Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Seri nije gol igrač i to je to. On je čovek da uđe u šansu, iskreira je i da skupi asistenciju. Pero, pregledaj utakmice Voše ove sezone, prebroj šanse koje je Seri kreirao a onda prebroj ukupan broj šansi koje smo kreirali. Da je na sve to i golgeter, taj bi već trčkarao po ozbiljnim evropskim ekipama, ne bi se zajebavao po srpskim poljanama. Na sve to, ako ostane ove sezone i ne bude mentalno potonuo, on dečko lagano dolazi na brojku 10-15 golova u MBJSLRSKEVEMI.

Gio nije predstavljen u Erzurumu i dalje, ali mu se registracija nalazi na sajtu fudbalske federacije. Srećno Gurame!

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId ... Id=2690031
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

Pera Centar wrote: Sun Sep 08, 2024 9:16 am
Uvek sa tobom wrote: Sun Sep 08, 2024 8:12 am
Karlsson wrote: Guram u Erzurumsporu.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ana/491367

Срећно Гио!
Sto srećno?
Taj deran nikad nije ni trebao da dodje u Vojvodinu, poluamaterski fudbaler, umesto da je igralo neko nase dete, ovi dadoše minute poluigracu iz Gruzije.
Ali nije samo on problem svi koji su dosli iz inostranstva skupo plaćeni polu igrači od Serija (neefikasnog) do Delea i beka rumuna ne zaslužuju mesto u Vojvodini.
Vojvodina mora da selektora, kao što je urađeno 1989 igrače sličnog mentaliteta iz Vojvodine, Baranje, Podrinja. Igrači iz inostranstva treba da imaju mnogo više kvaliteta i da donose prednost u igri.
Tako je! Dosta poluigraca. Dok ne vidim Halanda i Vinisijusa u nasem dresu, ja nisam zadovoljan!
Boze kakve gluposti ja citam!
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Na stranu cela ova diskusija o tome da li je Seri dobar igrac (!?!?!?), meni vise bode oci to ''sto srecno''. Decko se nijednog sekunda nije ogresio o nas dres. Imao je te pehove s povredama, nije se naigrao, ali da li je to parametar za to da li cemo nekom pozeleti srecu u nastavku karijere!?

Nisi Roberto Karlos licno? Zalim slucaj, sve najgore ti zelim u nastavku karijere. :lala:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Gledam malo gde je još otvoreno tržište za transfere, nema tu previše mesta gde možemo da utopimo naše nezadovoljne ili one koji su podbacili:

Evropa: Češka(još danas), Rumunija, Švajcarska, Kipar(do sutra), Grčka 11.9, Rusija 12.9, Turska(i mi) 13.9, Azerbejdžan 16.9 i Izrael 18.9.
Azija: Katar do sutra
Severna Amerika: Meksiko još 6 dana

I to je to od relevantnijih i iole platežnijih liga. Naravno, ne očekujem da će Radulović i Uroš u Meksiko, ali neka piše i za njih.
denialalner

Post by denialalner »

nista od Jove Lukica
otisao u Rumuniju za skoro Milion evra (900 000)
Turija

Post by Turija »

@Rabba, Ne mogu oni naci to sto zele, da ih hoce i da su bolje placeni, nego u Vosi ( a, i da ne rade vise na treninzima i utakmicama, nego ovde).
Od navedenih drzava, mozda, Rusija, Rumunija i Azerbejdzan, kao moguci transferi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
denialalner

Post by denialalner »

Milan Kolarevic 2004 krilo
iz Vozdovca,bio bi odlicno resenje,
mozda i bolje od Gluscevica

Bio je kapiten Sindjelica,i dosao na polusezoni u Vozdovac prosle sezone....
Maltretirao je prosle godine crne blizance u toj utakmici.....
Brzo krilo,sa sjajnim driblingom

Ove godine 6 utakmica 3 golova

Zanimljivi mogu biti za zimu iz Zmajeva
Milosavic 2004 i napadac Petrovic 2004
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

denialalner wrote: Sun Sep 08, 2024 1:53 pm Milosavic 2004
Milosavić je igrač TSCa.
fare

Post by fare »

Koliko ja vidim da ćemo mi ovu sezonu završiti bez špica i kada se Aleksa vrati on je krilo jedinog ako izbacimo u vatru Borovinu.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

gospodinFKV wrote: Sun Sep 08, 2024 12:30 pm Na stranu cela ova diskusija o tome da li je Seri dobar igrac (!?!?!?), meni vise bode oci to ''sto srecno''. Decko se nijednog sekunda nije ogresio o nas dres. Imao je te pehove s povredama, nije se naigrao, ali da li je to parametar za to da li cemo nekom pozeleti srecu u nastavku karijere!?

Nisi Roberto Karlos licno? Zalim slucaj, sve najgore ti zelim u nastavku karijere. :lala:
Dečko je zalutao u profesionalni sport.
Tako da srecno ili ne isto mu se hvata.
A nije da mu ne želim srećno, samo je dosta seoskih igrača koji su protutnjali stadionom Vojvodine i to mi jako smeta. Takođe se isti uzdižu u nebesa, što je smešno.
Mislim i kad nego odlazi treba da zasluži da mu kažemo srećno ubuduće.Mnogi to ovde nisu zaslužili ni igrači ni od uprave, a bogami ni ovde na forumu.
Sto bi rekli daleko im lepa kuca moj dragi gospodine.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bogami Pero, baš opasno izvlačiš zaključke na svoju ruku... A reći za povremenog reprezentativca Gruzije da je zalutao u profesionalni sport je vrlo liberalna izjava, da se ne izrazim adekvatnije.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Можда нисам најбоље испратио,зашто смо одустали од Букинца,не спомиње се ни на форуму.
Danilo

Post by Danilo »

vdn slaninar wrote: Sun Sep 08, 2024 8:54 pm Можда нисам најбоље испратио,зашто смо одустали од Букинца,не спомиње се ни на форуму.
Po meni on treba biti prva alternativa Barosu.....ako ne na pozajmicu pa povratak kad se Djordjevic na kraju sezone penzionise.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Danilo wrote: Sun Sep 08, 2024 11:04 pm kad se Djordjevic na kraju sezone penzionise.
Ovo neki ekskluzivni info ili šta?
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Rabba wrote: Sun Sep 08, 2024 5:02 pm Bogami Pero, baš opasno izvlačiš zaključke na svoju ruku... A reći za povremenog reprezentativca Gruzije da je zalutao u profesionalni sport je vrlo liberalna izjava, da se ne izrazim adekvatnije.
Питање је било мени постављено, ал ништа неби додао.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply