Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Škuntelar :shock: neka hvala neka ide peške za Beograd gde god se nalazio sada.
Kada već nismo doveli znate koga :D onda moramo Turijinog znate koga :D
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Delimo isti sentiment, samo kazem da me ne bi cudilo da se oteze s dovodjenjem napadaca zbog njega ili Nikolica. Ostali su svi daleko van domasaja.
fare

Post by fare »

U ovoj današnjoj ekipi kvalitet za Vošu imaju Vukadinović, Simić V, Čović i Đorđević a mali Kabić ima talenat i može biti nešto od njega ovo ostalo suvi prosek, pojačanja nula daleko je to za kvalitet nosenja dresa Voše.
Maksa i Kova su me razočarali jade Maksa već ima godina ali Kova u najboljim godinama kao da to nije taj igrač što je bio kod nas 1 put :(
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ceo tim bi izgledao znacajno bolje sa jednom krstenom kreativnom 10-kom. Neko ko ima "vic" na sredini terena cini da svi ostali igraci oko njega izgledaju bolje. Ni Mrkaic onda ne bi bio toliko drvo ako bi dobijao pravovremene upotrebljive lopte, a uz ubojitost u napadu i sa prebacivanjem fokusa igre bi se i odbrana rasteretila konstantnog pritiska pa bi i oni manje kiksovali i delovali bolje. Zapravo tako malo treba, ali realno to je pod ovim uslovima i u opstoj neorganizovanosti u klubu nemoguca misija.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Minja wrote:
fare wrote:U ovoj današnjoj ekipi kvalitet za Vošu imaju Vukadinović, Simić V, Čović i Đorđević a mali Kabić ima talenat i može biti nešto od njega ovo ostalo suvi prosek, pojačanja nula daleko je to za kvalitet nosenja dresa Voše.
Maksa i Kova su me razočarali jade Maksa već ima godina ali Kova u najboljim godinama kao da to nije taj igrač što je bio kod nas 1 put :(
Iskreno, mislim da svi ti igraci ne daju svoj maksimum. Ne zato sto nece vec zato sto se pravi atmosfera da pojma nemaju. Nisu svi za Vojvodinu, nema spora, ali da tim moze vise, moze. Mir u kuci je ono sto je potrebno, i strpljenje, naravno, a imamo nove potrese i konstantnu turbulenciju. Teledirigovanu, sto bi se reklo. Kako bilo, za koji dan ih ceka nova ekipa na celu kluba pa cemo videti sta i kako.
I ja imam ovaj osećaj, a nisam siguran da li je blokada psihička, voljna ili taktička. Ili od sva tri pomalo.
Turija

Post by Turija »

@MiSmoFKV
U kom smislu mislis takticka?
Zbog Djordjeviceve taktike ili zbog zakazane Skupstine ( i mozda ocekivanja promena)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Turija wrote:@MiSmoFKV
U kom smislu mislis takticka?
Zbog Djordjeviceve taktike ili zbog zakazane Skupstine ( i mozda ocekivanja promena)?
Tu sam mislio na Đorđevića, da ne zna da iskoristi kvalitete svojih igrača.
ssnigd

Post by ssnigd »

Radoye wrote:Ceo tim bi izgledao znacajno bolje sa jednom krstenom kreativnom 10-kom. Neko ko ima "vic" na sredini terena cini da svi ostali igraci oko njega izgledaju bolje. Ni Mrkaic onda ne bi bio toliko drvo ako bi dobijao pravovremene upotrebljive lopte, a uz ubojitost u napadu i sa prebacivanjem fokusa igre bi se i odbrana rasteretila konstantnog pritiska pa bi i oni manje kiksovali i delovali bolje. Zapravo tako malo treba, ali realno to je pod ovim uslovima i u opstoj neorganizovanosti u klubu nemoguca misija.
Mrka ne moze biti i sa dobrom 10kom odlican spic. Njegovo kretanje je uzasno, pozicioniranje, ubrzanje. Ima srecu sto je dosao u klub imena poput Vojvodine.
Hvala mu za osvojen Kup, jer je u finalu imao ogroman uticaj. Nazalost, to je jedino vredno od njega, sto smo dobili.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ja se divim ljudima koji Mrkaića smatraju fudbalerom. Ne dobrim nego uopšte fudbalerom. Totalni promašaj profesije. Ali njemu za utehu, nije jedini.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ne bi Mrkaic postao odlican spic (to ni sa Mesijem da igra u timu) ali bi cak i on takav kakav bio efikasniji. Tojest, generalno nam je veci problem u sadasnjem sastavu to sto nemamo 10-ku nego sto nemamo 9-ku / imamo Mrkaica. Naravno, ako gledamo u sitna crevca fali tu jos svasta nesto, da ne kazem kompletan prvi tim, ali po meni najveca rupa nam je na 10-ki i kad bi tu nasli nekog rasnog smekera sa vicem u igri i ova ostala saka jada bi bolje izgledala na terenu. A bez 10-ke dzabe dovodimo beka, stopera, zadnjeg veznog, krilo, pickumaterinu, kada to na terenu nema ko da poveze i kad delujemo kao razbijena vojska.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:Ne bi Mrkaic postao odlican spic (to ni sa Mesijem da igra u timu) ali bi cak i on takav kakav bio efikasniji. Tojest, generalno nam je veci problem u sadasnjem sastavu to sto nemamo 10-ku nego sto nemamo 9-ku / imamo Mrkaica. Naravno, ako gledamo u sitna crevca fali tu jos svasta nesto, da ne kazem kompletan prvi tim, ali po meni najveca rupa nam je na 10-ki i kad bi tu nasli nekog rasnog smekera sa vicem u igri i ova ostala saka jada bi bolje izgledala na terenu. A bez 10-ke dzabe dovodimo beka, stopera, zadnjeg veznog, krilo, pickumaterinu, kada to na terenu nema ko da poveze i kad delujemo kao razbijena vojska.
Imamo na raspolaganju jos samo neki dan da resimo taj problem. Sve mi nesto govori da se ceka ishod danasnje skupstine? Valjda nisu svi takve neznalice i nesposobnjakovici da ne vide u cemu je glavni problem ovog igrackog sastava?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Čekaju se talovi. Ko se uvali, eto njegovih drva do petka, glavu dajem. I to ne jedno ili dva. Bar 10.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Valjda nisu svi takve neznalice i nesposobnjakovici da ne vide u cemu je glavni problem ovog igrackog sastava?
A koga zanima igracki sastav? To je ocigledno sporedna stvar,decenijama vec
Image
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Dobio sam danas informaciju da su tri iskusnija igraca u klincu sa trenerom i da je pokusao da ih "skloni". Razlog ne znam ali se iskreno nadam da je fudbalske prirode jer bi to samo poguralo razlaz sa alibi trenerom koji od pocetka priprema trazi strpljenje iako se konture (samo konture) performansa ne vide ni posle tri meseca.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Turija

Post by Turija »

Forza Voša wrote:Dobio sam danas informaciju da su tri iskusnija igraca u klincu sa trenerom i da je pokusao da ih "skloni". Razlog ne znam ali se iskreno nadam da je fudbalske prirode jer bi to samo poguralo razlaz sa alibi trenerom koji od pocetka priprema trazi strpljenje iako se konture (samo konture) performansa ne vide ni posle tri meseca.
Nije cudno sto je tako, ali da ne licitiramo imena.
Medjutim, skoro da je jasno sa kojim igracima je u ,,klincu". Tu su svi samo delimicno u pravu, jer nema pomaka ni u njihovoj igri i formi, a ni u trenerovom radu i zamislima.

@Voja
U pravu si da nikog ne zanima rezultat Vojvodine, vec decenijama. Po meni, sunovrat je krenuo smenjivanjem Vislavskog. Da je ostao Vislavski, imali bi sasvim drugu pricu i respektiblinu Vojvodinu u evropskom takmicenju.
Post Reply