Ristic je napustio Vojvodinu(oteran) i otisao u Slovacku gde je potpisao za jedan klub na dve godine.Turija wrote: PS Da li neko zna šta se izdešavalo sa našim golmanom Ristićem?
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0
Džimi me je konačno uverio da Vojvodina i ovakva ekipa crveno-belih daleko prevazilaze njegove kapacitete. Da ne predjem granicu dobrog ukusa i ne koristim teže reči - kukavička taktika, pogrešna rešenja, rekao bih i neshvatanje i nerazumevanje dešavanja na terenu.
Meni je iskreno muka od našeg fudbala, voleo bih ako neko može da isprati koliko smo golova postigli na gostovanjima od kada je došao Džimi, ili još bolje - koliko smo puta došli u šesnaestarc?
Boja dresova se uklopila u govnjivu fudbaslku predstavu, a još da je pljuštala kiša, ugodjaj bi bio potpun.
Meni je iskreno muka od našeg fudbala, voleo bih ako neko može da isprati koliko smo golova postigli na gostovanjima od kada je došao Džimi, ili još bolje - koliko smo puta došli u šesnaestarc?
Boja dresova se uklopila u govnjivu fudbaslku predstavu, a još da je pljuštala kiša, ugodjaj bi bio potpun.
You'll never walk alone!
ZORAN MARIĆ ZNA RAZLOG PORAZA U KULI: NEMAŠTOVITI MANEVAR
Novi Sad - Sam po sebi, minimalni poraz od Hajduka u Kuli nije tragedija, ali svakako jeste razlog za dodatnu mobilizaciju i otklanjanje slabosti, pre svega, u igri veznog reda Vojvodine. Upravo to je, po rečima trenera Zorana Marića, glavni uzrok neuspeha na startu šampionata.
- Pas nam je bio neprecizan, pa nikako nismo uspevali da uspostavimo kontinuitet igre - ocenjuje strateg stare dame našeg fudbala. - Ne mogu da kažem da igrači veznog reda nisu želeli, ali to se podrazumeva, meri se samo efekat tog htenja, a njega u subotu, nažalost, nije bilo.
Prvi stručnjak Vojvodine nije zadovoljan ni igrom poslednje linije. U toj igri, precizira, nije bilo čvrstine i odlučnosti karakterističnih za igru "lala" u prethodnoj sezoni.
- Bilo je mnogo situacija koje su odbrambeni igrači morali da rešavaju i sigurnije i brže, onako kako oni to mogu i kako su i činili proletos - kritičan je Marić prema izdanju Pekarića i drugova.
Najslabija tačka u tom delu tima bio je debitant u prvoligaškom takmičenju Čotra, koji je ovog leta stigao iz Borče i koji nikako nije uspevao da izađe na kraj sa nadahnutim Radivojevićem, po Marićevom mišljenju ključnim igračem za pobedu domaćina, pa je na poluvremenu i zamenjen.
- Što se tiče ostala dva debitanta, Ubiparipa i Tadića, njihovim učinkom sam zadovoljan. Štaviše, mogu da kažem da su njih dvojica pružili i više nego što sam očekivao - zaključio je Marić.
Novi Sad - Sam po sebi, minimalni poraz od Hajduka u Kuli nije tragedija, ali svakako jeste razlog za dodatnu mobilizaciju i otklanjanje slabosti, pre svega, u igri veznog reda Vojvodine. Upravo to je, po rečima trenera Zorana Marića, glavni uzrok neuspeha na startu šampionata.
- Pas nam je bio neprecizan, pa nikako nismo uspevali da uspostavimo kontinuitet igre - ocenjuje strateg stare dame našeg fudbala. - Ne mogu da kažem da igrači veznog reda nisu želeli, ali to se podrazumeva, meri se samo efekat tog htenja, a njega u subotu, nažalost, nije bilo.
Prvi stručnjak Vojvodine nije zadovoljan ni igrom poslednje linije. U toj igri, precizira, nije bilo čvrstine i odlučnosti karakterističnih za igru "lala" u prethodnoj sezoni.
- Bilo je mnogo situacija koje su odbrambeni igrači morali da rešavaju i sigurnije i brže, onako kako oni to mogu i kako su i činili proletos - kritičan je Marić prema izdanju Pekarića i drugova.
Najslabija tačka u tom delu tima bio je debitant u prvoligaškom takmičenju Čotra, koji je ovog leta stigao iz Borče i koji nikako nije uspevao da izađe na kraj sa nadahnutim Radivojevićem, po Marićevom mišljenju ključnim igračem za pobedu domaćina, pa je na poluvremenu i zamenjen.
- Što se tiče ostala dva debitanta, Ubiparipa i Tadića, njihovim učinkom sam zadovoljan. Štaviše, mogu da kažem da su njih dvojica pružili i više nego što sam očekivao - zaključio je Marić.
Evidentno je da nismo imali desnu stranu na utakmici u Kuli, dok je leva profunkcionisala tek u drugom poluvremenu ulaskom Petkovica. Po meni, Cotra nije trebao da dodje u Vojvodinu, i to se videlo jos na utakmici sa Indjijom. Kamo srece da nam je sad mali Pop tu, taj je bio srcan i znao je da povuce. Desna strana je osakacena odlaskom Mandica, i cudi me da ga je klub tako olako pustio, i to u Azerbejdzan (?!). Napadaci sa premalo upotrebljivih lopti, rano je suditi o njihovom (ne)kvalitetu na osnovu jedne utakmice. Vezni red kao i minulih sezona, jos od Francija nam fali kreator igre i ja sam se nadao da ce se dolaskom Davidova to mesto konacno popuniti, ali... Posle utakmice sa Borcem ce sve biti mnogo jasnije, dotle nam ostaje da strepimo i nadamo se da subotnja partija nije nas maksimum (tacnije, da je daleko od toga).
Popović je tu ali samostalno trenira, koliko znam rekli su mu da ne računaju na njega. Ko je gledao utakmice na kojima je on igrao, doduše sa klupe je ulazio, jasno mu je da ima mesta u ovoj ekipi barem među 18. Nisam hteo da se zameram pojedinim forumašima pa da hvalim Petkovića za koga mnogi ovde smatraju da nije za tim. Meni se lično sviđa pošto ima srce i veruje u ono što radi. Osnovni problem mu je što je lako čitljiv i sa njim treba raditi ako se želi da dečko napreduje.
" Dečko je pun zmajova! "
-
Petkovic je solidno odigrao ali mnogo puta je predriblao samog sebe i gubio lopte u autu !! Napadace ne bih komentarisao posto su imali malo upotrebljivih lopti . vezni red je bio ocajan tu su se istakli samo davidov i tadic . a onaj cotra ne znam kako je dobio mesto maedju prvih 11 . bolje da vrate branka lazarevica nego da nam igra ovaj majmun !!!!!
ps. i sta je uopste sa lazarevicem gde sada igra ?
ps. i sta je uopste sa lazarevicem gde sada igra ?
Svako ko je redovan učesnik ovog foruma ima pravo a i obavezu da iznese svoje mišljenje ma koliko se ono razlikovalo od većine.Cause wrote:. Nisam hteo da se zameram pojedinim forumašima pa da hvalim Petkovića za koga mnogi ovde smatraju da nije za tim. .
Petković nije loše odigrao ali bilo je evidentno da su se on i Kiza sudarali(u par navrata doslovno) na levoj strani ali to je opet nečija druga greška.
Vrtim film iz Kule i sve se nadam da je ovo bilo tri za tri!
p.s. Dejo hvala podršci!!!
-
Stalno se ponavlja ista prica....ista kao iz prosle sezone...imamo sjajnu odbranu...Djuric, Stosic, Pekaric, Kacar ako uleti...jedna od najboljih u ligi...ali srednji red nam je krshina...i dzaba sve ako nema veze...sta odbrana da uradi kad izmedju njih i spica napada postoji prazan prostor, koji nema ko da popuni
Noooooovi Saaaaad
Ovo je kao da čitam svoje postove od prošle godineVosaGazi wrote:Stalno se ponavlja ista prica....ista kao iz prosle sezone...imamo sjajnu odbranu...Djuric, Stosic, Pekaric, Kacar ako uleti...jedna od najboljih u ligi...ali srednji red nam je krshina...i dzaba sve ako nema veze...sta odbrana da uradi kad izmedju njih i spica napada postoji prazan prostor, koji nema ko da popuni

" Dečko je pun zmajova! "