Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Uprava

Post by Milan »

Neizlecivi wrote: Koliko je to realno ne znam, ali znam da bi ove godine pored turnira "Dejan Dimitrijevic Lonac" mogao da se organizuje jedan za siroke mase navijaca Vojvodine, a ne samo clanove Firme...
Na Dejinom turniru je mogao da uzme ucesce bilo koji navijac Vojvodine, sa bilo koje tribine...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Neizlecivi wrote:takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
Šta, da Rabro i Čabro uzmu učešće u organizaciji navijačkog turnira? Šališ se, jel tako?
Da li je moguće da većina navijača Vojvodine i dalje ne vidi svu pogubnost povezanosti navijača sa upravom? Prvi i osnovni uslov da se navijači Vojvodine pomere sa ovog dna u kom se trenutno nalazimo jeste radikalan raskid navijača sa upravom u svakom pogledu i po svakoj osnovi.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Brick Liman wrote:
Neizlecivi wrote:takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
Šta, da Rabro i Čabro uzmu učešće u organizaciji navijačkog turnira? Šališ se, jel tako?
Da li je moguće da većina navijača Vojvodine i dalje ne vidi svu pogubnost povezanosti navijača sa upravom? Prvi i osnovni uslov da se navijači Vojvodine pomere sa ovog dna u kom se trenutno nalazimo jeste radikalan raskid navijača sa upravom u svakom pogledu i po svakoj osnovi.
Pa i ove godine je rabren bio prisutan dok se igrao turnir na VB...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

gospodinFKV wrote:
Brick Liman wrote:
Pa i ove godine je rabren bio prisutan dok se igrao turnir na VB...
Da, znam, i to samo potkrepljuje moju prethodno iznesenu tezu. Čuo sam da je i učešće i posećenost bilo fenomenalno.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ucesce i poseta manje-vise prelazna ocena, ali ni blizu s toliko stila kao ranijih godina. Skroz je izgubilo ulicni smek na VB, a igralo se jos i na onom vestaku, koji treba da predstavlja malu verziju pravog fudbalskog terena - prevelik teren, premali pravougaoni kazneni za golmana da zastiti gol, koji je nizi za nijansu od gola za mali fudbal, a siri duplo.

To bi trebalo organizovati god Gidre, na onom terenu na izlazu iz dunavskog parka, sto ima tribine, ne znam da li je tamo bio do sad. Tu bi bas bio haos, ima solidnu tribinu, klupe za rezerve, vrata su obojena u crveno-belo :mrgreen:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Menadzer Ognjen je predložio klubu saradnju. Biće postavljena kompletna prezentacija:
Zbog žurbe neke slike ne idu redom.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Last edited by Toto Riina on Thu Dec 26, 2013 12:24 am, edited 1 time in total.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Iscitao sam sve, ali sam pomalo zbunjen. Ne radi mi mozak u lapo 12, moze li mi neko malo pojasniti ovo? Zahvaljujem :cheers:
budababa

Post by budababa »

Ko prvi pogodi tacan raspored slajdova dobija gajbu korejskog piva :mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Boske87

Post by Boske87 »

budababa wrote:Ko prvi pogodi tacan raspored slajdova dobija gajbu korejskog piva :mrgreen:
Hahaha umirem :D

Moju inženjersku dušu uvek "oduševe" ovakvi megatrendovski slajdovi prezentacija raznih ultra-mega-giga projekata i sl :mrgreen: .
Bez uvrede Toto Riina :)
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ne ulazim u sadržaj, stvarno ne mogu sada da čitam, ali kupio me je već kod lava.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja pomislio nova Ati Radeon grafička karta x1914 :mrgreen:
Io odio Belgrado
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Hahahha vristim :rolll:
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Red Marquis wrote:Ja pomislio nova Ati Radeon grafička karta x1914 :mrgreen:
:rolll:

Image
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

DA LI JE KOJIM SLUSAJEM NEKO RAZMISLJAO U O VARIJANTI DA SE LEPO U NOVOGODISNOJ NOCI OKUPIMO I ZAPEVAMO KRATKO I JASNO ONAKO U SLATKO ALKOHOLISANOM STANJU ISPRED STADIONA: uprava NAPOLJE! STA KAZETE? :cheers: MOZEMO IM OSTAVITI I NOVOGODISNJE PAKETICE....
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Djavo me naterao da otvorim slike s koktela :pegla:
Post Reply