26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

trelos gia fcv

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan, nedelja 19h

Post by trelos gia fcv »

Stvorite sliku sebi u glavi koliko smo mi u stvari losi kada nama ovaj i ovakav partizan da 4 komada na Karadjordju!!!
Stara damo, tuzno te je danas gledati...
Zaista tuzno...
Sto je najgore, dolazi ponovo period s pocetka 2000-tih (ako ne i gori), a to bi s obzirom na tvoje godine moglo biti kobno.
Zaista kobno...

P.S. Stvarno nemam nikome nista da zamerim javno. Odavno sam ravnodusan...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Salvador

Post by Salvador »

Ja imam itekako kome da zamerim:
a) Upravi - na katastrofalnoj selekciji tima ove polusezone
b) Igracima - ne secam se da smo imali toliko mlak i usran tim
I jedni i drugi - treba da vas je SRAMOTA!

Iskreno se nadam da ce se pouke dobro izvuci za narednu sezonu.
fkvislife

Post by fkvislife »

Katastrofa, svaku utakmicu mora da bude bar jedan da se ne trudi, danas je to bio Luković.
Šta reći za Mijata, dečku treba očitati neku buvicu..ovako uskurčeni nisu bili ni igrači koji su dolazili kao bg otpatci..to su "Naša deca"...
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Turija

Post by Turija »

Od naših dobrih prvih pola sata igre, do katastrofalnih poslednjih.Solidna igra na sredini terena (sve dok je bilo snage i volje) i očajna u završnici akcija.Neverovatno mlaki šutevi upućivani su na gol protivnika, otprilike u rangu mlađih kadeta.Nemamo igrača koji zna da raspali po lopti.
Vazdušne duele veoma često gubimo vrlo lako, naročito na protivničkoj polovini, kao i duele na zemlji.Naši igrači uvek kasne za pola koraka ili pola metra u poziciji.
Šta reći posle 0:4? Nedosuđeni penal izgubio je potpuno na značaju.
Još uvek ne znamo da ubacimo valjan centaršut iz prekida, ali zato kad to protivnik učini nastaje prava panika u naših 16m, tako da nam se i protivnički bekovi proslavljaju golovima.
Sportski bilans ovog proleća je velika sramota uprave i struke.Finansijski takođe.
Ima li izlaza?
Ne verujem.Očekujem nastavak tavorenja i mrcvarenja tima i navijača.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

Ja znam da poraz od crnih govana kako boli, ali ovak rezultat nikako nije jasan pokazatelj onog sto je damas vidjeno na Karadjordju. Zao mi je ssto smo primili ona dva poslednja gola, nismo zasluzili da tako izgubomo. Prvo poluvreme smo ih rasrafili, ali jbg, nema ko da da gol iz 4 mrtve sanse. Plus penal cist ko suza koji nije sviran. Mada ko nas j**e za penal, ja da sam bio na terenu i da sudija ro nije svirao, jebao bi mi sve do moravske loze. A nsi igraci ae okrenu kao da se nista nije desilo ma svi dobijte crveni karton i neka se prekine tekma kad nas sudijska picketina tako osteti namerno.
Svaki put kad se igraci ovako budu trudili kao danasm od mebe ce doboti aplaiz, ma koji rezultat boo. A sto se tice firminog napusavanka igraca nakon tekme, bolje da porade na svom izdanju jer su zaista bili toliko tih da ih igraci na terenu nisu nista culi. Kakva podrska je bila, igra i zalaganje su bili savrseni!!
Image
Daljac

Post by Daljac »

Ево сада у Тотал Сокеру на Сос Каналу читају званично саопштење фк црвена звезда, у коме се на свом сајту наши престонички спортски пријатељи жале на суђење и нама недосуђени пенал против њиховог највећег ривала.

Да ли нам је то хвала што нисмо упутили жалбу када су нам они овог пролећа два гола дали нерегуларно?

Јесу ли они наши званични опуномоћеници да у наше име у јавност иступају?

Ово је шамар који боли као и пораз од 0:4.

Излазите из кола у ком цигани свирају, одвешће нас за руку са њима равно у пропаст.

О игру данас, речено је све. Првих 45 минута смо играли фудбал, али без центарфора се то једноставно не може. Резултат је превисок, обзиром да је прво полувреме по свему осим по резултату у потпуности припало нама, и да је то наше најбоље полувреме овога пролећа, али утакмица траје 90 мин, а ми за толико ни снаге, а богами ни квалитета немамо... Стали смо последњих 5 минута у потпуности, и тада капитулирали два потпуно сувишна пута, а утисак би био доста другачији да је остало 0-2 уз недосуђен једанаестерац. Овако, настављамо да тонемо, и изгледа смо Европи и званично рекли збогом...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Изгубили смо текму у којој нисмо били фаворити па је пораз и тиме мање болнији. Када се погледа просек година може се наћи и неки разлог за крајњи резултат. Са друге стране није им прва текма коју играју заједно. Ал шта је ту је.

Како смо играли до сада морам рећи да сам задовољан данашњим издањем нашег тима, али не и издањем неких играча. Највећи део текме а поготово последњи део смо друг и ја провели у праћењу Мирка Иванића и његове игре. Толику малодушност, незаинтересованост и непожртвованост за било који тим давно није виђен, да не кажем и никад. Он је био буквално црна рупа на терену, свака лопта код њега се већ могла видети као изгубљена. У првом полувремену све шансе које смо имали пропале су баш због њега, његовог проклетог оклевања, страха од дуела и уласка у дуел у којем бива отрешен као "слина". Што се тиче дуела ништа бољи није ни остатак екипе поготово Мијат ал је опет својом игром у другим сегментима овај пут барем од мене добио позитивну оцену. Када сам видео да се врше измене у нашем тиму нисам се могао начудитити када сам видео да играч који излази није онај са бројем 4. Ако будемо продавали Иванића, што би требао да нам буде циљ већ сад на лето, треба да се шутамо у дупе ако га продамо за 150.000 ако се узме у обзир за које су се цифре продали, у поређењу са њим, "асови" попут Сергеја и Радоје.
Остатак екипе:
Жакула - солидан, има неке грешке које су директно или индиректно довеле до голова. Не верујем да ће моћи да их отклони с обзиром на његове године
Пекарић - Капитенски
Бабић - Добар
Настић - Показао да његов таленат за фудбал није ни близу који се захтева у ЈСЛ а нарочито у екипи као што је Воша
Василић - Може проћи
Рогач - показао борбеност, није крив што нема и знања :D
Секулић - показао да може кад хоће
Луковић - понекад компликовао више него што би требало али је одиграо како треба
Ћурко - штета што је лоше ударио главом после прекида у првом полувремену, трудио се-

На клупи смо танки, оно што је било у стартних 11 је (нажалост) и најбоље што имамо у овом тренутку. Остаје нам да се надамо да ћемо уграбити то место за Европу, ојачати тим са минимум 3 играча старија од 25 година јер нам је искуство у екипи преко неопходна.

Са навијачког аспекта могу да похвалим број људи на северу гледајући све околности у последње време, добро су навијали. Гробари су испали жалосни са оном шеталицом ал опет шта се од њих и може очекивати.

И да, утисак дана ми је дефинитивно долазак Милинковића до клупе пред почетак текме погнуте главе.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Za promenu su poceli da pokazuju muda. Nezasluzeno visok poraz iskljucivo zbog ocajnih odbrana kod prekida. Drincic izvodi odlicno, ali opet se mora to bolje braniti. Fali nam taj neki da je ugura u gol, jer nam je bas to falilo na pocetku tekme. I opet kada prime gol,dva, padnu i odu u ocin. Svejedno, nisam toliko ocajan nakon svega prikazanog. Jedno me je Rogac bas nervirao,jako losa pas igra,moze se reci ocajna.
Sto se tice cigana i njihovog kukanja za nas, ne znam sto se nisu zalili kada su nam dali dva neregularna gola? I tada smo mi cutali, mogli su i tada da reaguju. Samo nas vi nemojte braniti. A nasa uprava i Zoka neka pazljivo biraju koga mire, sa kim se prijatelje. Mislim da smo svi jako blizu pucanju filma, kada je to u pitanju.... Glavu gore i idemo dalje... Ipak je ostalo jos samo par kola do kraja agonije :)
pedjans

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by pedjans »

Sad bi bio red i da se mi oglasimo povodom suđenja - kad su to učinili naši veliki sportski prijatelji, da ne kažem gazde, iz Ljutice Bogdana. Ako ništa drugo, da ne bismo Terzića nervirali. Mada jučerašnje suđenje treba da nam bude poslednja briga, a i da je bio penal i da smo ga dali rezultat bi bio sličan.
pedjans

Post by pedjans »

Minja, zahvaljujući ponašanju uprave ne postoji niko ko bi mogao da da prvi, drugi ili bilo koji gol. O tome se i radi.
recni galeb

Post by recni galeb »

lepo meni rece Sima da je citanje foruma cistih +20 po svakom pritisku a ja budala pa uporan... :shock:
lazarr

Post by lazarr »

Imamo jako lošu ekipu.....
Čak i da smo postigli neki gol iz onih početnih šansi, ne bismo izbegli poraz. Ništa ne valja u našoj ekipi, ali ne valja ni u upravi, ni na tribinama.
Ovo na tribinama je po meni trenutno najveći problem. Neko će reći da je to posledica onog što se događa na terenu, ali bojim se da je veliki broj ljudi zauvek izgubljeno.
Čak i da se na terenu nešto promeni, jedan broj ljudi je zauvek otišlo sa stadiona. Među njima i jedan solidan broj mojih drugara koji su bili redovni.
Imam utisak da ova uprava ne želi da se takmiči u Evropi sledeće godine i da iz toga dolaze i ovi rezultati.
Nisu spremni da se upuste u taj rizik jer bi igranje u Evropi pod pritiskom javnosti i navijača tražilo pojačavanje ekipe a to ovi nisu u mogućnosti da urade.
Mislim da je to pogrešan korak jer neigranje evro kupova još više srozava klub i to bi nas unazadilo još više.

Ako grešim i ako ova pretpostavka nije tačna, na svu sreću imamo još sasvim realne šanse da tu Evropu obezbedimo. U preostala 4 kola možemo uz malo sreće osvojiti 9 bodova i to bi nas sasvim sigurno zadržalo na 4. mestu.
Igramo kući sa Radom i Radničkim KG i gostujemo Donjem Sremu i Čuki. Samo na Čuki ne treba očekivati bodove.
Radnički će valjda dobiti jer su oni već drugoligaši, dok u ove 2 utakmice treba stisnuti muda i probati odbraniti čast i ugled.
borrissey

Post by borrissey »

Nije trebalo zviždati igračima sinoć. Osim potpunog pada poslednja 3 minuta (koje su morali odigrati kako treba i izbeći katastrofu), nema im se puno šta zameriti - za razliku od mnogih mečeva ove sezone, pokazali su volju i zalaganje. Kada se uzme u obzir katastrofalno stanje u klubu, to je za mene dovoljno.

Stanje na tribinama, uprkos svim sranjima, po meni nije bilo loše. Čiji god da je projekat sjebavanja Vojvodine, moraće ipak još mnogo da se potrudi. Ima nas još dovoljno u Domu bolesnih...
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

borrissey wrote:Stanje na tribinama, uprkos svim sranjima, po meni nije bilo loše. Čiji god da je projekat sjebavanja Vojvodine, moraće ipak još mnogo da se potrudi. Ima nas još dovoljno u Domu bolesnih...
Ako nista drugo na zapadu je konacno bila mala prednost na strani navijaca Vojvodine.....ili je to meni tako izgledalo :?
Posto smo sa onim "sedi dole majmune " uspevali da ih drzimo pod kontrolom :D
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rezultat žešće nezaslužen, prvo poluvreme smo bili osetno bolji, kao i prvih 10ak minuta nastavka. Do drugog gola egal, a onda smo se raspali...

Sve u svemu, i sa 0:4, mnogo bolja predstava od nekih skorašnjih. Utisak polusezone je trošenje Lukovića na krilu, nedostatak špica ubice(Ćurko je jako mlad za tako osetljivu poziciju, Stojanović na žalost nedovoljno kvalitetan, ali koliko znam to mu ni nije prirodna pozicija...), gubljenje sa brojem zadnjih veznih, loša polusezona Sekulića(iako je sinoć bio mnogo bolji od onoga na šta nas je navikao, verujem da može još bolje, ali bliže golu), traženje broja 1, nezainteresovane predstave naših najmlađih i nesumnjivo najboljih igrača(Gaćinović, Babić) kao i totalan nedostatak klikera u gaćama našeg mozga Ivanića... Takođe niko da pukne tu loptu pa nek je prebaci preko stadiona... Jedva smo u šansama dobacili do golmana

Nekim čudom smo još uvek u borbi za evropu, ako inkasiramo 9 bodova, mogli bismo do broja 4. A dalje... čekamo prelazni rok, i režimo :mrgreen:

Broj navijača na zapadu fantastičan, sever je bio takođe brojniji, što je lepo za videti, nadam se nastavku tog trenda.

I slažem se da igrači nisu zaslužili zvižduke sinoć. Borili su se koliko su mogli.

Poraz boli, peče, ali idemo dalje.

Ova boles' nema leka :D
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Locked