Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

http://www.fkvojvodina.rs/2014/11/boris ... artizanom/" onclick="window.open(this.href);return false;

Boris Nadj o pripremi Vanje za tekmu sa crnim :shit:
limanfkv

Post by limanfkv »

0.0625
Jole

Post by Jole »

izgovori, izgovori, izgovori, izgovori...

odmah i da odgovorim sa mojim misljenjem:

-jedno je pad forme, a drugo je apsolutno mrtvilo na terenu i ne zainteresovanost za igru!!!
-lucani, zvezda, jagodina, spartak, napredak, novi pazar, vozdovac i rad nam nisu dolazili iz poraza. ofk je prvo kolo i samo 4 ekipe su nam dolazile iz poraza, duplo manje od broja ekipa koje nisu dolazile iz poraza. Kako onda mozes reci da su dolazile iz poraza ili iz biti ili ne biti, a do kraja je bilo 20, 25 utakmica...?
-dzombast teren, samo nama jel?
-posle jednog boda u 3 meca odakle ti hrabrost da se nadas stopostotnom ucinku protiv boljih ekipa od rada i srema?
-partizan i zvezda su igrali fudbal sa nama pa smo porazeni uz nasu sramnu igru, kako onda mozes reci da nama trebaju protivnici koji igraju fudbal?

i opsti zakljucak:

Gubitnici uvek imaju izgovore, pobednici trofeje, uvek bilo i bice.
...i pored toga smtaram da je dosadašnji učinak više nego dobar...
ovim ste sve rekli, meni je dosta.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Stexman

Post by Stexman »

Od mogucih 12 bodova u zadnjih 4 utakmice ti osvojis jedan i pricas kako je to ipak dobar rezultat u odnosu na proslu godinu!? Alo bre Dzimi, ko je tebi rekao da je proslogodisnji rezultat bio dobar pa da sa tim uporedjujes? Racunas, imao si ne ocekivano dobar start pa sad mozes da luftujes bodove kako ti se cefne?
Jel bi tako vratio pare od neke lutrije da slucajno dobijes?
Sta mislis da tako razmisljaju Real ili Barsa ili Mancester... Nikada ne bi bili prvaci u svojim zemljama! Jesi ti toliko slep da ne vidis da ti je ekipa kao banda skupljena po šoru, niko ne zna loptu da primi a kamo li da znaju sta sa njom da urade. Nego ajd ti lepo kupi prnje polako pa da se razidjemo ko ljudi!
Dejan

Post by Dejan »

Ako se strategija finansijskog oporavka i stabilizacije FK Vojvodine bazira na "pravljenju" i razigravanju mladih fudbalera, onda je sada pravi trenutak da se pronadje trener koji ce tu strategiju umeti da sprovede u delo.

Maricu hvala na svemu, ali vreme je za rastanak.
Stefke

Post by Stefke »

Џимију без обзира на све понудити нови уговор и спречити ротацију тренера по полусезони, која је и више него ретардирана.... Ваљао нам је на почетку, ваљаће нам и сад.
Имам пуно поверење у човека, без обзира на резултате....
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Stefke wrote: Имам пуно поверење у човека
Na osnovu čega, Stefke (gledajući sportski i ne opredeljujući se lično ni za njegov odlazak, ni za ostanak)?
Last edited by Turija on Sat Nov 29, 2014 7:34 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Stefke wrote:Џимију без обзира на све понудити нови уговор и спречити ротацију тренера по полусезони, која је и више него ретардирана.... Ваљао нам је на почетку, ваљаће нам и сад.
Имам пуно поверење у човека, без обзира на резултате....
Mene vise brine igra od rezultata. Nije razigrao Grgica, Lukovica, Zivkovica, Asanija, Poparu, Curka...
Sve utakmice koje smo "morali" da dobijemo smo izgubili: Trencin, zvezda, partizan, DS, Cuka. Retko se rotira tim i retko se izvrse sve tri izmene.
Stefke

Post by Stefke »

Првенствено зато што ми је мука да гледам више ротацију тренера на нашој клупи.... шта смо добили тиме? Киза, Вукићевић, Загорчић, Вигњевић, ћелави, Соса и сад Џими.... хајде да пробамо са неким на дуже стазе, можда нешто и буде :?:
Сваки од горе поменутих је имао мане, и сваки следећи тренер ће их имати.... не смемо се заваравати и рећи да ће ако Џими оде доћи неко бољи? Доћи ће нам неки ротирајући тренер јелен трамвај лиге, Беквалац или неки тамо Крмпотић....
Оно што код Џимија највише смета (свима нама) је неуиграност клупе, слажем се са свима да је он ту погрешио.... али такође сматрам да ако он оде, ништа нећемо постићи (упоредио бих ову ситуацију донекле са одласком Михајловића са клупе репке). Треба му указати на те грешке док је време. С друге стране, није да имамо баш репрезентативну клупу и то већ није његова кривица. Да ли ико сматра да би чак и разиграни Стојановић, Секулић, Гргић, Асани били нешто бољи од тренутних Лазе, Бобе, Марета..... златна генерација (златна кока у нашем случају) је распродата за ништа, нови клинци нису тог капацитета, а чак и они који јесу нису разиграни (е за то можемо да кривимо Џимија).
Имам поверење у човека јер знам да има квалитет и да није лош тренер, само мало тврдоглав.... Чим му дође из дупета у главу и кад схвати да ми морамо да разигравамо клупу (јер од тога живимо) биће боље.
После великог успеха следи и велики пад.... уосталом, па навијамо за Војводину, зар нас ишта више може зачудити :mrgreen:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Stexman

Post by Stexman »

A vidis, ono sto meni kod njega smeta je ravnodusnost koja se ocigledno prenela i na igrace! I ja se slazem da cesto menjanje trenera nije resenje al da si ti mrtav ladan i kazes kako je dobar rezultat posle utakmice koju si izgubio!? I da kazes kako nismo u krizi a izgubili smo 11 bodova zaredom!? Umesto da napusi sve redom i igrace i novinare i sve koga se seti, on je u fazonu kojo vam je pa mogli smo i gore. Ma daj...
Nikola

Post by Nikola »

Bolja resenja od Marića jesu Milan Kosanović, Veljko Paunović, Milan Đuričić, Tomislav Sivić i tako dalje.
ПУШТАМ КИШУ!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kako je fino i lagano popijena prica o slaboj klupi... Sta, za ovu ligu je potrebno 35 igraca vrhunskog kvaliteta da bi se osvojila? Mi imamo barem 25 igraca koji su za ovu raspalu ligu i vise nego dobri. Ali je komplet prvenstvo spalo na jedno njih 14... Nije cudo sto smo se raspali na terenu cim je malo inicijalni voljni momenat popustio... Mrzi me vec da nabrajam ko je sve sasvim kvalitetan za koju poziciju, dosadio sam sam sebi. Rotaciju imamo i niko ne moze da me ubedi u suprotno. Cak mislim da dugo nismo imali vise podjednakih igraca na raspolaganju. Dzimara je ozbiljno uprskao sto nije cesce ubacivao igrace u takmicarskim utakmicama. Ne znam sta je sa Kosanom, koliko ima uticaja na 11...

Trenera menjati? U zavisnosti koliko izmenimo ekipu na zimu. Ako prodamo par igraca (<4), ostaviti i trenera. Ako ode pola ekipe, menjati i sefa struke. Moje skromno, nestrucno misljenje.

@Nikola

I Murinjo je isto bolji.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mene iznad svega nervira to dobacivanje odgovornosti. Covece, zna se piramida Predsednik > Uprava > Struka > Igraci....kao u bilo kom preduzecu. Onaj na nizem stupnju odgovara onom na visem, i kada svi rade svoj posao kako treba, nema ribanja.

Kada zakaze voljni momenat, onda menjas, oduzimas trake, saljes na tribine. 'Lebac mu je*em, nije kvantna fizika. Da vidis kako ce da se opameti kad ga posaljes na tribine i na konferenciji za medije kazes zasto si to uradio. Kada cela fudbalska javnost zna da zdrav, prav, mlad i dobar fudbaler sedi na tribinama zato sto se vuce po terenu i manekenise. Da se razumemo, mrzim taj koncept blama, koji je jako velik deo novosadskog mentaliteta, ali ga valja iskoristiti. Kad osvane na Sportalima, Mocartima, Zurnalima, pa bivsi saigraci, drugari iz drugih klubova/reprezentacije krenu da zapitkuju.

Ne kasne im plate vise, kompletni smo manje-vise, imamo dosta talentovanih klinaca, zrelih da se oprobaju u prvom timu,...prosto ne vidim u cemu je problem. Ili struka ne radi svoj posao kako treba, ili je nesto trulo u drzavi Danskoj...
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Drulovic ili Djukic + Kosanovic=uspeh na duze staze.Maric ne da nije afirmisao ni jednog omladinca nego je malom ili nikakvom minutazom unistio i igrace sa sireg spiska prvog tima,prve postave,Popara,Stojanovic,Zivkovic,Pankov,Ilic,Makaric,Kocovic,Spremo,Grgic.Trebali su da debituju Dinga,Fimic,Zlicic,Desancic,Stamenic i jos neki omladinci.Ako nemamo para za igrace ulozite u dobrog trenera,isplatice nam se vise nego bilo kog igraca da dovedete.Sosa Babic,iako mi se ne svidja kao trener, je uradio vise za 6 meseci nego svi treneri zajedno u poslednjih 20 godina u Vojvodini,samo zbog toga sto je gurao mlade igrace i nije jurio rezultat vec je on dosao sam po sebi,osvojio je kup i ponizio je groblje u sred beograda i uzeo im titulu,za mene dosta.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

vdn slaninar wrote:Drulovic ili Djukic + Kosanovic=uspeh na duze staze.Maric ne da nije afirmisao ni jednog omladinca nego je malom ili nikakvom minutazom unistio i igrace sa sireg spiska prvog tima,prve postave,Popara,Stojanovic,Zivkovic,Pankov,Ilic,Makaric,Kocovic,Spremo,Grgic.Trebali su da debituju Dinga,Fimic,Zlicic,Desancic,Stamenic i jos neki omladinci.Ako nemamo para za igrace ulozite u dobrog trenera,isplatice nam se vise nego bilo kog igraca da dovedete.Sosa Babic,iako mi se ne svidja kao trener, je uradio vise za 6 meseci nego svi treneri zajedno u poslednjih 20 godina u Vojvodini,samo zbog toga sto je gurao mlade igrace i nije jurio rezultat vec je on dosao sam po sebi,osvojio je kup i ponizio je groblje u sred beograda i uzeo im titulu,za mene dosta.
Ne bih isao toliko daleko i dizao Sosu u nebesa... Cini se da su Dzimi i on tu negde u nivou, samo prosecni domaci treneri. Vec sam jednom napomenuo, prebaciti vecu odgovornost na Saulu(disciplina ekipe, najvece moderno ime Vose, dati mu slobodu da bude disciplinski bog i batina) i Kosanovica(da preslika rad iz mladjih kategorija) a Dzimijev glas izjednaciti sa dvojicom zamenika. Ipak ima "seniorskog" iskustva vise od zamenika zajedno i da nastavimo utabanim putem, samo bez ovih amova koje su turili sami sebi na glavu. Ne verujem da imamo jos uvek para za neki jaci ugovor, ali realno, vrlo podrzavam da se jaci(mozda i najjaci) ugovor u klubu obezbedi za trenera. Pravog, dobrog trenera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply