Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri Jun 14, 2024 8:28 pm Ma nije problem u Poletanovicu koliko u svemu ostalom. Pa Mandaric je rekao da ce prva stvar koju ce da uradi biti razgovori sa navijacima i insistiranje na obostranom postovanju. Nekako sam misljenja da ovaj transfer udara direktno na taj temelj. Valjda glas navijaca pa i foruma nesto vredi. Niko nije trazio da se dovede Mesi, nego su ljudi izneli stav koji je bilo vise nego lako ispostovati. Medjutim jos jednom dolazimo do zakljucka da smo apsolutno nebitni, i ne mislim tu na termin "bitan" kao da smo neko ko donosi velike odluke, odlucuje o mnogo vaznim stvarima u klubu, ali ovo... ovo je bio skolski primer sanse da se pokaze da smo stvarno JEDNO (promenite jedno slovo u zadnjoj reci i dobicete rezultat te (ne)iskoriscene sanse)
Vojo moraš da shvatiš da nijedan klub na svetu ne radi i ne zasniva svoje odluke na osnovu razmišljanja navijača, ono što ja sigurno znam a to je da se itekako osluškuje forum i gleda u njegovom pravcu i bilo je nekih odluka koje su se donosile u skladu sa razmišljanjem foruma i nema puno profesionalnih klubova koji uopšte i gledaju u pravcu šta neko piše po forumima.

Od prvog dana aktivnog rukovodstva kao velika želja postavljen je povratak Preletanovića u klub.

Od prošle polusezone u klubu se pitaju i skauti za svaku želju i oni su pozdravili povratak Preletanovića u klub i smatraju ga modernim vezistom (tako sam čuo).

Nikada niko neće biti svim i sasvim zadovoljan i to je kristalno jasno, veruju da će Preletanović biti veliko pojačanje i zato ulaze u celu ovu dramu povezanu sa njegovim potencijalnim i na kraju i zvaničnim povratkom.

Ja sam prvi protiv njegovog povratka u klub bio i trenutno nakon ozvaničenja istog nisam zadovoljan što se to ostvarilo i što je ponovo zadužio naš dres ali mi ne pada na pamet da ulazim i upadam u neko bedačenje po tom pitanju.

Svakako mislim i stojim iza toga da mi želimo da ovo mesto ima mnogo veći uticaj na odluke a kada god treba nešto konstruktivnije da se uradi nema nas nigde a pod najkonstruktivnije mislim i samu posetu na stadionu.

Forum je ipak virtuelno mesto a ne mesto gde se u takvoj meri vrši pritisak i ima uticaj kao što bi to bio stadion ili neka druga okupljanja sportske vrste u vezi kluba i aktuelnih dešavanja.

Shvatite i još jednom ovaj forum je velika manjina navijača Vojvodine i van ovog mesta razmišljanja se često duboko mimoilaze, najbolji je primer Lalatović čiji bi neki potencijalni povratak na ovom forumu odnosno mestu bio daleko od lepog dočekan a 80% stadiona bi bilo presrećno i onda što bi klub zasnivao svoje odluke na osnovu nečijeg mišljenja čije je u bar 7-8/10 puta manjima na samom stadionu i u samom krugu navijača. Nas ovde koji pišemo u kontinuitetu ima nekih 30tak nema nas da jedan autobus napunimo.

Što se tiče Preletanovića stvari su jasne i verujem da je preko 90% navijača bilo protiv njegovog dolaska ali nije ni prvi ni poslednji put da klubovi urade potez koji bude na nož dočekan od strane navijača, ja se samo nadam da dobro znaju šta rade i da takvo poverenje posle svega dobije Preletanović.

Nije ni prvi ni poslednji niti fudbaler niti čovek koji je pljunuo pa polizao i izrazio pokajanje.

Sada se ne može ništa promeniti i videćemo da li Preletanović ima karaktera da iznese taj pritisak i igra u skladu sa očekivanjima od strane kluba i on je sam itekako svestan i da će biti zvižduka, skandiranja, parola i ostalog pa eto neka se nosi sa tim, sve je po zasluzi.
masterNS

Post by masterNS »

Deep Purple wrote: Fri Jun 14, 2024 1:49 pm Da li si ih gledao? Nisi, onda se suzdrži takvih komentara dok se ne uvide njihovi kvaliteti.

Da nije bilo mučenog Vukčevića drvni kompleks Crnogoraca bi mogao da drži časove tehnike jedno 90% tima.

Zapravo najveći drvni kompleks su pretežno naši i to oni koje najviše i braniš, smarate sa stereotipima te vrste te ovi te oni.

Svako će dobiti kritiku ili pohvalu u odnosu na ono što pruža na terenu, samo nam još fale stereotipi te vrste.
Da se sklonimo odavde da ti ne remetimo upise pohvali upravi? Postoji nesto i sto se zove samopostovanje, potrazi u recniku.
Nije te bilo mesec 2 i onda si se kao puvanjak uvukao i nastavio isto. Mene bi bilo sramota!
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Jun 14, 2024 9:15 pm
Nije ni prvi ni poslednji niti fudbaler niti čovek koji je pljunuo pa polizao i izrazio pokajanje.
Gde je to ovaj nesrećnik izrazio pokajanje?
Ja to nigde nisam video, daj link te vesti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

masterNS wrote: Fri Jun 14, 2024 9:27 pm
Deep Purple wrote: Fri Jun 14, 2024 1:49 pm Da li si ih gledao? Nisi, onda se suzdrži takvih komentara dok se ne uvide njihovi kvaliteti.

Da nije bilo mučenog Vukčevića drvni kompleks Crnogoraca bi mogao da drži časove tehnike jedno 90% tima.

Zapravo najveći drvni kompleks su pretežno naši i to oni koje najviše i braniš, smarate sa stereotipima te vrste te ovi te oni.

Svako će dobiti kritiku ili pohvalu u odnosu na ono što pruža na terenu, samo nam još fale stereotipi te vrste.
Da se sklonimo odavde da ti ne remetimo upise pohvali upravi? Postoji nesto i sto se zove samopostovanje, potrazi u recniku.
Nije te bilo mesec 2 i onda si se kao puvanjak uvukao i nastavio isto. Mene bi bilo sramota!
I mene je sramota ljudske gluposti, slabog rezonovanja i shvatanja napisanog ali sa tim živim otkako znam za sebe i jedino mi je žao što me takve stvari još uvek dotiču a ovaj klub volim previše da sebi dozvoljavam da me bole stvari koje ne bi trebale da me dotiču i pogađaju.

Toliko sam blizu da ti napišem neke stvari po cenu permamentnog bana ali iz samopoštovanja neću.

@slanobarac

Nisam ni napisao da je izrazio što ne znači da neće a ni da hoće.
masterNS

Post by masterNS »

Deep Purple wrote: Fri Jun 14, 2024 9:43 pm
masterNS wrote: Fri Jun 14, 2024 9:27 pm

I mene je sramota ljudske gluposti, slabog rezonovanja i shvatanja napisanog ali sa tim živim otkako znam za sebe i jedino mi je žao što me takve stvari još uvek dotiču a ovaj klub volim previše da sebi dozvoljavam da me bole stvari koje ne bi trebale da me dotiču i pogađaju.

Toliko sam blizu da ti napišem neke stvari po cenu permamentnog bana ali iz samopoštovanja neću.
Jasno mi je da zivis sa ljudskom gluboscu, slabim rezonovnjem i slabim shvatanjem napisanog. Primeti se. Nemoj permanentni ban, kako ces onda da radis to sto radis?
slanobarac

Post by slanobarac »

@Deep možda nisi tako mislio ali jesi napisao. Citirao sam ti rečenicu.
No, dobro, ja da sam trener stavljao bih ga u tim (naravno ako zasluži) isključivo na gostovanjima. Zbog mira na tribinama i atmosfere na stadionu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Jedva cekam da ga vidim na prvoj utakmici. Prva osoba koja ce kao pojacanje dobiti vise zvizduka nego aplauza. Evo Preletanovicu jedan savet, navuci Firminu majcu, istetoviraj fkv sa sisi, casti nas svaki izlazak u separeu viskijem. A da, ni tada se ne brise ono što vi pacovi ne razumete. Grad pamti izdajice i miseve. Srecno na terenu, ni 200 golova neće promeniti mišljenje. Ti si izdaja svog grada!!! Nema opraštanja!!!
masterNS

Post by masterNS »

@DeepPurple Pa ti pricaj o ljubavi prema klubu. Ako te ovo ne pogadja, onda nista...

"Sada sam se uverio i lično u sve priče da su Delije najbolji navijači. Mnogo nam znači njihova podrška pred put u Bugarsku. Ovde je sve osim pobede neusepeh, ali navijači su nas i posle ovog remija podržali i to na ovako lep način. Oni su naš dvanaesti igrač i najbolji navijači na svetu", poručio je on."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

masterNS wrote: Fri Jun 14, 2024 10:00 pm @DeepPurple Pa ti pricaj o ljubavi prema klubu. Ako te ovo ne pogadja, onda nista...

"Sada sam se uverio i lično u sve priče da su Delije najbolji navijači. Mnogo nam znači njihova podrška pred put u Bugarsku. Ovde je sve osim pobede neusepeh, ali navijači su nas i posle ovog remija podržali i to na ovako lep način. Oni su naš dvanaesti igrač i najbolji navijači na svetu", poručio je on."
Gde si ti pročitao da sam ja za njegov dolazak? Da ja na bilo koji način to opravdavam, ja sam apsolutno bio protiv njegovog povratka u klub samo ne dozvoljavam da me emocije ponesu i da svašta pišem.

Glavna stvar je što dobro poznajem navijačku svest i znam kako će se stvari završiti kao i svuda, odigra će se tako da je vuk pojeo baku i ostale sve ovce na broju da bih ja sad trošio svoje zdravlje i izlazio iz okvira bontona da bih iskazao svoje mišljenje konciznije.

Ja da se pitam ja bih recimo Medojevića na leđima iz Kipra nosio do Novog Sada a ne podržavao povratak Preletanovića i sličnih.
Last edited by Deep Purple on Fri Jun 14, 2024 10:11 pm, edited 2 times in total.
Turija

Post by Turija »

@Deep
Ti si mozda u pravu, da bi dosta njih na stadionu aplaudirali povratku Lalatovicu, ali ti ljudi su prilicno neinformisani, a verujem da cak ne poznaju ni igrace, niti znaju sastav Vose. Dolaze po inerciji da gledaju fudbal i utuku slobodno vreme. Za puno tih ljudi upitno je koliko i navijaju za Vosu ( pogotovo oni sa Zbiljicevim pozivnicama).
Dok neki, koji poznaju stvari, imaju i malo drugacije interese od zanesenjaka sa Foruma.
PS
Cinjenica je i da si previse blagonaklon prema nekim igracima i potezima uprave koji su dosta problematicni sa stanovista interesa Kluba. No, u svakom slucaju, rado citam tvoje postove. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

marko poletanović je izdajica svog grada i svog matičnog kluba i svega što je bio kad je bio mali kako on kaže. Da li nam trebaju izdajice u ekipi? Pa neka bude najbolji strelac ekipe i neka bude Luka Modrić, moje mišljenje o tom malom pacovu se nikada neće promeniti. Ne želimo izdajice u svom gradu i klubu. marku poletanoviću i onom ko ga je doveo treba zabraniti prisutvo našim mečevima. Izdajica jednom, izdajica zauvek, marš iz Vojvodine!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Stexman

Post by Stexman »

Veliki FAIL potez uprave. Taj koji je aminovao njegov povratak, 100% nije upucen u desavanja na relaciji navijaci-bivsi igraci. Ovo je klasicno pucanje u sopstvenu nogu... Sečenje grane na kojoj se sedi...
Jedva cekam prvu utakmicu da vidim ko ce se vise osramotiti, poletanovic ili ti koji su mu dozvolili da se vrati, kada cuju silne zvizduke sa tribina.
Mogu da shvatim da nekog u klubu boli patka za misljenje nas navijaca sto se tice samog kvaliteta igraca koje nam dovode, ali ne mogu da shvatim da ih nije briga za pišanje po klubu ciji su i sami clanovi.

Najgore od svega je to sto taj igrac nema kvaliteta za ovu ligu a ne za evropu.
Posle svakog koraka napred, mi napravimo ne dva vec tri unazad. Kako da ocekujemo da nas neko postuje ako mi sami sebe ne postujemo. Mi po cenu ispadanja, ne iz superlige vec iz svih liga, moramo uspostaviti neki kodeks ponasanja i postupanja. I to mora biti iznad svakog rezultata. IDENTITET pre svega.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote: Fri Jun 14, 2024 10:44 pm Veliki FAIL potez uprave. Taj koji je aminovao njegov povratak, 100% nije upucen u desavanja na relaciji navijaci-bivsi igraci. Ovo je klasicno pucanje u sopstvenu nogu... Sečenje grane na kojoj se sedi...
Jedva cekam prvu utakmicu da vidim ko ce se vise osramotiti, poletanovic ili ti koji su mu dozvolili da se vrati, kada cuju silne zvizduke sa tribina.
Mogu da shvatim da nekog u klubu boli patka za misljenje nas navijaca sto se tice samog kvaliteta igraca koje nam dovode, ali ne mogu da shvatim da ih nije briga za pišanje po klubu ciji su i sami clanovi.

Najgore od svega je to sto taj igrac nema kvaliteta za ovu ligu a ne za evropu.
Posle svakog koraka napred, mi napravimo ne dva vec tri unazad. Kako da ocekujemo da nas neko postuje ako mi sami sebe ne postujemo. Mi po cenu ispadanja, ne iz superlige vec iz svih liga, moramo uspostaviti neki kodeks ponasanja i postupanja. I to mora biti iznad svakog rezultata. IDENTITET pre svega.
Dug je prelazni rok
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stex, neće biti ništa od zvižduka. Poneki sporadični će se završiti ili tako što će pojedinac shvatiti da je usamljen pa će samo razočaran odustati, ili će se odgovorno društvance pojaviti uz "molbu" da negodovanje prestane.

Što se "70-80% navijača" tiče, 70-80% sadašnjih redovnih obitavača na stadionu ne mogu da ti kažu 70-80% naših igrača trenutno na terenu. Njima je Lalat naravno dobar, jer osim Lalata, omiljeni sadržaj im je Zadruga a omiljena novina informer. A sadržaj iz sva tri izvora je nekako neodoljivo sličan, uz dodatnu neodoljivu sličnost sa sadržajem septičke jame.

E sad, ukoliko smo kao klub došli do momenta da su nam to reprezentni navijači, da promenimo onda ime u crvena zvezda/partizan Novi Sad, da ne brukamo više staro ime i stari klub.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Rabba wrote: Fri Jun 14, 2024 11:20 pm Stex, neće biti ništa od zvižduka. Poneki sporadični će se završiti ili tako što će pojedinac shvatiti da je usamljen pa će samo razočaran odustati, ili će se odgovorno društvance pojaviti uz "molbu" da negodovanje prestane.

Što se "70-80% navijača" tiče, 70-80% sadašnjih redovnih obitavača na stadionu ne mogu da ti kažu 70-80% naših igrača trenutno na terenu. Njima je Lalat naravno dobar, jer osim Lalata, omiljeni sadržaj im je Zadruga a omiljena novina informer. A sadržaj iz sva tri izvora je nekako neodoljivo sličan, uz dodatnu neodoljivu sličnost sa sadržajem septičke jame.

E sad, ukoliko smo kao klub došli do momenta da su nam to reprezentni navijači, da promenimo onda ime u crvena zvezda/partizan Novi Sad, da ne brukamo više staro ime i stari klub.
Ako je procenat bas ovoliki, prilicno je to zabrinjavajuce. Ne zasluzujemo onda nista bolje nego sto jeste...
Post Reply