Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Aug 19, 2022 5:30 pm Ali kao što i sam Rastavac kaže kod stranaca postoji mnogo faktora.
https://extratimeonline.com/zubairu-ibr ... ight-side/

A ovaj se izgleda dobro snalazi... odigrao decko tri probna meca i zadovoljio izgleda :)
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Neko je napisao na Mocartu da je Šatara dogovoren još pre 3 nedelje, ali se čeka odlazak nekog štopera, da se vode pregovori sa Radojom i Čumićem koji je odbio Partizan i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
Ako dođe Čumić da li to znači da Simić odlazi?
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Зар Зубеиру није потписао за Зрињски?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Srbendinho wrote: Fri Aug 19, 2022 6:41 pm Зар Зубеиру није потписао за Зрињски?
Ne znam... jedino sto sam video da ga Sturm ima u planu,i onda me zainteresovalo o kakvom se igracu radi i eto naleteh na te snimke...
Image
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Nece Radoja, tj ne sada da se vraca. Decko je pametan, nas, i skroz ok odluka. Isto bi uradio da sam na njegovom mestu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 6:32 pm Neko je napisao na Mocartu da je Šatara dogovoren još pre 3 nedelje, ali se čeka odlazak nekog štopera, da se vode pregovori sa Radojom i Čumićem koji je odbio Partizan i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
Ako dođe Čumić da li to znači da Simić odlazi?
Simić nije u planu za odlazak.
srkins

Post by srkins »

Ako se racunaju bukvalno Vosini igraci koji su igrali u Spaniji to su onda Radoja Katai Stevanovic i Babic to su oni koji mi padaju na pamet dvojica u startu odpadaju tako da ako pregovaramo sa nasim bivsim igracom koji je igrao u Spaniji onda je to ili Radoja ili Stevanovic
Karlsson

Post by Karlsson »

Da je Stevanović onda bi Zbiljić rekao da igra u Švajcarskoj, a ne da je igrao u Španiji. Pretpostavljam.
Nemamo mi para da kupimo Stevanovića. Radoja se jedini uklapa, samo bila je vest da je blizu Kadiza.
slanobarac

Post by slanobarac »

Baš interesantno par sati unazad. Zbiljiću može pomoć prijatelja? Reci bar zadnje slovo prezimena. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Ne znam što ste se iznenadili za Majstorovića.Pa još pre tri nedelje sam vam napisao da ide u Moskvu ali sam greškom napisao CSK.Napisao sam vam i za Bogunovića golmana da neće potpisati sa nama.A,to što prodajemo mlade igraće to je još pokojni KOSAN izneo kao razvojni program i rekao da se sada igrači prodaju sa 17-18 god.Dakle sve se radi planski.Po meni uprava za sada ne greši.
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 6:45 pm

Ne znam... jedino sto sam video da ga Sturm ima u planu,i onda me zainteresovalo o kakvom se igracu radi i eto naleteh na te snimke...
Извињавам се. Мој је превид. Зрињски јесте довео Зубеируа, али Абдула. Нигеријац, централни везни.
Karlsson

Post by Karlsson »

Maki

Post by Maki »

Ako dođe Radoja napraviću Zbiljićev poster i nalepiću ga preko celog zida.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 6:32 pm i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
U kom smislu iznenadjenje?
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 9:08 pm
Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 6:32 pm i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
U kom smislu iznenadjenje?
Ne znam. Tako je napisao neko u komentaru. Naveo je i da je sa Šatarom sve dogovoreno, da pregovori sa Radojom teku dobro i da je Čumić odbio Partizan i dvoumi se za Vojvodinu.
Gledao sam listu na Transfermarktu mladih igrača u domaćoj ligi i onaj koji mi deluje realan, a u isto vreme bi bio i iznenađenje je Veljko Nikolić iz zvezde. Čak igra i desetku.
Post Reply