Давно сам ја престао да шутам лопте.limanfkv wrote:Andrija je odlican igrac.

Шалу на страну, пре ми је био добар али сада стварно не знам у каквој је он форми и нешто не верујем да ће бити појачање.
"Samo" dva? Jel možeš da se setiš nekog boljeg od tih koje si nabrojaošumar wrote:Postoje samo dva moguća razloga da se dovede u Vojvodinu Delibašić pored Ilića,Bilbije,Mudrinskog,Jaoa .
Prvi je poreklo/crnogorsko/.
Drugi, verovatniji, da bi se neko malko "ugradio".
Sportski žurnal:Grof Žekula wrote:Koliko znam, to je samo pitanje formalnosti.Rabba wrote:Repost.Rabba wrote:Da li je Trajkovic potpisao za nas ?
Grofe, neki info od tebe ?
Trajković je odavno tu, trenira, igra ove utakmice...
Gde je problem - Hajduk je dobio stečajnog upravnika, pa dok sve u Kuli ne legne na mesto...Tehnikalije!
Nadam se da će Trajković brzo "metnuti" potpis na papir, kako bi se sve okončaloRukovodstvo Zajednice superligaša rešilo je, uprkos tome, da napravi raspored za sezonu 2010/11, a u žrebu se našao i Hajduk.
Ulazak stečajnog upravnika znači da će svi zaposleni u klubu dobiti otkaze, a samim tim i igrači koji su u radnom odnosu, odnosno imaju profesionalne ugovore. Ukoliko se to desi Fudbalski savez Srbije i Zajednica Super lige moraće odmah da reaguju.
– Videćemo kako će stečajni upravnik reagovati kada uđe u klub, tako su nam najavili na sednici IO. Tačno je da može da podeli otkaze zaposlenima, ali problem je i sa fudbalerima koji imaju profesionalne ugovore. Oni sa stipendijskim bi mogli da igraju – istakao je Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Super lige.
PotpisujemGrba_NS wrote:Ako ce se raditi na taj nacin, da se jedan biser kao sto je Mitosevic salje u blago receno "nezdravu" sredinu kao sto je Kula, mene stadion Vojvodine ove godine nece videti... Je...i vas Jaovi i Abubakari, hocu da gledam bisere nase skole, a ne neke crnce koje dovodite za kilo pecenja...
Terajte se vise u k....
Da li neko ima informaciju šta je sa Ristom Lakićem, onda onim Adamsom, Lovrićem... da li smo tu uzeli neki dinar ili su svi otišli za Dž?Vratio se Stjepanović, čeka vesti od "Kelta"
14. jul 2010. | 08:40 | Izvor: Sportske.net, Sport
Slaven Stjepanović se vratio sa probe u Seltiku. Mladi Crnogorac zadovoljan urađenim, sada čeka odgovor Škota.
Slaven Stjepanović proveo prethodnih deset dana na probi u Seltiku. Za sada nastavlja da trenira sa Vojvodinom.
"Pun sam pozitivnih utisaka. Proveo sam nezaboravnih deset dana u Škotskoj. Sve je u superlativu, od prijema u klubu, preko trening kampa, do prelepog grada. Rekli su mi da su zadovoljni onim što sam, za kratko vreme, pokazao, pa sada predstoje pregovori dva kluba oko eventualnog transfera. Do tada, nastaviću da treniram sa Vojvodinom i nadam se povoljnom ishodu."