"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- slanobarac
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Ja jednostavno ne mogu navijati protiv reprezentacije. Da li mi se sviđa selektor, izbor igrača, sama igra? Naravno ne ali ne mogu ni protiv svojih. Isto važi i za Vošu. Što bi rekla moja pokojna baba:"moji su makar i usrani". 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Grbavica.021*
+1slanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:36 pm Ja jednostavno ne mogu navijati protiv reprezentacije. Da li mi se sviđa selektor, izbor igrača, sama igra? Naravno ne ali ne mogu ni protiv svojih. Isto važi i za Vošu. Što bi rekla moja pokojna baba:"moji su makar i usrani".![]()

- Red Marquis
- Moderator
+1
Apsolutno me zanima ni ova, a ni svaka sledeća utakmica ovih ćaci manekena. Jel zna neko zašto je Aleksandar Jovanović golman partizana ostao van tima iako je na spisku? Razlog je jasan.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- slanobarac
Bosna igra protiv San Marina u Zenici i pun stadion na ovu vrućinu. Domaći zadatak za nas. A mi selimo reprezentaciju što dalje od Bgd iz političkih razloga. A i tamo samo ćaci mogu na tribine. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
+1 и овдеslanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:36 pm Ja jednostavno ne mogu navijati protiv reprezentacije. Da li mi se sviđa selektor, izbor igrača, sama igra? Naravno ne ali ne mogu ni protiv svojih. Isto važi i za Vošu. Što bi rekla moja pokojna baba:"moji su makar i usrani".![]()
- Grbavica.021*
У Лесковцу када су играли против Бугарске и Швајцарске није карата било скоро, унапред је стадион био распродат. 

+1
Puno postoji razloga za to: Vučić, Piksi, mafija u savezu, državi, blamaža na poslednja dva prvenstva, itd.
Od svega ovo boldovano mi jos i najmanje smeta. Da se reprezentacija sastavlja kako dolikuje da igraju najbolji a ne po kljucu da se zadovolje i crveni i crni i da im se omoguci da svoju robu iznesu na stocnu pijacu, da je vode krsteni treneri kojima se niko sa strane ne mesa u posao, da znamo da su na terenu i pored njega najbolji koje imamo i da ce oni biti motivisani i davati sve od sebe, reluztati ne bi bili bitni. Da je sve posteno i da svako posteno odradi to sto je do njega pa koliko mozemo da se ispruzimo, ne bi niko zamerio ako se cak i ne ode na prvenstvo. Prate ljudi reprezentacije svojih zemalja i po Maltama i Farskim Ostrvima gde nema sanse da se neki rezultat napravi ali bar znas da ce momci izginuti na terenu i da ce igrati ko je zasluzio a ne ko mora. Rezultat je najmanje vazan.
A kad je sve trulo onda ni dobar rezultat ne moze to da opere...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Uvek sa tobom
На крају ћациленд на терену Максимовић, Недељковић, С. Митровић, добро смо прошли.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- gospodinFKV
Festival mediokriteta i ispraznog parizer nacionalnog naboja. Svaka cast i Sergeju i Tadicu na kicmi i integritetu. Zasto biti deo ovoga?