11. kolo: Vojvodina-Cukaricki 0:0

ice

Post by ice »

Voleo bih kada se ne bi mnogo kritikovalo u vezi ove utakmice,pogotovo ako je neko nije gledao.Momcima nista ne mogu zameriti,po onakvom natopljenom terenu i pljusku igrali su sasvim dobro,bilo je pregrst akcija i sansi,a Cukaricki je igrao totalni bunker.Pa gosti su svega par puta presli centar,a na kraju se igralo bukvalno viktorije pred njihovim golom.Sanse koje smo promasili bukvalno je za verovali ili ne,ali nema veze bice bolje.Brkic nije ni imao posla osim hvatanja lopte prilikom jednog slobodnjaka i dva ubacivanja koja je skinuo.Golman Cukarickog je branio i nemoguce.Teren je tacno isti za sve,ali to bas i pada u vodu kada je jednoj ekipi iskljucivi cilj da se brani a druga treba konstantno da napada.
Ali,ja mislim da je ovo dobro,jer sam sada ubedjen da dobijamo Partizan i spreman sam da primim i opklade na to.Da smo dobili Cuku sa grobarima bi bio iks. :lol: Dobro,malo prognoze sa moje strane,ali zaista ne vidim kako Partizan moze da nas dobije,verujem u ove momke.
Pozdrav svima koji su bili na stadionu po onakvom vremenu,a pogotovo onima koji su celu utakmicu kisnuli,navijali na severu a na kraju pravili koreografiju kod Spensa zbog nerazumnog zakona i pandura jos nerazumnijih.Nadam se da se neko nije presao i na utakmicu poneo kisobran. :lol: Sramota,tesko ce tako vratiti publiku na stadion.
Last edited by ice on Wed Oct 31, 2007 6:38 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
vladans

Post by vladans »

sta reci posle ovakve utakmice?!jos nemogu da verujem,da bas nijedna nije htela da udje!mislim da nema smisla analizirati igru,jer igra na ovako raskvasenom terenu prosto nije moguca!!momcima svaka cast na borbenosti,htenju,zelji,ali jednostavno im se nije dalo!! :( danas je izgleda moralo ovako da se zavrsi(al zasto bas danas)?!i ako je vreme bilo ocajno,na tribinima sasvim korektan broj ljudi,svi smo toliko zeleli pobedu,cak se i zapad probudio,ali.....!mozda se zakasnilo sa drakulicem,da je usao odmah na pocetku drugog poluvremana,ko zna kako bi se zavrsilo!al sad o tome nevredi raspravljati,treba se okrenuti nedelji i pokusati pobediti u beogradu,negde nam se ove precke i stative moraju vratiti!nadam se samo da se pekaric nije ozbiljnije povredio jer bi to bio stvarno veliki problem!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Iskreno.... nisam se ja naucio radovati sredom.Vise sam ocekivao od Lucana i Cacana nego od nas samih.Lucani me nisu izneverili,Borac ima jos 10 minuta da i oni iscupaju bod.... tako bi bila isa meta isto odstojanje,s tim sto je izgleda danas najvise OFK profitirao,ali avaj.... Pobedom na JNA maximalno zakuvavamo prvenstvo... da li mozemo mi to?
Image
masta_ace

Post by masta_ace »

idemo brate i ovi su igrali bod ekstra
sve ostaje otvoreno posle ovog kola
kad se bre igra sa ovim grobarim jel u nedelju?
daj bre da je u nedelju pa da idem vise na to sranje ajdee
IDEMO
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Voleo bih kada se ne bi mnogo kritikovalo u vezi ove utakmice,pogotovo ako je neko nije gledao.Momcima nista ne mogu zameriti,po onakvom natopljenom terenu i pljusku igrali su sasvim dobro,bilo je pregrst akcija i sansi,a Cukaricki je igrao totalni bunker.Pa gosti su svega par puta presli centar,a na kraju se igralo bukvalno viktorije pred njihovim golom.Sanse koje smo promasili bukvalno je za verovali ili ne,ali nema veze bice bolje.Brkic nije ni imao posla osim hvatanja lopte prilikom jednog slobodnjaka i dva ubacivanja koja je skinuo.Golman Cukarickog je branio i nemoguce.Teren je tacno isti za sve,ali to bas i pada u vodu kada je jednoj ekipi iskljucivi cilj da se brani a druga treba konstantno da napada.
Ma super je to sto ti kazes ali ako mi ozbiljno hocemo titulu onda ove Cuke, Bezanije, Obilice-Sindjelice i ostale doskorasnje istambulske tramvajligase moramo da dobijamo, narocito kuci. Znaci tucemo sve ostalo a titula se odlucuje u medjusobnim susretima protiv blizanaca. Samo neka oni imaju onda pritisak i moranje da nas vijaju a ne mi njih. U ovako namestenoj ligi gde se sve vuce na njihovu vodenicu mi ne mozemo drugacije realno da idemo na titulu. Jednostavno moramo sve ostale da pobedimo, jer kad igramo protiv blizanaca zna se da su i sudije sa njima i sve...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Nismo imali srece danas, vraca nam se za ono u Krusevcu I Kuli, steta jer su nam konkurenti takodje kiksovali.
Utakmicu sam gledao sa severa. Jos jedna utakmica sa puno zalaganja I borbenosti, igraci su na kraju dobili zasluzen aplauz I pored nepovoljnog rezultata. Na stadionu je bio solidan broj gledalaca s obzirom na vreme I radni dan, bilo je I dovikivanja sa istokom I nesto glasnijim zapadom nego inace.
Sto se tice terena posebno bih izdvojio zivost koju je svojim ulaskom uneo Miroslav Milutinovic- nekoliko puta je prodro po desnoj strani nanizavsi par igraca Cukarickog I precizne I opasne centarsuteve iz prekida, sto iz kornera sto iz slobodnjaka, mislim da ih izvodi Trivunovic?!
mihailov

Post by mihailov »

Voja wrote:
mihailov wrote:Nit ce kisa padati,
nit ce snijeg pasti,
nit ce Nastic igrati,
vec ce potez potegnut kraljevic Ivica,
i ubacit konja svoga Sarca kopitara!
Malo slovenske antiteze :lol:
zbog ovakvih stvari ovaj forum i nema topic sa smesnim stvarima :lol: :lol: :lol:
:lol:
Inace,utakmica sa dosta sansi,rezultat pomalo nepravedan,medjutim imamo srece jer je partizan odigrao bez golova sa Borcem.Iskren da budem,ocekivao sam da cemo tesko probiti bunker Cukarickog,jer zaista igraju dobro na strani ove sezone.Treba istaci da su uzeli meru i ciganima i ofk u gostima.Ponovo nekako najborbeniji Buac,Djuric dobro obavio to malo posla sto je imao,Despot bez prave lopte.Drakulic promenio igru u pozitivnom smislu,ali mozda je bilo malo kasno.Kacar prividno umoran,danas ga nisam video na terenu.U svakom slucaju u nedelju moramo da ciljamo na pobedu!
Napred Voso!
Turija

Post by Turija »

Ipak je bolje što smo pobedili u nedelju u Čačku, nego da smo tamo odigrali nerešeno, a danas savladali Čukarički.

Da se desilo obrnuto nerešeno protiv Borca i pobeda protiv Čuke, verujem da niko večeras ne bi bio nezadovoljan zbirom bodova.Ovako, ostaje žal za 2 izgubljena boda, jer smo ih, danas po svemu prikazanom, apsolutno zaslužili.Igrači su ispraćeni aplauzom sa sve tri tribine, što najbolje govori da im se nema šta zameriti na želji i borbenosti..Napadali smo, stvarali šanse, promašivali gol, branio nam šuteve golman Čukaričkog.I, na kraju, imali su sreću Brđani, da kad im je golman i bio savladan, upomoć priskoči stativa i prečka.
Uslovi za igru su zaista bili teški.Kiša je padala tokom cele utakmice, a igrači su se klizali kao na ledu.Nije bilo blata, ali je prštala voda u travi. Utakmica je bila fer.Čukarički je došao po bod i zasluženo ga odneo.
Nismo imali danas slabog igrača, ali nismo imali ni naročito dobrog. Osim, Igora Đurića.
Igrali smo sa 1 špicem, a ustvari je to bilo 2, jer Kačar je igrao klasičanog drugog špica (sada ga previše vuče želja da postigne gol), sve dok nije ušao Drakulić umesto Trivunovića, a Gojko preuzeo njegovu ulogu.Zbog toga su, na ovoj utakmici, na sredini terena, Trivunović i Tumbasović grcali.Ipak je mnogo falio Popović.Malo je dva igrača da se organizuje osmišljniji i opasniji napad.
Mi smo danas, kao i Čačani protiv nas, preskakali igru i malo koristili bočne igrače u napadu.Tek kad je ušao u igru Miroslav Milutinović (umesto povređenog Pekarića, a Stošić prešao sa desnog beka na štopersku poziciju), pokušali smo da napravimo ozbiljnije proboje po toj strani.Na nesreću, tada je Buač već bio previše umoran ( morao biti zamenjen u tih 20 zadnjih minuta meča) i nije mogao dobro da prati akcije.
U prvom poluvremenu smo stalno pokušavali proboje po levoj strani, ali Tadić nije imao rešenje (u drugom je bio bolji, izvodio solidno kornere, ali je komplikavao situacije u zoni šuta, kao i svi naši danas).Šarac je igrao dosta defanzivno i moram reći da je bio sasvim solidan.
Zanimljivo je da nismo igrali kombinatorno na delu terena na kojem treba (verovatno smo se plašili izgubljenih lopti), već u protivničkih 16m i ispred njega.bezuspešno pokušavali proturiti loptu po veoma klizavom terenu, na nemoguće načine, umesto da se šutiralo pravo na gol( kao Despotović na početku utakmice)..No, ipak smo stvorili dosta izglednih šansi (Despotović 2-3, Đurić jedna, Drakulić 1 plus pogođena stativa i prečka).Nisu to bili čisti ziceri, ali se moglo iz njih dati gol.Nismo uspeli, jer uvek smo malo kasnili, bili kratki, preniski (ili lopte previsoke).Čukarički ima dosta više igrače od nas i fizički snažnije, tako da su sa takvim loptama dosta lako izlazili na kraj (uz malo gurke).A i golman im je bio sasvim dobar.Čisti linijaš (ni u 5m ne izlazi), ali dobrih refleksa, za ne baš precizne i jake naše šuteve.
Sve u svemu, nemam velikih zamerki i prihvatam da je uspešan rezultat to što smo ostali i dalje neporaženi.Nismo prekinuli seriju nepobedivosti od 10 utakmica.
Međutim, imam jednu veliku zamerku.Svakom protivniku dajemo ogroman slobodan prostor i vreme (u gostima i kod kuće) da smiri loptu i započne akciju neometano.Tek onda naši igrači izlaze na njih. Teško je u takvoj lošoj poziciji po nas, oduzeti čistu loptu.Drugo, stvara se utisak da su svi protivnici tehnički jači od nas.Tako je i Bežanije kontrolisala loptu, to je dosta opasno radio i Čukarički, kao i Borac.Naša uža odbrana se stavlja na velike muke i napore.Da li je nedostatak snage ili sigurnosti uzrok izostanka jačeg presinga, boljeg pokrivanja ( bližeg stajanja uz protivničkog igrača), ostaje i dalje nejasno sa tribina?
Takvom igrom onemogućeni smo da presečemo loptu, stvorimo višak igrača i prostora i da izvedemo ubitačnu kontru.Dok mi ne sredimo svoje redove (namestimo se) sve izbačene lopte uglavnom postaju lak plen naših protivnika.
Na kraju, posle utakmice, kao i pre nje, ostajem pri stavu da smo protiv Čukaričkog morali osvežiti tim.Na igračima se video premor od užasnih terena. Iako su imali želju, nisu imali svežinu.Kako će se sad ona steći za partizane, ostaje, za trenera i Stručni štab, veliko pitanje.

PS
Ne znam zašto naši rezervni igrači imaju tako loš rejting kod naših trenera.Toliko loš, da se prvotimci iscrpljuju (nepotrebno) do krajnjih granica izdržljivosti?Tako Rajevac, tako pre njega Marić, tako i Brzić.Pogledajmo danas (u prilog tome) drastičnu situaciju :
Na klupi nam se, već mnogo uzastopnih utakmica, nalazi klasičan centarhalf, mladi talentovani Topčagić (ja mislim da igra tu poziciju).Povređuje se Pekarić.Šta vi (logično) očekujete da će se desiti?Ja očekujem da Topčagić menja Pekarića.Ne.Ulazi bek Milutinović, a Stole, sa beka, ide na štopera.OK.On to može, ali šta će onda, iz kola u kolo na klupi Topčagić, ako se ne veruje da može bilo kad da uđe u igru?Plus, što imamo Drakulu kao potencijalnog štopera.Zašto onda nije neki drugi mladi igrač na klupi koji ima šanse da uđe i odradi posao?Recimo Smiljanić zameni Buača.Danas bi tako leglo.
Situacija druga:ulazi Drakulić na poziciju centarfora.Ja očekujem da i izađe Tadić, Buač ili Despotović.Ne.Izlazi Trivunović, a Kačar ide na njegovo mesto.
Situacija treća:ostaje, već manje od 10 minuta do kraja utakmice, a mi ne možemo da damo gol.Buač jedva stoji na nogama.Do 93 minuta i polednjeg zvižduka sudije, nema naše treće izmene.Znam da se nije mogao izvesti Tadić, a bio je zreo, jer nije imao ko da izvede naše kornere.Ali zašto nije ušao recimo Milan Milutinović, umesto pomenutog premorenog Buača?
Hvalimo se (opravdano) zaista kvalitetnom i (pre)dugačkom klupom, ali se ponašamo kao da je između nje i prvih 15 igrača provalija bez granica.
A,ako ovako i dalje budemo mučili prvotimce, bez predaha celu sezonu, stvarno će neko još, ne daj Bože, kolabrirati na terenu.
Rotacija je izgleda reč, za koju neće ni da čuju u Voši?
Last edited by Turija on Wed Oct 31, 2007 10:50 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Ne razumem zasto se jos pominju imena Smiljanica,Aleksica i Radosavljeva.Zar nije ocigledno da trener ne racuna na njih.Nazalost,to je tako.I ja bih voleo da ih vidim na terenu,ali trenutno su daleko i od klupe,a kamoli od 1.tima(cini mi se da ih nema ni na klupi).Brzic je pred utakmicu sa bezanijom izjavio da su povredjeni Pekaric i jos je neko pomenut(ne secam se tacno ko) i da smo raspolagali sa samo 16 igraca!Ako nema mesta za gore pomenute ni u ovakvim situacijama,zasto bi bilo sad? :(
Napred Voso!
021

Post by 021 »

Svi smo se s razlogom pribojavali ovog meča. Na neki način je i očekivano što lopta nije htela u gol. Jer, ako na jednoj utakmici daš 4 gola iz isto toliko udaraca u okvir, po zakonu verovatnoće na sledećoj mora biti problema. Pojedinačno, nema se šta prigovoriti igračima, dok Brzić posle svega ipak mora biti kritikovan. Kao iskusan stručnjak morao je predvideti neke stvari. Danas nam je falilo taman toliko malo promene i improvizacije da pobedimo. Ne može se očekivati od Kačara da na svakoj utakmici daje gol. Bio je evidentan umor kod njega i Buača. Neverovatno je da smo izvršili samo 2 izmene, od kojih je jedna bila iznuđena povredom Pekarića. Ova prokleta kiša morala je baš najjače da pada za vreme utakmice. U takvim uslovima nije mogla da se smiri lopta na sredini terena. Moralo je biti mnogo više pokušaja iz daleka, neka "žabica" bi sigurno prevarila protivničkog golmana da smo ih konstantno bombardovali šutevima. Možda je trebalo izvršiti veći pritisak i u prvih 15 minuta.

Nema kukanja. Utakmica me je pomalo podsetila na prošlogodišnjih 1-1 sa Apatinom, a svi znamo šta je posle toga usledilo. Nakon ovog kola smo na istom odstojanju od rivala za vrh tabele, tako da bi najbolje bilo ovaj meč, u bodovnom i rezultatskom smislu, izbrisati i zaboraviti.
ice

Post by ice »

Cinjenica je da smo igrali protiv Cukarickog,kluba koji je daleko ispod nas u svakom pogledu,ali eto zalomilo nam se bas protiv njih,posle duzeg vremena naleteli smo na ekipu koja igra klasican bunker sa dosta visokih igraca.Nema veze,kada budemo igrali na Banovom brdu glatko cemo ih dobiti jer ce se tamo morati otvoriti.
Zaista nije mi jasno zasto neki igraci sa klupe ne dobijaju priliku,to se jednostavno MORA promeniti.Mislim da je Turija napisao sve sto treba u vezi toga.Eto falio nam je na ovoj utakmici i Popovic,mislim da bi se on najbolje snasao na ovakvom terenu.Inace videlo se da Trivunovicu ovakav teren ne odgovara a verovatno se jos nije prilagodio posle povrede.Mogu reci da bih sto pre na terenu voleo da vidim i Stojceva,nije igrao vec poduze.
Verujem u momke,ali verujem da ce i strucni stab povuci prave poteze u nedelju u utakmici koju jednostavno NE SMEMO da izgubimo,a mnogo bi smo dobili pobedom.Nedelja je dan odluke.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Cause

Post by Cause »

Turija wrote:
Drugo, stvara se utisak da su svi protivnici tehnički jači od nas.Tako je i Bežanije kontrolisala loptu
I ja sam imao takav utisak. Kao da njihov pas ide tečnije i brže od našeg.
" Dečko je pun zmajova! "
vladans

Post by vladans »

neko je ovde pomenuo mogucnost replike iako nije bio pomenut,pa evo i ja da je iskoristim! :wink: ice i turija iako se u vecini slucajeva slazem sa vama,sada se moje misljenje malko razlikuje.mislim da nama na ovoj utakmici popovic nije falio iz prostog razloga jer je tu bio tumbasovic koji je po mom misljenju juce odlicno odradio svoj deo posla,a bez obzira na teren i vreme mislim da nama dva takva igraca kad igramo kuci kao sto su popovic i tumbasovic nisu jednostavno potrbebna!svi zelimo da igramo ofanzivnije ako je moguce i sa dva spica,ali onda nije moguce imati toliko slicnih igraca u vezi!znaci ima mesta za jednog ili drugog, e sad svako ima prava da misli koji mu je od njih dvojice bolji i u to nezelim da ulazim jer nije ni mesto ni vreme!sto se tice pitanja rotacije,mislim da se i tu malko preteruje,pa izbrojte koliko je nasih igraca igralo od pocetka prvenstva pa ce te videti da brojka nije mala!slazem se da se kod nas tesko ulazi u prvih jedanaest,ali zar nije tako svugde ukoliko ekipa pobedjuje,cini mi se da mi jos nemozemo da se naviknemo,da mi vise nismo ekipa koja se bori za opstanak,kada se nikad nije znalo ko ce igrati a ko nece,i kad se iz nedelje u nedelju menjao tim!a tada smo svi toliko zelli da se jedna ekipa ustali,da igra bar nekoliko utakmica zajedno,pa makar to islo i na ustrb rezultata!govorili smo da(tu ubrajam i sebe)neki igraci imaju zagarantovano mesto u ekipi,da ovaj ili onaj stoji iza njih,da djurovski,tumbasovic i korac kad dodju niko ih ziv vise nece moci izbaciti iz ekipe jer su dosli samo da bi se prodali,a sad mi se cini da ipak nismo bili u pravu!djurovski ne igra(iako je po meni odlican PRVOLIGASKI igrac,ali jednostavno nije trenutno u formi,a pored toga kacar je pokazao da moze i to odlicno da odigra)korac ulazi na kasicicu, dok je tumbasovic po meni primer kako se ulazi u ekipu!svaku svoju priliku je maksimalno iskoristio i sad me nebih iznenadilo da postane standardan!takodje nesto ranije tu svoju priliku iskoristio je i trivunovic iako su mnogi sumnjali u njegove kvalitete!siguran sam i za stojceva kad ga zaobidju ove povrede da ce pokazati da je jedan od najboljih veznih igarca u zemlji!takodje,prateci izjave brzica posle prijateljskih utakmica,vidim da je on izuzetno nezadovoljan zalaganjem i igrom upravo tih igraca koji bi bas na takvim utamicama morali da se nametnu!i na kraju da se dotaknem eto i tog famoznog ljubomira stevanovica kojeg mnogi spominju,ja sam iskreno njega gledao samo jednom i to na kratko protiv politehnike,sto naravno nije dovoljno da covek proceni njegov kvalitet,tako da jedino sta mogu da kazem na tu temu je da je iskreno to sigurno najmanji nas problem u ovom trenutku sobzirom da na njegovoj poziciji bar imamo proverene igrace!
masta_ace

Post by masta_ace »

ej drugari a jel moze neko da mi kaze u kolko sati se igra mech u nedelju?
Turija

Post by Turija »

Uredu je Vlado, što kažeš da se ekipa koja ima rezultate ne menja.A, pogotovo njen kostur i, da ne treba mnogo eksperimentisati, jer i ovako je prodefilovalo mnogo igrača (na papiru, jer samo na njemu, se računa klupa i jedan minut kao nastup) kroz Prvi tim.
Ono što ja želim da kažem, kroz svoje postove, je osnovno pitanje:
Da li je odabran najbolji (najjači kostur) i strateški najsmisleniji?Da li bi sa nešto izmenjenom okosnicom tima i većim kombinovanjem postave imali još bolje rezultate i igru?E, to je sada najteže dokazati pisanjem i obrazloženjima.To je stvar osećaja i verovanja.Ja verujem da bi.(kao što sam verovao da su bivši Apatinci prava pojačanja za Vošu svih pet:Kesić, Radosavljev, Stevanović, Drakulić i Trivunović i onda kada je bilo najviše sumnje u njihove kvalitete).
Za sada su relativno normalnu minutažu za dokazivanje dobila zadnja dvojica.Obojica su je i iskoristili.Za Drakulića sam rekao, još kad je bio otpisan i otišao u Apatin, da je napravljena velika greška.Sa zadovoljstvom sam dočekao njegov povratak u Vošu (iako je letos bilo mnoge skepse i podsmeha na njegovu igru i godine).Danas je sasvim druga priča.Takođe i sa Trivunovićevim.
Ostala su još trojica ,,Apatinaca kojima nije data realna prilika da se predstave Vošinim navijačima (a setimo se da je protiv Atletika Radosavljev, kad je ušao, odigrao odlično).Stevanovića (21 godina, takođe mladi reprezantativac) smo videli na 15 minuta, a Kesića nikako (osim na Evropskom u Holandiji).I sve to, ne bi bilo toliko izoštreno pitanje da u međuvremenu nije uporno davana šansa igračima koji su bili u veoma slaboj formi (Kahriman, Tadić, Šarac, Đurovski). A, to je sigurno uticalo na našu igru (ne toliko rezultat).
I da se pomirim, što se Tadiću daje tolika minutaža ( toliko slobode već ne bi nikako smelo), jer se od njega nešto očekuje. A i igra u U19 repki, pa i po cenu štete za Klub (lično se sa time ne slažem, jer ničiji interes ne sme biti ispred interesa kluba ) on se forsira.
Ali, zašto se onda isti princip ne primenjuje na SMILJANIĆA, ALEKSIĆA, MEDOJEVIĆA.Oni su sigurno još talentovaniji (i mlađi, ali to nema veze kad imaju kvalitet)?Sećamo se samo koliko je trebalo reči i ,,dela,, da se Kahriman pomeri sa gola.A, bilo je toliko logično, jer više ne može da brani u U21 za koju mogu Kesić i Brkić (koji je prvobitno i stavljen na spisak Krčmarevića kao PRVI GOLMAN), dok su u Voši obojica sklonjeni sa gola.Tu grešku smo nekako ispravili, uz mnogo muke i trzavica.
Vlado, ne brinem ja ni za Kahrimana, ni za Tadića, ni za Šarca, ni za Đurovskog, što su zbog slabe forme kao izgubili status startera.Sve je to privremeno. Jer, smo se žestoko opekli na Kahrimanu, pa se sada malo više poštuje forma igrača i logika.
Šarac se već vratio, Tadić je uvek tu.A, prvom prilikom vratiće se i Đurovski i Kahriman.Živi bili, pa videli.
Međutim, ne znam pod kojim će se uslovima (i kada) dati barem 10% šanse ( kolika je data gore pomenutim prezimenima) Radosavljevu, Kesiću, Stevanoviću, Nastiću, Milan Milutinoviću, Smiljaniću, Aleksiću, Medojeviću, Mitoševiću)?Ja mislim da su oni, barem, od ove četvorke sigurno korisniji i isplativiji za Klub.
Ako su ih ,,zaboravili,, u Klubu, NISU ZABORAVLJENI NA TRIBINAMA.Neka im je to satisfakcija, što ,,navijači znaju zašto,, kao u onoj reklami.
A, savest onih koji odlučuju, uporno će pratiti senka pravde sa tribina i foruma.Verujem da će sve, na vreme, ipak, doći na svoje mesto. Samo, nije lako izdržati (psihički).

PS
Sa ovim postom sam okončao diskusiju na tu temu i više joj se neću vraćati, jer nemam šta novo da kažem.
Last edited by Turija on Thu Nov 01, 2007 11:12 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked