draganas wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 9:37 am
Zaključak: Ovo je ruglo, dno dna - svako ko podržava je direktno poslat iz kluba da promoviše ovo. Tačka.
Au druze, pa ti si taj koji je podrzavao ovo, pa ti niko nije govorio da si poslat direktno iz kluba.
Otkud tebi pravo da bilo kom stalnom forumasu govoris da je poslat direktno iz kluba da promovise bilo sta???
Pogotovo sto si i sam bio na toj strani. Sta, kada ti promenis misljenje, to znaci da moraju svi da ga menjaju, inace su poslati iz kluba, a ti nisi?
Evo i ja sam podrzavao pricu, kao i ti, kao i Deep koga odjednom napadas. Ovo sa Cumicem nikako ne mogu da podrzim (cutim dok se ne ozvanici), osim u slucaju da su Rusi dali preko 5 miliona evra.
Jesam neciji bot, placenik, promoter? Bas me zanima.
Sramota je da se bilo koji stalni clan foruma naziva necijim botom! I ovako nas je malo, i ovde smo zbog Vojvodine. U redu je imati razlicito razmisljanje, ali stalni i dokazani forumasi ne mogu biti botovi. Botove trazite u novoregistrovanim clanovima, ne u stalnim. Stare, zbog kojih ovaj forum i postoji, treba zastititi od ovakvih napada!