Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Forza Voša

Re: Transferi

Post by Forza Voša »

Turija wrote: Tue Feb 07, 2023 12:42 pm
Karlsson wrote: Tue Feb 07, 2023 11:19 am Ako ništa drugo raduje što su naši igrači ponovo posle dužeg vremena interesantni klubovima iz liga Petice.
Uvek su dobri igraci interesantni. Problem je sto ih dugo nismo imali i sto sad, kad ih imamo, prodajemo ih cim se ,,prokljuve".

Daleko je danas italijanska liga od one iz 90ih godina proslog veka, ali uvek je interesantna i blizu evropskog vrha. Da li u 5 ili 10, ne menja mnogo stvari.

Medjutim, treba i Vosa da udje u taj evropski fudbal. Ako se prodaju najbolji i najperspektivniji, kako onda mozemo u to drustvo?

Drugo, svi navijaci najvise vole da gledaju na terenu sto vise igraca iz svojih redova, a pojacanja (sa strane) na mestima gde ih nema ili gde su ona jos kvalitetnija od nasih postojecih.
Turija, ja mogu da razumem i poprilicno je racionalno to tvoje razmisljanje (oba prethodna posta), i ja bih voleo da on ostane ovde jer ima i stofa i dobru energiju i ... ali opet moramo da imamo u vidu (a nemamo ih) i druge parametre. Kabicu ce na leto ostati jos dve godine ugovora sto znaci da imas dobru pregovaracku poziciju i zamisli cifra je 2,5 ili 3 miliona (karikiram). Pa ti kao jedan od forumasa od integriteta i pozamasnog staza na ovom forumu bi prvi morao da odes da kupis cokolade najlepse zelje za upravu tog nekog kluba i menadzere i da das Kabicu da im odnese i to ne zato sto Kabica ne cenimo za vise nego zato sto smo za tako neku cifru prodali tek Medojevica (i mozda Aleksica) odnosno Kacara i to pre xy godina. Stavise, ne znamo ni sta je dalji plan, mozda imamo prospekte koji nadolaze bas na toj poziciji tako da nije bas da imamo za pravo u ovom trenutku da ocenjujemo "posao" jer kad bih ja radio na tako nekim stvarima za mene bi to bila jednacina sa vise nepoznatih, verujem i za tebe. Za krilne pozicije cak i u nasoj ligi ima par zanimljivih mladih igraca (barem meni) Vujanovic i Pantovic (Vozdovac), Jojic (Lucani) i Radulovic (sad je u Radniku na pozajmici) a ni opciju u vidu stranca ne treba odbacivati (joj kad se setim Abua, nisu smeli da ga napadnu koliko su ga se bojali i to ne da ce im prodati fintu nego da ce ih pretrcati. Igrao se covek sa brzinom i sa prostorom).

PS. Desno krilo iz Mladost gat, francuz Gall, ocekujem od Voje izvestaj.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Karlsson

Post by Karlsson »

Bolonja krenula po Kabića: Vojvodina traži minimum 3.000.000 evra
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/442875

Pregovori su intenzivni i deluje da sve ide u pozitivnom smeru.
„Blizu ste istine. Bolonja je naš bratski klub i ima aposlutni prioritet bez obzira na činjenicu da Kabića žele još dva kluba iz Serije A“, poručio je u kratkoj izjavi za Mozzart Sport Dragoljub Zbiljić

Po Tutto Mercatu druga dva kluba su Torino i Atalanta.
Duplof

Post by Duplof »

Onda verovatno ide i Kabić. Setimo se samo one priče s početka kako će se klub graditi i u fokusu biti Kabić...

Ako se već ovako rasprodaju mlade snage neka se dovedu ozbiljna pojačanja na leto, sve ostalo je nedopustivo!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

@ Forza Vosa
Cokolada moze tek kad vidimo u sta ce biti ulozen novac od prodaje nase najperspektivnije dece.

Do sada nismo doveli nijedno pravo pojacanje, osim Cumica i Carevica ( koji nije branio u Barsi).
Sve ,,polovnjaci" bez ugovora i polupovredjeni.
Nikad se ne prodaje ono najbolje sto imas, osim ako si prinudjen na to ili imas u planu da ulozis u nesto sto ce doneti jos bolju zaradu i bolje rezultate.

Kad je Vujke prodao Takaca, stigli su reflektori na nas stadion.
U sta ce biti investiran novac od prodaje Vosine dece, veoma je neizvesno, prema dosadasnjoj praksi?
Ode nam mnogo najboljih mladih igraca iz Kluba za svega 6 meseci, sto zaista brine iskrene navijace.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Savet za Zbiljića. Prodaj tu decu, daj pare na kamatu i za par godina imamo ultra moderan stadion u vlasništvu. I onako sa ovom ekipom i Trenerom možemo tavoriti izmeđe trećeg i osmog mesta. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@Slanobarac
Sta ce nam stadion bez igraca?
Dokle cemo stici u Evropi, mozemo igrati utakmice i na Orbanovom stadionu u Backoj Topoli, kad vec nemamo nas.
Drugo, najteze je (sa)cuvati tudje novce.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Wed Feb 08, 2023 10:47 am @Slanobarac
Sta ce nam stadion bez igraca?
Dokle cemo stici u Evropi, mozemo igrati utakmice i na Orbanovom stadionu u Backoj Topoli, kad vec nemamo nas.
Drugo, najteze je (sa)cuvati tudje novce.
Zajebavam se. :D
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Prirodno je da prodajemo, samo nikako ne verujem u ove sume koje se spominju. Na kraju će završiti kao i Topić sa ponudom od 500.000 do milion, uz neke možda procente. Ako Bolonja daje čistih 3 miliona, nismo u poziciji da ne prihvatimo ponudu. To friziranje finansija koje nam je servirano, kako nemamo dugova je priča za malu decu. Odakle se isplatilo 10-15(verovatno i više, ruku na srce) miliona evra duga ako nismo imali nikakav značajan prihod prethodnih godina? Laž na kvadrat. Druga priča je gde će te pare od transfera da odu. Ako se najveći deo slije u to saniranje štete, pa samim tim obezbedimo likvidnost kluba, kao i potencijalno bolju pregovaračku poziciju, ne vidim ništa loše da Kabića prodamo za te pare. A 500.000-600.000 su cifre za koje ne vredi ni počinjati razgovarati, po cenu da rizikujemo da od njegove prodaje ne vidimo ni cent.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Inače Ivanović igra sve bolje za omladinski tim Sampdorije. Na zadnjih 5 utakmica 2 gola i 1 asistencija. Ukupno na 13 utakmica 3 gola i 2 asistencije.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kruži da smo doveli napadača iz zvezde. Mislim da je Kulibali u pitanju, informacija nije proverena da ne bude da plasiram besmislice.
Plus smo u pregovorima sa nekim supertalentom iz Srbije.

Tako se priča.
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Wed Feb 08, 2023 11:37 pm Kruži da smo doveli napadača iz zvezde. Mislim da je Kulibali u pitanju, informacija nije proverena da ne bude da plasiram besmislice.
Plus smo u pregovorima sa nekim supertalentom iz Srbije.

Tako se priča.
,,Prijatelj" na Mozzartu spominje i Jojica ( ali iz Lucana)???
Hajde i to da se desi ( da ne dovodimo samo igrace bez ugovora i bez utakmica u nogama).
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija

Dolazak Jojića bi vrv značio odlazak Kabića i to je na primer plansko poslovanje. Pustiš jednog supertalenta u Italiju a drugog dovedeš.

Mislim na Jojića nisam obratio pažnju pa ne znam kakva je a pisalo se da je baš veliki potencijal. Vidim na TM-u da ma 20 mečeva ima 5 golova i 8 asistencija što je sa 19 godina vrhunska statistika…
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Feb 08, 2023 11:58 pm @Turija

Dolazak Jojića bi vrv značio odlazak Kabića i to je na primer plansko poslovanje. Pustiš jednog supertalenta u Italiju a drugog dovedeš.

Mislim na Jojića nisam obratio pažnju pa ne znam kakva je a pisalo se da je baš veliki potencijal. Vidim na TM-u da ma 20 mečeva ima 5 golova i 8 asistencija što je sa 19 godina vrhunska statistika…
Jojica bi u svakoj opciji valjalo dovesti... (Samo ne verujem da je Nesko lagan za pregovore,posebno posle namirisanih medjunarodnih transfera).A ovaj drugi to onaj sto zamane desnom,a da levom ili kako vec :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Jojiću na leto ističe ugovor tako da nemaju mnogo prostora za pregovaranje i čekanje, a nisam primetio u medijima da se nešto strani klubovi povezuju sa njim.
Dečko bi bio odlična investicija i zamena za Kabića, pogotovo što je i ovako mlad već dokazan u ligi. Čudi me da ga blizanci do sada nisu kaparisali.
Bio bi to jedan od najjačih naših transfera u poslednjih 10 godina.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja

Kakav je, ako može bar u nekim kraćim crtama ?

@Karlsson

Onda je idealna situacija, neće moći puno da zatežu cenu.
Post Reply