Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

ernesto wrote:Anketa za sve clanove:
Ko vise voli :
Turija Nikolica ili Fare Merabu :mafia:
Ili ja Valakarija? :mrgreen:
Sta dobijas rezultatima ove ankete,sta joj je sustina?
Mislim da je rezultat neresen,ali ne u tom ko vise voli kog igraca,nego njih dva podjednako vole Vojvodinu,a svaki pojedinacno vise nego 80% zaposlenih u klubu
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
Ko vise voli :
Mislim da je rezultat neresen,ali ne u tom ko vise voli kog igraca,nego njih dva podjednako vole Vojvodinu,a svaki pojedinacno vise nego 80% zaposlenih u klubu
Vojo, preduhitri me :cheers:
I nece dovesti nijednog od njih, i propasce Vosi jos jedna sezona, a nama proci jos jedna godina u nizu, bez fudbala u Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:
Voja wrote:
Ko vise voli :
Vojo, preduhitri me :cheers:
I nece dovesti nijednog od njih, i propasce Vosi jos jedna sezona, a nama proci jos jedna godina u nizu, bez fudbala u Novom Sadu.
A ja kako sam krenuo bice mi ovaj Abass iz Rijeke momak je klasa :cheers:
fare

Post by fare »

Voja wrote:
Ko vise voli :
:thankyou:
Danilo

Post by Danilo »

Da se razumemo ,igracki Nikilic je za nasu ligu top.Kod njega najveci je problem glava.Luda glava u p.m..Nema tu reda i discipline, evo od igraca u klubu cujem kako Slavoljub ima cvrstu ruku, dosta se trenira i nema izlazaka i splvarenje i igracima to smeta....ja opet nevidim sta je tu lose i mislim da tako treba.
Dovedite Nikolica i nastace haos u svlacionici.To je njegov problem, glava.

Do kad traje prelazni rok.
Meni takodje interesantno kao i Lalat vecina nasih trenera izbegava angazovanje crnoputih igraca.Nekako cini mi se da su uvek bili omiljeni kod nas na tribinama i ne vidim razlog zasto se ne bi dovodili na probu .
Djisa

Post by Djisa »

Danilo wrote:Da se razumemo ,igracki Nikilic je za nasu ligu top.Kod njega najveci je problem glava.Luda glava u p.m..Nema tu reda i discipline, evo od igraca u klubu cujem kako Slavoljub ima cvrstu ruku, dosta se trenira i nema izlazaka i splvarenje i igracima to smeta....ja opet nevidim sta je tu lose i mislim da tako treba.
Dovedite Nikolica i nastace haos u svlacionici.To je njegov problem, glava.

Do kad traje prelazni rok.
Meni takodje interesantno kao i Lalat vecina nasih trenera izbegava angazovanje crnoputih igraca.Nekako cini mi se da su uvek bili omiljeni kod nas na tribinama i ne vidim razlog zasto se ne bi dovodili na probu .
Ma izes cvrstu ruku, kad je on balvan! A kad dovedes Nikolica mozda se I napravi neka asistencija, ali kome to jos treba?
Kup je nas!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Meni se recimo dopada nametnuta disciplina, ali mi je teško da pređem preko činjenice da kao trener deluje veoma, veoma ograničeno, a još mi je teže što je ime (igračko i trenersko) gradio kod cigana i u SPSu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Naš betting partner je u rubrici transferi pisao da Filip Malbašić raskida ugovor sa Kadizom. Možda ne bi bio loše rešenje? Meni jedan od omiljenih igrača u prethodnom mandatu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:Meni se recimo dopada nametnuta disciplina, ali mi je teško da pređem preko činjenice da kao trener deluje veoma, veoma ograničeno, a još mi je teže što je ime (igračko i trenersko) gradio kod cigana i u SPSu.
Ovaj tip paljevine cu ovek odabrati pre nego onu performativnu paljevinu sto smo imali prethodne dve godine. Mislim da je odnos Djordjevic-zvezda miiiiiljama ispred odnosa Lalatovic-zvezda, u pogledu postovanja kluba u kojem si trenutno, odnosno koliko on (ne) potencira price o tome, za razliku od prethodnika.

Kod Lalatovica sam imao problem s tim dvolicnim izjavama ljubavi i Vojvodini i njima, i tim pricama kako mu je zvezda igracka majka, a Vojvodina trenerska. Iskreno, njegovi nastupi su unazadili decenije napora da se Vojvodina odvoji od tih prica o filijalisanju. Vec sam rekao da je Lalatovic personifikacija svega sto ne valja sa srpskim fudbalom, a i drzavom generalno. Kod Djordjevica to ne vidim. Izjave su odmerene i kulturne. Vrlo kulturno on okrene pricu nazad na Vosu svaki put kad ga novinari nesto pitaju za mladje kategorije zvezde, dok je Lalat jedva cekao taj deo intervjua gde ce da prica dogodovstine iz zvezde, sa sve Vosinim grbom u pozadini.

Isto tako smo videli tu paljevinu na Mitru Miricu kako gori za taj bod. On mozda deluje malko ograniceno, ali ce taj razmazati zvezdu kao slinu, bez trunke emocija, ako mu se za to ukaze prilika.

Sa strane trenerskog pristupa, Lalatovic je sve polagao u atmosferu i onda kukao cim nema kako da ih motivise, dok ovaj deluje jezivo strogo i kao takav je definitivno osvezenje i pravi covek za da radi s klincima u formativnim godinama.

''Cuti i radi, jer ako mi se sad oslobodi bekend, mozes slobodno u Kabel na pozajmicu, posto ces leteti do Stranda.''
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Djisa
Kada nekog nazoves balvan red bi bio i da das obrazlozenje?
Da li je balvan zato sto drzi saku na obrazu dok prica i sto se malo malo zahvaljuje Bogu ili zbog nekih taktickih stvari?
Ako hocemo trenera koji ce da prica na emancipovan nacin mozemo da dovedemo Rogana ili Veselinovica a da njega smo vec slusali.

Prica kako je trener problem sto ne igramo ofanzivnije pada u vodu jer se pretezno trener uklapa timu a ne tim treneru. Pogotovo u slucajevima gde je vecina tima ista.
Mi smo pod Lalatovicem sa boljim igrackim kadrom igrali alibi fudbal i sad napusta nas 11-12 igraca i stize tek nekoliko pojacanja i ljudi hoce da vide ultra ofanzivan fudbal? A imamo losiji kadar od proslosezonskog koji je igrao isti ovakav fudbal a momci koji nisu igrali prosle sezone sad igraju (Maksa, Kova i mladi igraci)

Kako ces ti od Vlade Novevskog praviti Kataija kada je on decko odokativno tip igraca kao Srnic. Klasicno krilo koje pomaze beku i tu je radi taktickih stvari. Nije gol igrac, dribling nema, sut slab, centarsut jos gori. Ima svoje kvalitete ali jednostavno nije gol igrac vec neko ko bi pre mogao da bude dobar defanzivni bek nego krilo. Ili mozda cak wing back.

Djordjevica treba da sacuvamo jer se covek trudi i korektan je i sa izjavama. Gura mladju ekipu i 90 minuta radi sa ekipom , stalno prica i gura ih napred.
Najlakse je reci ajmo danas da ih pritisnemo, izadjemo visoko i napadamo ali fudbal ne funkcionise tako...
Djordjevic nema fudbalere za takav fudbal.
Ovakav fudbal najvise i odgovara ovoj ekipi jer nismo mnogo kreativni. A do sad ko je pratio detaljnije smo isprobali cak pet razlicitih nacina iznosenja lopte. Od sistema protiv Slaska gde se pokusavalo sa bekovima, Gorice gde su stoperi slali duze lopte na trideset metara od protivnickog gola u prostor blizu ivice 16 ili protiv Makabija gde se spustao zadnji vezni u liniju sa stoperima itd. Nije da se nije pokusavalo...
Djisa

Post by Djisa »

Prvo: kad je trener bivsi odbrambeni igrac, 90% je balvan u startu jer nema kreativnost ni fudbalsku inteligenciju za vise. Cast izuzecima, naravno
drugo: kad trener predje iz manjeg u veci klub, treba da shvati da ne moze isto da igra, on to nije shvatio. Hoces da mi kazes da je Spartak tehnicki daleko obucenija ekipa od pa moze da igra presing, a mi ne mozemo. Pa onda da se ubijemo!!!!!!
trece: ne volim trenere kojima je taktika vaznija od tehnike.
cetvrto: Cigan je
peto: nije igrao u Vojvodini
sesto: Nije rodjen u Vojvodini
sedmo: stranacki je covek
osmo: dovela ga je ova uprava
deveto: obestecenje je placeno za jos jednog balvana, a ne mozemo da dovedemo normalnog igraca
deseto: svi ostali su dovedeni iz timova koji su ispali iz lige
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Djisa wrote:Prvo: kad je trener bivsi odbrambeni igrac, 90% je balvan u startu jer nema kreativnost ni fudbalsku inteligenciju za vise. Cast izuzecima, naravno
drugo: kad trener predje iz manjeg u veci klub, treba da shvati da ne moze isto da igra, on to nije shvatio. Hoces da mi kazes da je Spartak tehnicki daleko obucenija ekipa od pa moze da igra presing, a mi ne mozemo. Pa onda da se ubijemo!!!!!!
trece: ne volim trenere kojima je taktika vaznija od tehnike.
cetvrto: Cigan je
peto: nije igrao u Vojvodini
sesto: Nije rodjen u Vojvodini
sedmo: stranacki je covek
osmo: dovela ga je ova uprava
deveto: obestecenje je placeno za jos jednog balvana, a ne mozemo da dovedemo normalnog igraca
deseto: svi ostali su dovedeni iz timova koji su ispali iz lige
1. Zbog misljenja da su stoperi vecinom balvani fudbal nam je tu gde jeste. Uvek se na takve tvrdnje setim one od pokojnog Zivadinovica kako su Englezima uvek dva stopera buzdovani. Stoperi i golman su jedini fudbaleri na terenu koji vide preko 90% stvari koje se desavaju na terenu jer se stvari desavaju ispred njih a to je veoma dobra osnova za potencijalnog trenera.
2. Ima slicno popunjen tim, slicnim tipovima fudbalera tako da to nema veze sa manjim/vecim klubom. I Barnli i Celsi su igrali isti fudbal u doba Murinja a razlika u klubovima i kvalitetu je bila ogromna.
3. Spartak je drugacije sklopljen tim sa drugacijim tipovima fudbalera. Spartak je i prosle sezone i pretprosle sezone igrao bolji fudbal od nas za oko.
4. To je vec tvoj licni subjektivni osecaj, kakve tipove trenera volis.
5. Kakve to veze ima veze sto je cigan?
6. Sta ce covek bio je kvalitetniji i igrao je u zvezdi.
7. Nista da uvedemo kao Atletiko Bilbao da za Vojvodinu mogu da igraju ljudi rodjeni na severu Srbije.
I za Bilbao zaigra po neko iz Francuske oblasti pa mi mogao i kod nas neko iz Madjarske. Ili ako je neko imao nekog pretka sa te oblasti.
8. Ne znam kojoj stranki pripada. Niti mislim da je to bio faktor zbog koga je dosao kod nas.
9.Doveo ga je pokojni Kosan odnosno zapoceo je kontakt sa njim tako da je tacno da ga je dovela ova uprava. Znaci i ako ti se ne uklapa kao trener ne bi ti se uklapao nijedan jer bi morala da ga dovede ova uprava.
10. Dundjerski je sportski direktor, to moze da se odnosi samo na njega ne i na Djordjevica. Tek cemo videti da li je Stevanovic balvan.
11. Sva pojacanja izuzev Stevanovica su ispala iz lige i zato nisu kadra nasem timu? Da li to znaci da smo iste fudbalere doveli prosle sezone da bi onda oni bili dostojni naseg tima jer pretprosle nisu ispali iz lige?
Mislim da se iskljucivo treba gledati kvalitet a me iz koje ekipe su stigli. Nazalost trenutno od akvizicija nismo videli mnogo.

Na kraju @Djisa ovo nije nista licno samo mislim da se preteruje sa kritikama upucenim ka Djordjevicevoj adresi. :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Razlika između Lalatovića i Đorđevića je razlika između dupelizaca karijerista i priprostih idealista... Lalat će sutra postati demokrata/anarhista/neonacista ko god da bude vlast, a Đorđević će zauvek ostati SPS... Tužno je da smo počeli da se kačimo za bilo šta autentično i ispravno kod nekoga, pa makar to bilo i čvrsta ruka bez trunke ičega drugoga.

Da se razumemo, da imam 100 puta da biram između njih dvojice, 100 puta ću izabrati Đorđevića, ali njegov izbor svega deluje nametnuto... I to da je cigan i način na koji vodi ekipu pa i to da je SPSovac... Nije on to birao, to je jedino što je dobio. Potrudiće se on koliko god može, verovatno je i koliko-toliko valjan čovek, iskren. Ali Slavoljub Đorđević nije trener za Vojvodinu... Nije revolucionar, nema rezervni plan... Neće podići organizaciju na viši nivo. Samo će u svom ograničenom svetu koristiti ono što je mogao da primi i to je to...

On nema osećaj da Stevanović Vošu ne sme da košta 150.000, jer je Stevanović isti on... I to je to. Odan mu je, ne postavlja puno pitanja i takvi mu i trebaju. Kako će on da unapredi jednog Kabića? Da izvuče iz bule jednog Zukića?

To je ono što mene brine...

@Deep, ako misliš da politika nije ovde umešala prste, onda baš živiš u zabludi :)

Nama treba mladi Nemac neki, da dobije odrešene ruke u smislu da bude tim menadžer, da uči i da zajedno rastemo... Sve ostalo će biti samo nešto između nekog novog Lalatovića i nekog novog Đorđevića...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Ja stalno ulazim na topik ,,Transferi" sve nadajuci se da cu procitati da je stiglo neko pojacanje u Vosu, a posto nije, onda citamo i pisemo ono sto ne treba da bude tema ovog topika, ,,zahvaljujuci" nesposobnoj upravi da dovede prava pojacanja za Vojvodinu.

Tako, onda, postaje tema trener, pa sve okolo za sta trener nije kriv. Realno, Djordjevic pokusava ono sto moze sa raspolozivim igracima i pridrzava se politike podmladjivanja ekipe igracima iz nase skole. Proba ono sto moze.
Da li bi neki trener mogao vise? Mozda, ali sve je pretpostavka. Ponasa se korektno prema Klubu i navijacima, za razliku od Lalatovica. Tek ako uprava dovede nedostajuci profil igraca, onda mozemo pricati o ulozi i radu trenera.

OK, Stevanovic je placen 150k, nije 1.500.000 pa da toliko dramimo zbog toga. I takav kakav je, bolji je od onih koji su konkurenti na tom mestu. Treba momku dati i vreme za prilagodjavanje, pa tek onda suditi vredi li ili ne te novce?.
Za dzabe nema igraca, koji je pod ugovorom u drugom klubu.

Da li smo mogli za te pare dovesti napadaca ili veznog igraca? Tesko, gotovo, nemoguce. Pogotovo znajuci, trenutnu, situaciju u Klubu.
Kako je vec napisao Deep, Djordjevic je probao svasta, ali nista ne ide. Ne ide, zato sto nema igraca da to mogu izneti na terenu. Preostaje nam da se branimo, pa ako se ucacka neki gol iz kontre - i disciplina.

Bez pojacanja nema drugog.
Zato stalno i prizivamo ovde Nikolica, Merebu, Valakarija...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:OK, Stevanovic je placen 150k, nije 1.500.000 pa da toliko dramimo zbog toga.
I meni je neverovatno da se toliko potencira tih 150k,toliko da vec izaziva sumnju...
Image
Post Reply