Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Thu Feb 09, 2023 12:31 am @Voja

Kakav je, ako može bar u nekim kraćim crtama ?
Da tu budem iskren uvek sam se vise fokusirao na Gordica tokom meceva,a Jojic je nekako uvek bio tu,sa dobrom statistikom,sa golovima,asistencijama,ali nisam nesto posebno obracao paznju na njega. Al definitivno ga hoce lopta.Pogledas gol u Nisu za vikend,Bojovic promasi nemoguce i onda se pojavi ovaj da da gol. Iskreno u usponu je i u centru paznje fudbalske javnosti sto verovatno znaci da ima nesto.Kao i ono Topic VS Kanga tako i ovo,bolje on nego neko od 32 godine
Image
fare

Post by fare »

Po meni bi bila greška prodati Kabića sačekati ako uspemo da igramo evropu cena bi mu išla višestruko gore nebi pala sigurno, ako nastavi ovako da igra a ja sam ubeđen da oće. Ivanovića više izgleda nećemo videti u Voši igra sve bolje i bolje. Zamislite kakva bi to bila ekipa za godinu, dve Kabić, Ivanović, Milošević, Majstorović.... :o
Karlsson

Post by Karlsson »

Greška bi bila prodati Kabića za 3 miliona? A šta ako ne izborimo Evropu? Šta ako za godinu dana ne bude vredeo 3 miliona nego 1 milion, a veća ja šansa za to nego da će vredeti 5 miliona? Zar ništa nismo naučili iz slučaja Zukića i Topića? Isto je bilo ''samo da se ne prodaju rano'', a sada prvi ne vredi ništa, dok drugi vredi 700 000. I za Miloševića kada se pisalo za Benfiku i 4 miliona bilo je onih koji su govorili da je još mlad da se proda i da će u budućnosti vredeti više, a samo pola godine kasnije bilo je daj šta daš.
Mi nismo klub koji može sebi da priušti da odbija transfere od 3 miliona evra. Mislim da trenutno to nije ni Partizan. Ako možemo da ga prodamo za te pare, a kao zamenu da dovedemo isto talentovanog dečka koji ima osećaj za gol i asistenciju, kojem cena raste i možemo ga takođe prodati dobro u budućnosti ne vidim ni jedan razlog zašto da ne.
To je poslovanje u stilu Benfike i Ajaksa.
srkins

Post by srkins »

Ako bi se te pare lepo uložile u dovođenje recimo 2 do 3 talentovanih igrača plus recimo 2 iskusnija koji prave razliku odmah ta prodaja bi bila dobra ali ako pare odu na razne menice ili jednostavno ispare onda nam svejedno dal je prodat za 3m ili 3 evra
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Karlsson wrote: Thu Feb 09, 2023 1:08 am Greška bi bila prodati Kabića za 3 miliona? A šta ako ne izborimo Evropu? Šta ako za godinu dana ne bude vredeo 3 miliona nego 1 milion, a veća ja šansa za to nego da će vredeti 5 miliona? Zar ništa nismo naučili iz slučaja Zukića i Topića? Isto je bilo ''samo da se ne prodaju rano'', a sada prvi ne vredi ništa, dok drugi vredi 700 000. I za Miloševića kada se pisalo za Benfiku i 4 miliona bilo je onih koji su govorili da je još mlad da se proda i da će u budućnosti vredeti više, a samo pola godine kasnije bilo je daj šta daš.
Mi nismo klub koji može sebi da priušti da odbija transfere od 3 miliona evra. Mislim da trenutno to nije ni Partizan. Ako možemo da ga prodamo za te pare, a kao zamenu da dovedemo isto talentovanog dečka koji ima osećaj za gol i asistenciju, kojem cena raste i možemo ga takođe prodati dobro u budućnosti ne vidim ni jedan razlog zašto da ne.
Kada smo mi ikada od prodaje kupili neke igrače?
Samo zato sam uvek protiv prodaje onih koji nešto mogu da pomognu ekipi. Prihodi, rashodi, to je ovde ionako u sferi ezoterizma... ako država/stranka hoće da podrži/uzme/naplati, to i uradi ladio ti jaja ili radio dobar posao.
Kakvo poređenje sa Portugalom i Holandijom kad je ovde poslovanje sve mutna bara.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Red Marquis wrote: Thu Feb 09, 2023 1:41 am
Karlsson wrote: Thu Feb 09, 2023 1:08 am Greška bi bila prodati Kabića za 3 miliona? A šta ako ne izborimo Evropu? Šta ako za godinu dana ne bude vredeo 3 miliona nego 1 milion, a veća ja šansa za to nego da će vredeti 5 miliona? Zar ništa nismo naučili iz slučaja Zukića i Topića? Isto je bilo ''samo da se ne prodaju rano'', a sada prvi ne vredi ništa, dok drugi vredi 700 000. I za Miloševića kada se pisalo za Benfiku i 4 miliona bilo je onih koji su govorili da je još mlad da se proda i da će u budućnosti vredeti više, a samo pola godine kasnije bilo je daj šta daš.
Kada smo mi ikada od prodaje kupili neke igrače?
Samo zato sam uvek protiv prodaje onih koji nešto mogu da pomognu ekipi. Prihodi, rashodi, to je ovde ionako u sferi ezoterizma... ako država/stranka hoće da podrži/uzme/naplati, to i uradi ladio ti jaja ili radio dobar posao.
Kakvo poređenje sa Portugalom i Holandijom kad je ovde poslovanje sve mutna bara.
Pa nisam ja izmislio informaciju da se pregovara sa Jojićem koji eto baš igra na istoj poziciji na kojoj i Kabić koji treba da se proda.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jojić i Kabić ne igraju istu poziciju. Jedan je veznjak sa ofanzivnijim karakteristikama, drugi krilni napadač.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Jojić u Mladost igra prevashodno kao desno krilo i tu se ustalio.

https://www.transfermarkt.com/nikola-jo ... ler/827783
slanobarac

Post by slanobarac »

@Karlsson,mislim da si potpuno u pravu u vezi ovov mogućeg transfera. Uzeti pare i uložiti u nekog talentovanog a ne lekati da Kabić proradi. Igrali smo koliko utakmica sa njim kao starterom i nikakva razlika. Ne vidim da on pravi prevagu ali medoji dosta pumpaju. Imao je spektakularne golove ali kad bi sad pravili njegov portfolio na yt ne znam da li bi mogli 5 minuta izrežirati. On će svakako otići pre ili kasnije.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Raspitao sam se malo po :shit: krugovima izgleda da je Kulibali meta. Ni oni ne znaju ko je to suspendovan (prijatelj to napisao) kod njih. Šilja Pešić i U. Nikolić su kumovi možda i te veze prorade :mrgreen:
Šalu na stranu videćemo kako će se situacija odvijati i ko je u pitanju. Mislim da je Kulibali.
Last edited by Deep Purple on Thu Feb 09, 2023 11:49 am, edited 1 time in total.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Уопште не видим због чега доводе сад Кулибалија, а нису продали/поклонили Николића ни Вукчевића.

И шта је са Урошем Николићем?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uvek sa tobom wrote: Thu Feb 09, 2023 11:49 am Уопште не видим због чега доводе сад Кулибалија, а нису продали/поклонили Николића ни Вукчевића.

И шта је са Урошем Николићем?
Uroš Nikolić je bio bolestan pa je preskočio meč sa zvezdom. Vraća se sad za Kolubaru.
Karlsson

Post by Karlsson »

Zar Kulibali nema platu 40 000 evra mesečno kod ovih? Najskuplji beskorisni igrač koji je kročio na tlo Srbije.
slanobarac

Post by slanobarac »

Karlsson wrote: Thu Feb 09, 2023 11:52 am Zar Kulibali nema platu 40 000 evra mesečno kod ovih? Najskuplji beskorisni igrač koji je kročio na tlo Srbije.
A što da oni budu bolji od nas? :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Thu Feb 09, 2023 11:52 am Zar Kulibali nema platu 40 000 evra mesečno kod ovih? Najskuplji beskorisni igrač koji je kročio na tlo Srbije.
Vrv je neka opcija na pozajmicu, ko zna?

U svakom slučaju on je davao golove u Belgiji i Francuskoj. 30 mečeva za A reprezentaciju. To što se kod cigana nije pokazao ne mora ništa da znači. A tih 40k mesečno, svi znaju kako mađija funkcioniše.
Post Reply