Turija, ja mogu da razumem i poprilicno je racionalno to tvoje razmisljanje (oba prethodna posta), i ja bih voleo da on ostane ovde jer ima i stofa i dobru energiju i ... ali opet moramo da imamo u vidu (a nemamo ih) i druge parametre. Kabicu ce na leto ostati jos dve godine ugovora sto znaci da imas dobru pregovaracku poziciju i zamisli cifra je 2,5 ili 3 miliona (karikiram). Pa ti kao jedan od forumasa od integriteta i pozamasnog staza na ovom forumu bi prvi morao da odes da kupis cokolade najlepse zelje za upravu tog nekog kluba i menadzere i da das Kabicu da im odnese i to ne zato sto Kabica ne cenimo za vise nego zato sto smo za tako neku cifru prodali tek Medojevica (i mozda Aleksica) odnosno Kacara i to pre xy godina. Stavise, ne znamo ni sta je dalji plan, mozda imamo prospekte koji nadolaze bas na toj poziciji tako da nije bas da imamo za pravo u ovom trenutku da ocenjujemo "posao" jer kad bih ja radio na tako nekim stvarima za mene bi to bila jednacina sa vise nepoznatih, verujem i za tebe. Za krilne pozicije cak i u nasoj ligi ima par zanimljivih mladih igraca (barem meni) Vujanovic i Pantovic (Vozdovac), Jojic (Lucani) i Radulovic (sad je u Radniku na pozajmici) a ni opciju u vidu stranca ne treba odbacivati (joj kad se setim Abua, nisu smeli da ga napadnu koliko su ga se bojali i to ne da ce im prodati fintu nego da ce ih pretrcati. Igrao se covek sa brzinom i sa prostorom).Turija wrote: ↑Tue Feb 07, 2023 12:42 pmUvek su dobri igraci interesantni. Problem je sto ih dugo nismo imali i sto sad, kad ih imamo, prodajemo ih cim se ,,prokljuve".
Daleko je danas italijanska liga od one iz 90ih godina proslog veka, ali uvek je interesantna i blizu evropskog vrha. Da li u 5 ili 10, ne menja mnogo stvari.
Medjutim, treba i Vosa da udje u taj evropski fudbal. Ako se prodaju najbolji i najperspektivniji, kako onda mozemo u to drustvo?
Drugo, svi navijaci najvise vole da gledaju na terenu sto vise igraca iz svojih redova, a pojacanja (sa strane) na mestima gde ih nema ili gde su ona jos kvalitetnija od nasih postojecih.
PS. Desno krilo iz Mladost gat, francuz Gall, ocekujem od Voje izvestaj.