Transferi
Re: Transferi
Ovo sam nažalost očekivao. Doduše, da će se na zimu desiti, ali bože moj.
Čumiću, ako odlaziš, naklon do poda za sve tvoje golove, asistencije, driblinge, čak i za alavost, kako su te neki znali prozivati, požrtvovanost, borbu, odnos prema navijačima, odnos prema nama na forumu. Da nam je u prošlosti 3% igrača imalo odnos prema dresu i svemu u vezi kluba kao ti, drugačija bi se pesma sada pevala... Čast je bilo gledati te i što si bio deo svih nas.
Mislim da niko nema pravo išta negativno da kaže ovom dečku. Sve je već rečeno u prethodnim postovima. On nas je nažalost prerastao, i dok je klub u ovakvom stanju, nećemo uspevati da zadržimo najbolje igrače. Čak se bojim da mi to ni ne pokušavamo.
Čumiću, ako odlaziš, naklon do poda za sve tvoje golove, asistencije, driblinge, čak i za alavost, kako su te neki znali prozivati, požrtvovanost, borbu, odnos prema navijačima, odnos prema nama na forumu. Da nam je u prošlosti 3% igrača imalo odnos prema dresu i svemu u vezi kluba kao ti, drugačija bi se pesma sada pevala... Čast je bilo gledati te i što si bio deo svih nas.
Mislim da niko nema pravo išta negativno da kaže ovom dečku. Sve je već rečeno u prethodnim postovima. On nas je nažalost prerastao, i dok je klub u ovakvom stanju, nećemo uspevati da zadržimo najbolje igrače. Čak se bojim da mi to ni ne pokušavamo.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- slanobarac
Znam da nema ništa od toga nego sam odgovorio na dva posta pre moga Canetu i Rabbi. Nije njegovo da objašnjava nego je na upravi. Nego da vas pitam sve ovako, zar vam se ne čini da nas ova uprava na čelu sa zbiljićem ne *ebe 3%?Turija wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 6:33 pm @Slanobarac
Mislim da nema svrhe da ga pitamo i da momka ne treba dodatno opterecivati. U svemu ovome, sad mu je bas do logovanja na forumu.
Sve je doslo tako iznenada ( barem za nas navijace), ali ne i neocekivano. Iz odgovora L. Bakmazu, dosta se moze naslutiti (medjutim, nece postati jasno do kraja).
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pa kad nismo sastavili delegaciju da nam predsednik objasni i pokaže gde je parkirao. Tada bi koitus i premašio famoznih 100 procenata... 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Što meni, šta sam ja uradio?slanobarac wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 7:17 pm Znam da nema ništa od toga nego sam odgovorio na dva posta pre moga Canetu i Rabbi. Nije njegovo da objašnjava nego je na upravi. Nego da vas pitam sve ovako, zar vam se ne čini da nas ova uprava na čelu sa zbiljićem ne *ebe 3%?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Prvo, mislim da su najveći promašaji ove uprave prodaje Kabića i Čumića i užasno sam ljut pre svega na upravu, a i na njih dvojicu, podjednako. Time su se urušila sva nadanja u bolju budućnost ovog kluba i ogolile Zbiljićeve laži. Najperspektivniji izdanak naše škole i najbolje pojačanje poslednjih godina su prodati skoro za džabe pod izgovorom da žele da idu.Mare_Liman wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 1:51 pmСтварно не знам шта да кажем, опет разумем твоје емоције према клубу, да л си разочаран ил не, ал ситуације Кабић - Чумић и твоја запажања, мишљења и остало ме стварно да најблаже кажем зачуђују...
Kabića sam branio jer je klinac od 19 godina i napunili su mu glavu o LŠ i šansi da razvije talenat, a ovde realno nije imao ni šansu ni kod struke (retko ulazio u slabim utakmicama a češće u jakim, i pojačanja se dovodila uvek na njegovoj poziciji, zaključno sa Radulovićem), a ni kod navijača koji su pokazali izuzetno nestrpljenje zaboravljajući na njegove godine. Isto se ponavlja i sa Bukincem, Jovanovićem, Ivanovićem i Kovačevim. To je kontinuirana namera. Branio sam Kabića najviše jer se govorilo da je bilo pritiska na klub i njega sa najviše instance, pogrešio sam.
Što se Čumića tiče, on je 6 godina stariji i kapiten je. Za mene je kapiten prvi igrač tima, neko ko je odgovoran za klub i njegovo ime i voli ga više od majke rođene.
Rečju, izdali su nas obojica i ne želim im sreću u budućoj karijeri. Toliko o tome, mada se još uvek nadam da nije kraj i da Nikola ipak ostaje, srećan ili nesrećan.
PS. Nikola, ako ovo čitaš, znaj da bi svi forumaši na čelu sa mnom najviše želeli da ostaneš još jednu sezonu, da pomogneš da obezbedimo Evropu. Bez Tebe će to biti nemoguće.

- Red Marquis
- Moderator
Prvo mu poručiš da je izdajnik kome ne želiš sreću u karijeri, a onda ga pozivaš da ostane. Da nije tužno, bilo bi za sprdnju.
Io odio Belgrado
A ti mu želiš sreću da ode (ovde ti neću vratiti uvredu, a uputio si mi dve
)
Ograđujem se jer nemamo dovoljno informacija, ali i ako ostane protiv volje treba mu oduzeti traku. Ako je sve bilo Zbiljićevo maslo, čemu sam više sklon da verujem onda se izvinjavam što sam posumnjao u velikog Slaninara i kapitena Starog kluba, Nikolu Čumića.
Ako ode svojom voljom i uz vaš opšti blagoslov, onda mu ne želim nesreću, nego mu ne želim sreću, ako primećujete razliku. Ovde su se kletve slale Kabiću bez ikakve opomene.

Ograđujem se jer nemamo dovoljno informacija, ali i ako ostane protiv volje treba mu oduzeti traku. Ako je sve bilo Zbiljićevo maslo, čemu sam više sklon da verujem onda se izvinjavam što sam posumnjao u velikog Slaninara i kapitena Starog kluba, Nikolu Čumića.
Ako ode svojom voljom i uz vaš opšti blagoslov, onda mu ne želim nesreću, nego mu ne želim sreću, ako primećujete razliku. Ovde su se kletve slale Kabiću bez ikakve opomene.
Ako je Kabić najbolji izdanak naše škole onda školu odmah da gasimo. I Di Vajo je dolazio da ga gleda, pa je otišao razočaran. Ako nemamo pojma mi valjda Italijani imaju.
Više je Bukinac pokazao fudbalskog umeća u ovih par utakmica u prvom timu nego Kabić za tri godine.
Više je Bukinac pokazao fudbalskog umeća u ovih par utakmica u prvom timu nego Kabić za tri godine.
- Mare_Liman
Скренуо сам пажњу да немам намеру да те прозивам ил увредим, изнео чињенице и информације о свему до сад и рекао да ми никако није јасно твое размишљање, а видим да се и остали слажу...Maki wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 8:58 pm A ti mu želiš sreću da ode (ovde ti neću vratiti uvredu, a uputio si mi dve)
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Dobro, složili smo se da se ne slažemo, a vi ste ste se složili da se slažete, idemo dalje. Neću više na tu temu, dajte da vidimo ko dolazi. 

Ja samo mislim da je ovo zaobilazi put do blizanaca 

Ljudi ne treba mi sad ovde da raspravljamo međusobno i svađamo.se oko nekih detalja i kako ih ko vidi, jer sam siguran da mi bukvalno svi želimo najbolje klubu. To što različito sagledavamo neke stvari je normalno i to ne bi smelo da nas sukobljava do nivoa vređanja i sličnog.
U ovom konkretnom slučaju pre bilo kakvog izjašnjavanja morali bismo dobiti jasan odgovor o čemu se ovde zaista radi i zašto je do toga došlo (ako zaista Čumić odlazi pod uslovima o kojima se piše). Tek onda možemo nešto vrednovati a za sada svi samo nagađamo. Lično ne vidim ko bi me mogao ubediti da je dobar posao ako klub prihoduje od Čumića 750, a od jednog (po meni promašenog fudbalskog slučaja) Kabića 800 hiljada. I to bez obzira na prava Olimpijakosa ili bilo koga, jer je jednostavno razlika između njih dvojice u kvalitetu nemerljiva.
Zbog svega toga tokom sutrašnjeg dana jednostavno moramo dobiti neke jasne odgovore pa da se vidi šta dalje činiti ili ne činiti.
U ovom konkretnom slučaju pre bilo kakvog izjašnjavanja morali bismo dobiti jasan odgovor o čemu se ovde zaista radi i zašto je do toga došlo (ako zaista Čumić odlazi pod uslovima o kojima se piše). Tek onda možemo nešto vrednovati a za sada svi samo nagađamo. Lično ne vidim ko bi me mogao ubediti da je dobar posao ako klub prihoduje od Čumića 750, a od jednog (po meni promašenog fudbalskog slučaja) Kabića 800 hiljada. I to bez obzira na prava Olimpijakosa ili bilo koga, jer je jednostavno razlika između njih dvojice u kvalitetu nemerljiva.
Zbog svega toga tokom sutrašnjeg dana jednostavno moramo dobiti neke jasne odgovore pa da se vidi šta dalje činiti ili ne činiti.
- Red Marquis
- Moderator
Želim mu sreću AKO ode, a ne da ode.Maki wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 8:58 pm A ti mu želiš sreću da ode (ovde ti neću vratiti uvredu, a uputio si mi dve)
Umesto kritika njemu, ili bilo kome drugom, treba da se svi zapitamo kakav je to klub u kom se niko ne zadržava duže od dve godine, a mnogi ni toliko. Da li je ovo i koliko zdrava sredina za igrače? I umesto što se postavljaju pitanja zašto igrači pristaju na prodaje, da se upitamo zašto klub pristaje da ih sve redom proda.
Io odio Belgrado
Nije tragedija odlazak Čumića, pogotovo ne Kabića koji se posrao po svima nama. Tragedija je sto se niko ne dovodi na njegovo mesto. Mi smo jedina ekipa na svetu koja se slabi svakim novim "pojacanjem".
E sad, zasto se ne radi na dovodjenju Merija? Ocigledno je da decko hoce da dodje ovde, on zeli(jos jednom potvrdio u direktnom kontaktu), mi zelimo, nema nikakvih problema ni njegov sadasnji klub da dodje na pozajmicu. Jedino sto treba da se resi je njegova plata ko koliko da da! Ovo ne sme da se propusti. Zamislite Bolingija na krilu i Merija u spicu... uh...
Ako je mogao Vukic da se plati 100 soma, i plata mu je oko 150 soma godisnje, gde nema ko se nije ugradio onda mozete brate mili da se otvorite i za Merija, i ne treba vam bolji marketing od toga.
Tako da reagujte upravo ako zelite dobro Vojvodini. Posle se vi ugradjujte sa nekim novim pojacanjem ali dajte bre dovedite nekog normalnog i zdravog pre svega. Meri je igrao sa rasturenom kolenom posle par nedelja od dolaska. Dal bi vi rizikovali toliko za ovaj klub?
E sad, zasto se ne radi na dovodjenju Merija? Ocigledno je da decko hoce da dodje ovde, on zeli(jos jednom potvrdio u direktnom kontaktu), mi zelimo, nema nikakvih problema ni njegov sadasnji klub da dodje na pozajmicu. Jedino sto treba da se resi je njegova plata ko koliko da da! Ovo ne sme da se propusti. Zamislite Bolingija na krilu i Merija u spicu... uh...
Ako je mogao Vukic da se plati 100 soma, i plata mu je oko 150 soma godisnje, gde nema ko se nije ugradio onda mozete brate mili da se otvorite i za Merija, i ne treba vam bolji marketing od toga.
Tako da reagujte upravo ako zelite dobro Vojvodini. Posle se vi ugradjujte sa nekim novim pojacanjem ali dajte bre dovedite nekog normalnog i zdravog pre svega. Meri je igrao sa rasturenom kolenom posle par nedelja od dolaska. Dal bi vi rizikovali toliko za ovaj klub?