Kada već nismo doveli znate koga

I ja imam ovaj osećaj, a nisam siguran da li je blokada psihička, voljna ili taktička. Ili od sva tri pomalo.Minja wrote:Iskreno, mislim da svi ti igraci ne daju svoj maksimum. Ne zato sto nece vec zato sto se pravi atmosfera da pojma nemaju. Nisu svi za Vojvodinu, nema spora, ali da tim moze vise, moze. Mir u kuci je ono sto je potrebno, i strpljenje, naravno, a imamo nove potrese i konstantnu turbulenciju. Teledirigovanu, sto bi se reklo. Kako bilo, za koji dan ih ceka nova ekipa na celu kluba pa cemo videti sta i kako.fare wrote:U ovoj današnjoj ekipi kvalitet za Vošu imaju Vukadinović, Simić V, Čović i Đorđević a mali Kabić ima talenat i može biti nešto od njega ovo ostalo suvi prosek, pojačanja nula daleko je to za kvalitet nosenja dresa Voše.
Maksa i Kova su me razočarali jade Maksa već ima godina ali Kova u najboljim godinama kao da to nije taj igrač što je bio kod nas 1 put
Tu sam mislio na Đorđevića, da ne zna da iskoristi kvalitete svojih igrača.Turija wrote:@MiSmoFKV
U kom smislu mislis takticka?
Zbog Djordjeviceve taktike ili zbog zakazane Skupstine ( i mozda ocekivanja promena)?
Mrka ne moze biti i sa dobrom 10kom odlican spic. Njegovo kretanje je uzasno, pozicioniranje, ubrzanje. Ima srecu sto je dosao u klub imena poput Vojvodine.Radoye wrote:Ceo tim bi izgledao znacajno bolje sa jednom krstenom kreativnom 10-kom. Neko ko ima "vic" na sredini terena cini da svi ostali igraci oko njega izgledaju bolje. Ni Mrkaic onda ne bi bio toliko drvo ako bi dobijao pravovremene upotrebljive lopte, a uz ubojitost u napadu i sa prebacivanjem fokusa igre bi se i odbrana rasteretila konstantnog pritiska pa bi i oni manje kiksovali i delovali bolje. Zapravo tako malo treba, ali realno to je pod ovim uslovima i u opstoj neorganizovanosti u klubu nemoguca misija.
Imamo na raspolaganju jos samo neki dan da resimo taj problem. Sve mi nesto govori da se ceka ishod danasnje skupstine? Valjda nisu svi takve neznalice i nesposobnjakovici da ne vide u cemu je glavni problem ovog igrackog sastava?Radoye wrote:Ne bi Mrkaic postao odlican spic (to ni sa Mesijem da igra u timu) ali bi cak i on takav kakav bio efikasniji. Tojest, generalno nam je veci problem u sadasnjem sastavu to sto nemamo 10-ku nego sto nemamo 9-ku / imamo Mrkaica. Naravno, ako gledamo u sitna crevca fali tu jos svasta nesto, da ne kazem kompletan prvi tim, ali po meni najveca rupa nam je na 10-ki i kad bi tu nasli nekog rasnog smekera sa vicem u igri i ova ostala saka jada bi bolje izgledala na terenu. A bez 10-ke dzabe dovodimo beka, stopera, zadnjeg veznog, krilo, pickumaterinu, kada to na terenu nema ko da poveze i kad delujemo kao razbijena vojska.
A koga zanima igracki sastav? To je ocigledno sporedna stvar,decenijama vecTurija wrote:Valjda nisu svi takve neznalice i nesposobnjakovici da ne vide u cemu je glavni problem ovog igrackog sastava?
Nije cudno sto je tako, ali da ne licitiramo imena.Forza Voša wrote:Dobio sam danas informaciju da su tri iskusnija igraca u klincu sa trenerom i da je pokusao da ih "skloni". Razlog ne znam ali se iskreno nadam da je fudbalske prirode jer bi to samo poguralo razlaz sa alibi trenerom koji od pocetka priprema trazi strpljenje iako se konture (samo konture) performansa ne vide ni posle tri meseca.