Da tu budem iskren uvek sam se vise fokusirao na Gordica tokom meceva,a Jojic je nekako uvek bio tu,sa dobrom statistikom,sa golovima,asistencijama,ali nisam nesto posebno obracao paznju na njega. Al definitivno ga hoce lopta.Pogledas gol u Nisu za vikend,Bojovic promasi nemoguce i onda se pojavi ovaj da da gol. Iskreno u usponu je i u centru paznje fudbalske javnosti sto verovatno znaci da ima nesto.Kao i ono Topic VS Kanga tako i ovo,bolje on nego neko od 32 godine
Transferi
Re: Transferi

Po meni bi bila greška prodati Kabića sačekati ako uspemo da igramo evropu cena bi mu išla višestruko gore nebi pala sigurno, ako nastavi ovako da igra a ja sam ubeđen da oće. Ivanovića više izgleda nećemo videti u Voši igra sve bolje i bolje. Zamislite kakva bi to bila ekipa za godinu, dve Kabić, Ivanović, Milošević, Majstorović.... 

Greška bi bila prodati Kabića za 3 miliona? A šta ako ne izborimo Evropu? Šta ako za godinu dana ne bude vredeo 3 miliona nego 1 milion, a veća ja šansa za to nego da će vredeti 5 miliona? Zar ništa nismo naučili iz slučaja Zukića i Topića? Isto je bilo ''samo da se ne prodaju rano'', a sada prvi ne vredi ništa, dok drugi vredi 700 000. I za Miloševića kada se pisalo za Benfiku i 4 miliona bilo je onih koji su govorili da je još mlad da se proda i da će u budućnosti vredeti više, a samo pola godine kasnije bilo je daj šta daš.
Mi nismo klub koji može sebi da priušti da odbija transfere od 3 miliona evra. Mislim da trenutno to nije ni Partizan. Ako možemo da ga prodamo za te pare, a kao zamenu da dovedemo isto talentovanog dečka koji ima osećaj za gol i asistenciju, kojem cena raste i možemo ga takođe prodati dobro u budućnosti ne vidim ni jedan razlog zašto da ne.
To je poslovanje u stilu Benfike i Ajaksa.
Mi nismo klub koji može sebi da priušti da odbija transfere od 3 miliona evra. Mislim da trenutno to nije ni Partizan. Ako možemo da ga prodamo za te pare, a kao zamenu da dovedemo isto talentovanog dečka koji ima osećaj za gol i asistenciju, kojem cena raste i možemo ga takođe prodati dobro u budućnosti ne vidim ni jedan razlog zašto da ne.
Ako bi se te pare lepo uložile u dovođenje recimo 2 do 3 talentovanih igrača plus recimo 2 iskusnija koji prave razliku odmah ta prodaja bi bila dobra ali ako pare odu na razne menice ili jednostavno ispare onda nam svejedno dal je prodat za 3m ili 3 evra
- Red Marquis
- Moderator
Kada smo mi ikada od prodaje kupili neke igrače?Karlsson wrote: ↑Thu Feb 09, 2023 1:08 am Greška bi bila prodati Kabića za 3 miliona? A šta ako ne izborimo Evropu? Šta ako za godinu dana ne bude vredeo 3 miliona nego 1 milion, a veća ja šansa za to nego da će vredeti 5 miliona? Zar ništa nismo naučili iz slučaja Zukića i Topića? Isto je bilo ''samo da se ne prodaju rano'', a sada prvi ne vredi ništa, dok drugi vredi 700 000. I za Miloševića kada se pisalo za Benfiku i 4 miliona bilo je onih koji su govorili da je još mlad da se proda i da će u budućnosti vredeti više, a samo pola godine kasnije bilo je daj šta daš.
Samo zato sam uvek protiv prodaje onih koji nešto mogu da pomognu ekipi. Prihodi, rashodi, to je ovde ionako u sferi ezoterizma... ako država/stranka hoće da podrži/uzme/naplati, to i uradi ladio ti jaja ili radio dobar posao.
Kakvo poređenje sa Portugalom i Holandijom kad je ovde poslovanje sve mutna bara.
Io odio Belgrado
Pa nisam ja izmislio informaciju da se pregovara sa Jojićem koji eto baš igra na istoj poziciji na kojoj i Kabić koji treba da se proda.Red Marquis wrote: ↑Thu Feb 09, 2023 1:41 amKada smo mi ikada od prodaje kupili neke igrače?Karlsson wrote: ↑Thu Feb 09, 2023 1:08 am Greška bi bila prodati Kabića za 3 miliona? A šta ako ne izborimo Evropu? Šta ako za godinu dana ne bude vredeo 3 miliona nego 1 milion, a veća ja šansa za to nego da će vredeti 5 miliona? Zar ništa nismo naučili iz slučaja Zukića i Topića? Isto je bilo ''samo da se ne prodaju rano'', a sada prvi ne vredi ništa, dok drugi vredi 700 000. I za Miloševića kada se pisalo za Benfiku i 4 miliona bilo je onih koji su govorili da je još mlad da se proda i da će u budućnosti vredeti više, a samo pola godine kasnije bilo je daj šta daš.
Samo zato sam uvek protiv prodaje onih koji nešto mogu da pomognu ekipi. Prihodi, rashodi, to je ovde ionako u sferi ezoterizma... ako država/stranka hoće da podrži/uzme/naplati, to i uradi ladio ti jaja ili radio dobar posao.
Kakvo poređenje sa Portugalom i Holandijom kad je ovde poslovanje sve mutna bara.
- Red Marquis
- Moderator
Jojić i Kabić ne igraju istu poziciju. Jedan je veznjak sa ofanzivnijim karakteristikama, drugi krilni napadač.
Io odio Belgrado
Jojić u Mladost igra prevashodno kao desno krilo i tu se ustalio.
https://www.transfermarkt.com/nikola-jo ... ler/827783
https://www.transfermarkt.com/nikola-jo ... ler/827783
- slanobarac
@Karlsson,mislim da si potpuno u pravu u vezi ovov mogućeg transfera. Uzeti pare i uložiti u nekog talentovanog a ne lekati da Kabić proradi. Igrali smo koliko utakmica sa njim kao starterom i nikakva razlika. Ne vidim da on pravi prevagu ali medoji dosta pumpaju. Imao je spektakularne golove ali kad bi sad pravili njegov portfolio na yt ne znam da li bi mogli 5 minuta izrežirati. On će svakako otići pre ili kasnije.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Raspitao sam se malo po
krugovima izgleda da je Kulibali meta. Ni oni ne znaju ko je to suspendovan (prijatelj to napisao) kod njih. Šilja Pešić i U. Nikolić su kumovi možda i te veze prorade
Šalu na stranu videćemo kako će se situacija odvijati i ko je u pitanju. Mislim da je Kulibali.

Šalu na stranu videćemo kako će se situacija odvijati i ko je u pitanju. Mislim da je Kulibali.
Last edited by Deep Purple on Thu Feb 09, 2023 11:49 am, edited 1 time in total.
- Uvek sa tobom
Уопште не видим због чега доводе сад Кулибалија, а нису продали/поклонили Николића ни Вукчевића.
И шта је са Урошем Николићем?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Uroš Nikolić je bio bolestan pa je preskočio meč sa zvezdom. Vraća se sad za Kolubaru.Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Feb 09, 2023 11:49 am Уопште не видим због чега доводе сад Кулибалија, а нису продали/поклонили Николића ни Вукчевића.
Zar Kulibali nema platu 40 000 evra mesečno kod ovih? Najskuplji beskorisni igrač koji je kročio na tlo Srbije.
- slanobarac
- Deep Purple
Vrv je neka opcija na pozajmicu, ko zna?
U svakom slučaju on je davao golove u Belgiji i Francuskoj. 30 mečeva za A reprezentaciju. To što se kod cigana nije pokazao ne mora ništa da znači. A tih 40k mesečno, svi znaju kako mađija funkcioniše.