Brate i sam znas da mi kao klub mozemo da privucemo mnogo kvalitetnije fudbalere od ovih sto igraju sad kod nas.Voja wrote:
Mnogi tvoji rezoni mi se strasno dopadaju,ali Vukanovica ne bih voleo... eto imamo Simica i sta smo dobili? Srecniji smo kad mi njima damo skart (Pavkov,Meleg,Poletanovic),a obrnuto mi se bas i ne dopada.
Valakari brate,Valakari... ako igra za Pafos,igrao bi i za Vojvodinu
Ali jednostavno i sam znas kako i sta funkcionise i sta se pravi od ovog kluba decenijama.
Vukanovic nije ni meni omiljeno resenje niti volim taj profil igraca ali nama je preko potreban neko ko se ponavlja i visi u liniji ofsajda.Sama pojava takvog igraca uliva nervozu u stoperskom tandemu protivnika ovako kada je tu Mrkajic npr. Sanicanin i Vujacic nemaju posla jer Mrka stoji na 30 metara od gola i sta on tu moze da uradi?
Nemanja Nikolic je najbolje resenje za SuperLigu jer je momak nivo iznad lige ali cim predje granice Balkana on staje ali sam za njegov dolazak jer bi nam bio garant da bi bili u 4 najbolje ekipe. Ja dizem obe ruke za Valakarija ali to je igrac sa ozbiljnom vrednoscu a mi mnogo jeftinije ne mozemo da dovedemo. Nama je najveci problem sto ne gledamo te Letonske, Litvanske ili SSSR republike i ne dovodimo jeftine igrace odatle.
Za Simica se ne slazem to je po meni najbolji igrac u ekipi, jedini u stanju (mozda i Kabic) koji moze na malom prostoru da napravi razliku na terenu i da predribla nekog u punom trku ali nema pravu ulogu kod Djordjevica a nije je imao ni kod Lalatovica.
Simic decko igra u oba pravca, na testiranju ubedljivo nas najspremniji igrac. Zvali ga Duracel nakon testiranja, tako sam cuo.
Ja kad vidim da u Rijeci igra Drmic napadaca a kod nas Mrkajic meni ne bude dobro.
Smeta mi sto se ljudi sprdaju po komentarima i licitiraju sa raznim imenima i ljudima kojima je stvarno stalo do kluba ruse "sneska" jer se to ne obistini.
Opet se spominje Tufegdzic a mi njega i da prodamo pola tima ne bi mogli da priustimo.