mrdja i Brkic. Kacar je rekao: sve su to igraci koji su prosli Vojvodininu skolu tako da znaju posao. Za Brku rekose da se vraca u reprezentaciju posle odlicne partije u nedeljnom mecu. :D

Nista od ovog ne bi bilo da nismo odrali go**a.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Da li je Lazetic slavio sa saigracima na kraju utakmice? Mislim na slavlje ispred Severa i posle toga Zapada.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
aNS

Post by aNS »

Milan wrote:Da li neko zna iz kog razloga su klinci,koji su na početku utakmice išli sa fudbalerima na teren, nosili crno-belu opremu?
Пре почетка меча су играли наши клинци против њихових, па мислим да су то ти клинци.
Passion

Post by Passion »

aNS wrote:Пре почетка меча су играли наши клинци против њихових, па мислим да су то ти клинци.
Јел су их и клинци разгузили? :lol:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
ice

Post by ice »

ssnigd wrote:Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo :mrgreen:

Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribine :mrgreen: Kako je mali izludjivao Stojkovica :lol: Toliko da ga je na kraju ovaj napucao loptom, ali nije se dao nas junosa. To je ono sto sam govorio za te klince, oni moraju da aktivno ucestvuju u tekmi. Ako gubimo, odmah bacaj loptu ka petercu ne golmanu u ruke. Kada vodimo, posebno protiv blizanaca, lagano kuliranje kao juce. Pravi se dete da ne gleda tekmu, pa onda napravi korak dva ka golmanu, pa jos 2 sekunde izbacuje loptu i jos mu se onako smeje u lice.
Mali ti si kralj 8)
Naš mlađi kadet koji čak retko igra.
Ti momci svi više vole naš klub, a posebne pohvale za jednog našeg kadeta koji je svaku utakmicu redovan na severu.

Drago mi je da se žgadija nervira, ali sramota je kako se novinari ponašaju.Svuda piše kako je " valjak " zaribao, a nigde ni reči o nama.Kanalizacija trenutno na Total sokeru palamudi o svemu i svačemu, a o pregledu kola ni reči, valjda samo zato što smo mi pobedili.
Đubrad iz Žurnala pišu kako je Đurovski provocirao Stojkovića jer je zvezdaš i ne može da mu oprosti što je ovaj prešao u Partizan.Pa kakvi su to bolesni mozgovi da ne poveruješ.Ja svu tu gamad uopšte ne bih puštao na naš stadion.
Još jednom se pokazalo da njihovi šugavi navijači ne mogu da priznaju poraz, Titova i Tuđmanova dugogodišnja ideologija uzimaju svoj danak. :lol:
Nego, nemoguće da još neko nije primetio one kondome? :lol:
Last edited by ice on Tue Oct 05, 2010 7:50 am, edited 1 time in total.
lexa

Post by lexa »

Razocaran sam pojedinim igracima iz Partizana. Dosta njih su bivsi ili
sadasnji reprezentativci, i kao takvi umesto da pruze ruku i cestitaju protivniku
na zasluzenoj pobedi oni traze razloge poraza u nekom izlezavanju Vosinih
igraca, u detetu koje nece ubaciti loptu u teren :shock:
I takvi ljudi predstavljaju nasu zemlju na medjunarodnoj sceni,opet :shock:

Ali dosta o njima.
Momci u crveno-belom su pokazali karakter, sportsku drskost i ogromnu
zelju za pobedom i to se isplatilo,pregazen je arogantni protivnik.
Mozda je sada glupo izdvajati nekog igraca jer je ekipa delovala kao ekipa,
sve je bilo podredjeno kolektivu i to je pravi recept za sledece utakmice.
Ono sto je sada najbitnije, NIKAKO, ali NIKAKO sad ne treba poleteti.
Momci,ostanite cvrsto na zemlji,i svaku sledecu utakmicu odigrajte kao
da vam je poslednja u zivotu i rezultat nece izostati.
Vratili smo se u zivot, duvamo za vrat blizancima i sada treba ulaziti
maksimalno ozbiljno u svaku sledecu utakmicu.
Mozda i nije toliko daleko ono o cemu svi mi sanjamo. ;)
aNS

Post by aNS »

Bogdan96 wrote:
aNS wrote:Пре почетка меча су играли наши клинци против њихових, па мислим да су то ти клинци.
Јел су их и клинци разгузили? :lol:
Не знам стварно који је резултат био али њихови нису пола прешли.
Док сам ја гледао наши су имали три стопостотне шансе, али као да нису хтели да дају гол. Оно је теже било промашити него дати. :lol:

Што се тиче кондома, видео сам ја два комада на десној страни(гледано са Запада) Севера. :wink:
Оригинално у нашем стилу. :lol:
ssnigd

Post by ssnigd »

ice wrote:
ssnigd wrote:Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo :mrgreen:

Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribine :mrgreen: Kako je mali izludjivao Stojkovica :lol: Toliko da ga je na kraju ovaj napucao loptom, ali nije se dao nas junosa. To je ono sto sam govorio za te klince, oni moraju da aktivno ucestvuju u tekmi. Ako gubimo, odmah bacaj loptu ka petercu ne golmanu u ruke. Kada vodimo, posebno protiv blizanaca, lagano kuliranje kao juce. Pravi se dete da ne gleda tekmu, pa onda napravi korak dva ka golmanu, pa jos 2 sekunde izbacuje loptu i jos mu se onako smeje u lice.
Mali ti si kralj 8)
Ti momci svi više vole naš klub, a posebne pohvale za jednog našeg kadeta koji je svaku utakmicu redovan na severu.

Ime i prezime tog plavokosog derana 8) zelim da mu pratim karijeru.
A kondomi, bila su tri ako sam dobro video :lol: Ova pobeda donosi toliku radost i srecu, da kada pomislim da ne mogu da budem srecniji, ja procitam komentare groHbara i shvatim: Covece pa ovo je bolje od sexa :D
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

ssnigd wrote:
ice wrote:

Mali ti si kralj 8)

Ime i prezime tog plavokosog derana 8) zelim da mu pratim karijeru.
A kondomi, bila su tri ako sam dobro video :lol: Ova pobeda donosi toliku radost i srecu, da kada pomislim da ne mogu da budem srecniji, ja procitam komentare groHbara i shvatim: Covece pa ovo je bolje od sexa :D
Znam pouzdano da su skupljači lopta bili mlađi kadeti, neke sam prepoznao, ovog momka doduše ne znam jer jednostavno nisam ga video na terenu čak ni kao rezervu, ali po slikama otprilike znam ko je, pogotovo što ima dugu kosu.Dakle, mislim da je u pitanju Aleksa Ribar.
ice

Post by ice »

Iskompleksirana i nepismena stoka iz Beograda nikako ne može da podnese poraz od nas i to već drugi u nizu, pa se koriste takvim vulgarnostima i primitivizmom na onom njihovom stočarskom sajtu da je to neverovatno.
Pa oni našim igračima (pogotovo Đurovskom i Lazetiću) i navijačima prete indirektno čak i ubistvom, a o lomljenju nogu, kostiju i vilica, spominjanju redom majke, nacionalističkim uvredama da i ne pričam.Spominju neku osvetu na jugoslovensko-komunističkom stadionu.

Treba ovo znati itekako da vidimo koliko smo mi iznad njih u civilizacijskom i svakom drugom pogledu i zaista neki forumaši bi trebalo da se okanu izigravanja predstavnika i portparola " organizacija za toleranciju " jer ovaj forum je UBEDLJIVO I BEZ SVAKE KONKURENCIJE najtolerantniji u Srbiji (mislim u poređenju sa svim ostalim klubovima) .

Ja se stvarno izvinjavam što će ovo zagaditi forum, ali pogledajte šta samo pišu, ipak smatram da ovakve stvari treba svi da vide i da znaju šta je u pitanju:

Originalnu poruku postavio ALEXA01
... Hajde da se sada svi dogovorimo i ponavljamo do te utakmice i sebi i drugima ( i upravi i igracima i redarima i svima ostalima) da MORAMO da jednom za svagda pokazemo iskompleksiranim i drogiranim idiotima iz tog malog jadnog kluba gde im je mesto. Nadam se takodje da nas svi ovi dogadjaji moraju samo ujediniti i ojacati jer oni se nas plase, svi su se urotili (kao i u basketu) protiv nas. Zato moramo svi biti zajedno.

...Osvetiti se Djurovskom, Lazeticiju, onom pokvarenom crncu, kao i dziberima iz odbrane vojvodine koji su sve vreme tukli i provocirali.

A onim njihovim "navijacima" necu ni da govorim. Nemojte da se opet desi da nam galame i da se kurche na nasem stadionu kao prosli put. Nego od samog dolaska u Bgd maltretirati stoku seljacku...na svaki nacin...na svakom mestu...da nikad ne zaborave s kim imaju posla.
Potpuno se slažem. Evo, ja se dobrovoljno prijavljujem da na vreme podsetim sve koje treba, onda kad dođe vreme za to...

1. Navijčke slaninarske pičketine da se pretresaju na ulazu barem sat ipo i to tako da moraju i anuse da otvaraju sa obe ruke i drže ih minut otvorene i to jedno 50 puta minimum, sve dok im se 51. put ne nabije motka u dupe!

2. Dve ciganske pičketine na terenu, onaj kome je bivšu ženu prejebalo pola grada Beograda i onaj kojeg vlastiti otac ne j**e ni 5 posto, da budu unakažene i da ih iznesu sa terena, bez prava da ih ijedna bolnica u BG primi na pregled!

Izvinjavam se na svojoj užasnoj vulgarnosti, ali zaista želim ova slaninarska go**a da vidim naproleće da cvile na JNA, leba mi moga!

Originalnu poruku postavio Je-Ne-A
Ja tek sad vidim ono go**o malo smrdljivo i cigansko šta je sve radilo posle datog penala...Aaaaaaaaa...mamu ti jebem vašljivu semenkarsku, ako svi ostali do proleća zaborave, JA TI ZABORAVITI OVO NEĆU!!! Podsetiću "relevantne", ostaćeš bez noge go**o malo ušljivo čim se pojaviš na JNA!!!!

I vidim kraj poluvremena a naši navijači još se tamo guraju da uđu, još ogromna gužva napolju, sve se vidi na kameri....

Mamu vam jebem onu iskompleksiranu seljačku, doći ćete vi ovamo...
Не само он. Цео тим црвено-белих гована треба добро да запамти следећи боравак у БГ, као и њихова шака јада од навијача. Будемо ли ово заборавили, како третман на улазу на стадион, тако и понашање њихових гована на терену, онда нисмо достојни Партизана. Онда смо бескичмењаци.

Матер ћемо вам јебати...

Ja se slazem da im se treba najebati mile majke kad dodju u Beograd. Bio sam na zapadu na tom njihovom smrdljivom karadjordju i to na strani blize severu. Tu se skuplja neka satro kulturna slaninarska ekipa koja je neprestano sipala provokacije prema Partizanu. Od "ustase, ustase" preko "mars u Beograd" do "Partizan je muslimanski tim". Oko njih su bili sve Grobari ali neorganizovani jer se nismo medjusobno poznavali, a bilo je i dosta roditelja sa decom. Sledece godine (a ovo sto sad pisem necu zaboraviti) treba na tom mestu da se pojavi jedna malo ljuca nasa ekipa pa da vidim sta ce da vicu p***e gadne palanacke.
Locked