Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Marketing kluba

Post by Deep Purple »

@Minja slažem se sa tobom od reči do reči, pogotovo sa delom oko cene dresova i samog tvog pogleda šta bi naš klub trebao da predstavlja i da učini povodom toga, nažalost mi nismo nikakvi faktori u celom tom sistemu.

Tvoji upisi su bukvalno revolt koji se sadrži u meni i maksimalno se slažem sa tobom. Pogotovo što materijalno nisam odgajan, moj dan ne počinje i ne završava se težnjom ka materijalnom, odgajan sam tako da svet posmatram drugačije.

Juče sam pogledao dosta online prodavnica i uvideo da mi nismo preterali sa cenama u odnosu na konkurente. Takva je situacija i mi protiv toga ne možemo da se borimo, jedino da smo izabrali nekog domaćeg proizvođača ali onda ne bi bili zadovoljni kvalitetom i kukali bi šta smo kupili za 4-6k dinara. Ovako ako je kvalitetan dres, makar znamo šta kupujemo za 8-9.5k dinara. U svakom slučaju nijedno parče tkanine ne bi smelo da košta toliko.

Svesni smo da nam gotovo 2/3 države puši i ako može da se izdvoji za cigare može i za dres. Osim ako se ne vodimo tim kako je pušenje osnovna potreba :) (sam sam bio pušač)
Ovo sam naveo kao samo jedan banalni primer.

Dres i sama cena dresa je najmanji problem kod nas. Meni je drago da je dizajn dobar i nadam se da će kvalitet ispratiti dizajn, da će biti kontigent dresova dovoljno širok pa da vremenom i sama cena dresova padne. Generalno pre ili kasnije ko god bude hteo dres dokopaće se do njega na neki način.

Nadam se da klub ima razumevanja i da će moći da se kupe i dobre replike za 4-5k dinara.

Patike se proizvode po benignim cenama a prodaju po malignim.
Jednostavno za šta god da se uhvatimo dolazimo do istog zaključka. Mi smo potrošačko društvo.

Što se tiče same komparacije vojna i civilizovana hijerarhija, svesni smo da civilna hijerarhija važi samo kada se ljudi nalaze u svojim državama ali čim napuste svoje granice zaborave na civilno.

Ultra odnosno navijački stil života nismo mi izmislili već upravo taj civilizovani navijački svet. I on se nalazi širom sveta da je zapravo civilizovani svet samo matematička greška. Fudbalske sredine su ultra sredine i tako je, kako je.

Pretpostavljam da si pod civilizovani mislio na Engleze, daleko su oni od civilizovanog.

Generalno ceo svet je krenuo u mojim očima u pogrešnom smeru tako da… Sve je uniformisano.

“Ljudi su nervozni i gadni, vole pobede u fudbalu i ratu.”

Svi smo uniformisani ovako ili onako, čim se rodimo mi smo zapravo uniformisani. https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ace/464500
torrente

Post by torrente »

Da li ce moći da se kupi i preko famoznog nevidljivog online shopa dres,ili u bilo kakvoj radnji shopu Vojvodine?
Da li se otvara i shop , mislim da je sad taman vreme jer nismo ga imali 110 godina...
Meni lično cena smeta ,ali ipak je to jubilarni dres i ko hoce izdvojice kintu...
kao onomad za 100 godina kojeg sam poručio ali mi nije nikad stigao...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Cane

Post by Cane »

I ja kao papagaj ponavljam da je neophodno otvoriti taj famozni online shop, krajnje vreme je već prošlo i svakako kasnimo kad god da se otvori ali dajte ga konačno više! Ako im je problem nedovoljan asortiman proizvoda, neka ga i pored toga otvore pa makar na početku samo s ovim novim dresovima a kasnije neka šire ponudu.
Ako ovo čita neko ko može uticati na brzinu otvaranja tog shopa za šta u suštini gotovo da i ne trebaju nikakvi posebni uslovi (u smislu poslovnog prostora, inventara itd) evo najljubaznije molim neka učini nešto ako je ikako moguće. Ne znam više šta drugo reći :roll:
torrente

Post by torrente »

vidi ja bi odmah kupio i onu majicu sa Vujketovim likom ,kad smo igrali protiv Sampdorije,a mislim da takvih ima bas mnogo koji bi uzeli bas tu majicu!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Stexman

Post by Stexman »

Minja wrote: Wed Oct 18, 2023 12:08 pm Суштина мог размишљања јесте да свако униформисање по било ком основу умањује слободу изражавања и потчињавање неком ауторитету, а то на крају може да доведе до нежељених последица.
Minja wrote: Wed Oct 18, 2023 12:08 pm А, ношење неког клупског обележја као део фолклора лепа ствар, и ту се потпуно разумемо.
Ako se složimo da je nošenje dresa = "uniformisanje", kako onda da razmem ove dve potpuno različite stvari u malte ne u istoj rečenici? Sama reč uniformisanje ne znači nositi samo vojnu odeću već znači izjednačavanje, nošenje iste odeće da bi se iskazala pripadnost istoj grupi. Neželjene posledice ne može da proizvede jedna obicna majica pa čak ni hiljade istih, ali jedna budala, neodgovoran pojedinac može.
Nećemo više uzurpirati temu, nije mi cilj bio da izazivam ratove i sukobe već sam hteo samo da pokažem da tribina kluba lepše izgleda kada smo svi u omiljenim bojama. Ali ovo je već prevazišlo temu, samom sebi već idem na živce, mogu misliti kako je drugima dok čitaju.
masterNS

Post by masterNS »

Ne bih ja rekao da to ima veze sa uniformama, vec se pojavilo nesto drugo na tribini..
I medicinske sestre su u belom, pa ne stangliraju ljude po ulicama, nesto drugo je u pitanju..
Baraba1

Post by Baraba1 »

Da li neko zna od koliko sati pocinje prodaja dresova?
masterNS

Post by masterNS »

Od 15h... :lala:
Baraba1

Post by Baraba1 »

Hvala :cheers:
Baraba1

Post by Baraba1 »

Sada sam bio da kupim dres, najveci broj je XL ali je jako strukiran, pa mogu da ga obuku samo oni koji nose L.
Za nas popunjene nema dresova.
slanobarac

Post by slanobarac »

Baraba1 wrote: Sun Oct 22, 2023 4:32 pm Sada sam bio da kupim dres, najveci broj je XL ali je jako strukiran, pa mogu da ga obuku samo oni koji nose L.
Kupi taj i imaš motivaciju da smršaš. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Maki

Post by Maki »

Baraba1 wrote: Sun Oct 22, 2023 4:32 pm Sada sam bio da kupim dres, najveci broj je XL ali je jako strukiran, pa mogu da ga obuku samo oni koji nose L.
Hvala što si javio, da ne idem ranije da se cimam. Tako sam i mislio, jebao ih marketing da ih jebao, baš će lepo da zarade. Pa mi smo navijači, a ne fudbaleri!?
To moja deca nisu mogla da obuku ni u osnovnoj školi, a kamoli sada kad su preko 100 kg. O meni da ne pričamo. Slip model XL sam nosio još kod učiteljice. :roll:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

slanobarac wrote: Sun Oct 22, 2023 5:10 pm
Kupi taj i imaš motivaciju da smršaš. :mrgreen:
Како клуб мисли о својим навијачима и њиховој линији :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
philly

Post by philly »

Image

Samo kod nas na slici prve postave može biti lik koji nije u prvoj postavi :mrgreen:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

philly wrote: Sun Oct 22, 2023 7:32 pm Image

Samo kod nas na slici prve postave može biti lik koji nije u prvoj postavi :mrgreen:
+1
Kad sam video story gledam postavu 3puta gde je Jovanovic...
Post Reply