Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vdn slaninar

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

Rabba wrote: Thu Sep 12, 2024 6:17 pm Korać se čini u nemilosti kluba, što je samo po sebi neverovatno. Dolazak Sičendžea je dobar posao, ali nikako nije bio prioritetan posao, jer na toj poziciji imamo igrača kojem ne treba alternativa. Meni se čini da je u ovoj postavci stvari zapravo Crnomarković igrač koji bi trebalo da se spusti na klupu, a da Korać i Sičendže budu startni halfovi.
Вероватно је тако планирано,ал Црни је сировина,разбијач,много је јачи у дуелу од њих двојице а пре свега игра одличну сезону.Нека,боље да не знамо кога пре да ставимо него да немамо играча као у нападу.На тренеру је да им подели минутажу,да могу да покажу квалитет,биће продаје,бар нама то није проблем.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Milan wrote: Thu Sep 12, 2024 6:09 pm Pribojavam se šta to znači za status Koraća u klubu, a fajtera kao njega ne bih menjao ni za 3 Sičendžea...
Покушати на једној утакмици 3-5-2,за Бароша сам сигуран да би изгурао то док се за Бутеана двоумим.
Djisa

Post by Djisa »

Dajte ljudi, pa prvi put imamo tri odlicna igraca. Duga je sezona, bice povreda, kartona, rotacija je neophodna.
Kup je nas!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ВОЈВОДИНА ДОВОДИ ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Стиже повремени репрезентативац Србије

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... 2024-09-12
Turija

Post by Turija »

rykerfcv wrote: Thu Sep 12, 2024 7:33 pm
Milan wrote: Thu Sep 12, 2024 6:09 pm Pribojavam se šta to znači za status Koraća u klubu, a fajtera kao njega ne bih menjao ni za 3 Sičendžea...
Покушати на једној утакмици 3-5-2,за Бароша сам сигуран да би изгурао то док се за Бутеана двоумим.
To odavno i ja preferiram, ali tesko da ce nam se ostvariti ta zelja?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Thu Sep 12, 2024 2:41 pm Sukačev, Butraković, Boškan i Popović na dvojnoj registraciji i igraće i za Kabel.
Sa druge teme, za sve koji poput mene ne mirišu instagram:
nsfudbal wrote: ВОШИН КВАРТЕТ МОЖЕ И ЗА КАБЕЛ

Тим са Штранда, у финишу прелазног рока, на двојну регистрацију из Војводине, добио је бонусе Петра Сукачева (крило), Михајла Бутраковића (крило), Вука Бошкана (нападач) и Милоша Поповића (везиста).
Ns Fudbal je danas preneo i da imamo novo pojačanje i to iz sopstvenih redova:
nsfudbal wrote: Одличне партије Драгана Кокановића нису прошле незапажено. На старту сезоне у Моцарт Бет Првој лиги Србије заблистао је у дресу Младости ГАТ, а у наставку носиће боје Војводине.

Новосадска "стара дама" повукла га је са позајмице, која је раније била договорена, што значи да ће офанзивни везиста, из класе 2002, појачати конкуренцију међу бонус играчима.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Drago mi je sto je vracen Kokanovic.
U prenosu sa onih pripremama ( pre 2 godine, ako se ne varam), meni je izgledao vrlo dobro u veznom redu. E sad, da li je to bio momenat ili nesto trajnije, videcemo?
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Rakovac

Post by Rakovac »

Naravno da se svi radujemo kada potpiše ugovor neki naš mlad igrač kao Kokanović. Nadam se i da će nastaviti da igra u GAT-u jer pored Njegoša,Poletanovića, Medojevića, Veličkovića,Savičevića pa i Uroša Nikolića i sada još i Mladenovića taj terena neće videti sem na treningu. Uzgred da li ga je neko gledao, kako momak igra i da li bi realno mogao kod nas ipak imati mesta ?
Karlsson

Post by Karlsson »

I ja se slažem da je trebalo da ostane u Mladost. Dečko igra na najpopunjenijim pozicijama kod nas.
Turija

Post by Turija »

Na osnovu cega ste vi dosli do zakljucka da za Kokanovica nema mesta u veznom redu?

Mladog Mladenovica nisam gledao, ali npr. ne bih tvrdio da je Velickovic bolji od Kokanovica.. Ja sam ocekivao daleko vise od igraca sa toliko placenim obestecenjem ( Velickovic 400k E , a npr. Seri 120k E). Ono dodavanje lopte golmanu Jovanovicu, protiv crnih, od strane Velickovica, kad mu je Seri namestio zicer, tesko cu zaboraviti.
Takodje i slabe igre UN i bojazljivost Savicevica u duelima, kao i lose zavrsnice obojice.
Rakovac

Post by Rakovac »

Ne mogu ništa da kažem, Kokanovića nikada nisam gledao, voleo bi da neko onako objektivno napiše da li bi mogao konkurisati za prvi tim, ipak najjaču i najveću konkurenciju imamo u veznom redu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Vojvodina bi trebalo da ozvaniči transfer Lazara Ranđelovića, a nije iskljuučen ni dolazak još jednog napadača nakon angažmana Angolca Depua iz Žil Visentea.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uje/491703
hvylarn

Post by hvylarn »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... yglSca6eKA

Sportklub najavljuje interesantan dan u Novom Sadu,
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mi od špiceva za kraj možemo samo da predstavimo neki JSL treš, po mogućstvu iz Niš. Nači, Štulić, nema dalje.

Što se povratka Kokanovića tiče, meni je to znak da Mladenović nije baš planiran za ovu sezonu o tom obimu. Neću više da pišem kojim rastancima se nadam, banovaće me neko od admina ili Red...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply