Transferi
Re: Transferi
Nemam neka preterana očekivanja, možda samo da Njegoš Medu pobožno izgurava na centar u kolicima dok god ga kičma drži, i da mu Vukanović vezuje kopačke, a Bandović zateže kostobrane, a Zbiljić rasprostire svoju zamašnu telesinu, zadržavajući dah, dok ovaj gazi prema centru Karađorđa. Meda je institucija, a gore pobrojani su cigani, ništa više niti manje.
- Deep Purple
Ono što ja mogu samo reći je makar iz moje prepiske sa Medom od pre nekih pola godine a to je da se on ne bi vraćao ako misli da ne može i ako nije uveren da će imati tretman kakav zaslužuje u smislu toga da će mu biti omogućeno da se transparentno i pošteno bori za minute. Nije neko ko želi da prima platu, “šepuri se” u ovom ovosezonskom nakrivljenom dresu i da ga ljudi tapšu po ramenu sa rečima vratio si se kući, bravo brate.
Ako se odlučio na povratak to znači da se dogovorio sa Zbiljićem i co u smislu toga da će da se bori i da može da pomogne znanjem i iskustvom na više polja ovom klubu jer Vojvodina za njega nije još jedan ugovor u karijeri i profesionalizam već mnogo više od toga.
Pre pola godine mi je rekao da je itekako spreman i da nije zreo za penziju.
U rotaciji sa Petrovićem i Preletanovićem će itekako imati mesta za minute kako god da se okrene, da li će biti prva opcija to ne znam ali itekako ima mesta za njih trojicu čak šta više to je bila i potreba po mom mišljenju i nije moglo bolje da se to mesto popuni nego njegovim povratkom.
Svakako mi kao klub smo makar igrački bolji od Ael-a gde je bio pa će i on igrati konkurentniji fudbal sa nama.
Pogledao sam jednu utakmicu gde je igrao protiv Omonie i Meda je postigao gol i mogao još jedan ili dva da postigne.
Izgubili su 3:1, deluje fino na terenu ali sam i primetio da se na neki način nervira samim izgledom njegove ekipe u Ael-u jer mi je tako delovao na terenu, ponavljam lični subjektivni osećaj na osnovu onoga što sam video.
Pa verujem da je osim ljubavi prema Voši presudilo i to što smo stvarno konkurentniji trenutno dosta od Ael-a a on itekako hoće da se takmiči i nije za bacanje ni sa svoje 33 godine.
Samo mi je žao što ovo nije urađeno u periodu kada su i Preletanovića vratili a ne tek sada ali bolje ikad nego nikad.
A neko je napisao nešto u vezi Daniela Aleksića, verujem da je on sledeći ali tek tamo na zimu.
- gospodinFKV
Stepi dve sezone pre povratka nije nesto igrao mnogo. Na kasicicu po par utakmica.
Brka ni toliko.
Nije za porediti. Od Mede na terenu vise ocekujem ulogu slicnu Govedaricinoj.
Brka ni toliko.
Misliš na prase ?gospodinFKV wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 9:53 am Stepi dve sezone pre povratka nije nesto igrao mnogo. Na kasicicu po par utakmica.
Brka ni toliko.

- gospodinFKV
Pisao ''NE PRASE'', obrisao i dopisao ''na terenu'', da bude jasno na sta mislim. Nemoj da te cuju iz uprave i grada, zivimo u zlatnom dobu. Ekonomski tigar. Igraci sami svoju prasad nabavljaju, pozlacenu, sve na vreme i u dinar.

Ako neko ima zamerke na Medine godine, setite se samo Drinčiča. Preore teren, ne staje do poslednje sekunde. Jedan takav igrač, sa takvim mentalitetom može lako da preokrene ceo tim. Složićete se da mi te godine nismo imali neke vrhunske igrače, suvi prosek ali uz pravog kapitena, svi izvlače svoj maksimum pa smo uzeli Kup.
Drincic je bio primer kako treba da izgleda i da se bori igrac za dres FKV (iako nije slaninar covek uopste) Kad se setim samo kako vija loptu u 90. minutu sa 35 godina... kazem, za primer svim baletanima iz lige, sve manje ce biti takvih igraca cini mi se. O Medi ne bi trosio reci zna on dobro sta je FKV i sta njemu FKV znaci, tako da cekamo potpishvylarn wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 12:31 pm Ako neko ima zamerke na Medine godine, setite se samo Drinčiča. Preore teren, ne staje do poslednje sekunde. Jedan takav igrač, sa takvim mentalitetom može lako da preokrene ceo tim. Složićete se da mi te godine nismo imali neke vrhunske igrače, suvi prosek ali uz pravog kapitena, svi izvlače svoj maksimum pa smo uzeli Kup.

- Mare_Liman
Ја се искрено надам да ће Дрина издржати на клупи Нишлија до средине септембра и да ће добити аплауз целог стадиона (е сад ког то је дискутабилно) , у тим годинама таква професионалност, таква енергија, борба, а гест са Финала Купа ће заувек остати упамћен, Меда са својим кућним васпитањем и ставу према Воши не сумњам да ће имати ишта мањи допринос без обзира на године...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
I jel Zbiljić sredio sve oko Medojevića pre nego što se uputio za Amsterdam?
Jel negde zapelo sa Medom ili stiže uskoro? Ima li ko info?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- gospodinFKV
Pa dobro, nije receno da ce potpisati iste sekunde kad se ovaj zaputi na Kipar.
Procurela je informacija, ali je bilo jasno da jos nista nije sigurno.
Drzim palceve da se to resi u narednim danima, jer ce znatno podici atmosferu pred revans.
Procurela je informacija, ali je bilo jasno da jos nista nije sigurno.
Drzim palceve da se to resi u narednim danima, jer ce znatno podici atmosferu pred revans.

- Mare_Liman
Опуштено људи, чекају четвртак... Потпис Медин и падање Ајакса у истом дану 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."