Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Neizlecivi

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Magarci, istice vam vreme. Znali ste da se povredio Vukanovic mesec dana ima, znali ste da prodajete Ivanovica, sigurno su pregovori tekli mesec dana u nazad... Alternativu imate u Deleu koji nije klasican spic i u Borovini, kog cete sprziti bude li vam ostao kao jedino resenje za klasicnog spica. Kakva indijanstina... Na kraju ce izaci i reci, birali smo, nismo zeleli da gomilamo i bacamo pare na igrace koji nisu adekvatni.
Ili recite stabilizujemo klub, samo cemo rasprodavati dok ne pokrpimo sve dugove (u sta vam opet ne bismo verovali). Ili recite hocemo Evropu i rezultate, pa se tako i ponasajte. Razumem da je Ajax prosao, pa Cuka zbog trenera, pa Maribor ajde kao baksuzi smo, pa TSC i ostala sranja... Ali vi u ostatak sezone ulazite bez spica, a realizacija nam skripi samo tako. Da smo imali tu bolja resenja, mozda bismo prosli Maribor, mozda bismo imali 10ak bodova vise i tako...
VošaNS

Post by VošaNS »

Ponedeljak, ali opet ne taj na koji je mislio naš predsednik.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Karlsson

Post by Karlsson »

Baš me zanima šta će biti izgovor za Francuza. Komplikacija oko papirologije, nije želeo da ispoštuje dogovor te je naknadno tražio više para, agent je sve upropastio itd.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Mon Sep 09, 2024 11:53 am Baš me zanima šta će biti izgovor za Francuza. Komplikacija oko papirologije, nije želeo da ispoštuje dogovor te je naknadno tražio više para, agent je sve upropastio itd.
Nikad ne treba isključiti Generala.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Mon Sep 09, 2024 11:55 am
Karlsson wrote: Mon Sep 09, 2024 11:53 am Baš me zanima šta će biti izgovor za Francuza. Komplikacija oko papirologije, nije želeo da ispoštuje dogovor te je naknadno tražio više para, agent je sve upropastio itd.
Nikad ne treba isključiti Generala.
Toga valjda nema u Francuskoj.
Cane

Post by Cane »

Zar se nije ta najava odnosila na onog burazera koji je otišao u Bugarsku? Neko je čini mi se ovde već pisao o tome.
Mislim da je Francuska završena priča, nadam se da postoji bar neka alternativa, ali kako stvari idu da na kraju ne budemo žalili za ovde ispljuvanim Romanićem.
Karlsson

Post by Karlsson »

Vojvodina se pojačava iz Bundeslige, Marko Mladenović iz Ajntrahta stigao u Novi Sad

https://rtv.rs/sr_lat/sport/fudbal/vojv ... 67233.html
Karlsson

Post by Karlsson »

Cane wrote: Mon Sep 09, 2024 12:18 pm
Zar se nije ta najava odnosila na onog burazera koji je otišao u Bugarsku? Neko je čini mi se ovde već pisao o tome.
Mislim da je Francuska završena priča, nadam se da postoji bar neka alternativa, ali kako stvari idu da na kraju ne budemo žalili za ovde ispljuvanim Romanićem.
Taj nije iz Francuske već iz Belgije ako se dobro sećam.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Karlsson wrote: Mon Sep 09, 2024 12:19 pm Vojvodina se pojačava iz Bundeslige, Marko Mladenović iz Ajntrahta stigao u Novi Sad

https://rtv.rs/sr_lat/sport/fudbal/vojv ... 67233.html
Ozbiljan potencijal. Fizički još malo da nadođe i biće top. Ima srpske papire, bonus je, biće samo zanimljvo videti na kojoj poziciji će da bude korišćen.
Karlsson

Post by Karlsson »

On može da bude ono što smo izgubili sa malim Lanetom, a možda se i bolji pokaže.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Dolaskom Mladenovica se nadam odlasku Nikolica.
hvylarn

Post by hvylarn »

Pre više meseci sam izdvojio ovog momka da bi trebalo probati. Reče Deep da smo posle i pregovarali, drago mi je da mu ostale kombinacije nisu prošle pa je ipak završio kod nas. Velik je potencijal i definitivno će nam dobro doći. Samo treba poraditi sa njim.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bonusi će nam biti dva prednja vezna?
hvylarn

Post by hvylarn »

Može da igra i klasičnog veznog. A svakako mogu biti Veličko i on za rotaciju.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

To znači da Radulović ostaje?
Post Reply