Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Marketing kluba

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Sun May 19, 2024 11:45 pm
Voja wrote: Sun May 19, 2024 3:51 pm
Uvek sa tobom wrote: Sun May 19, 2024 3:00 pm Одувек ми је био смрад, још живи у нашем граду!
Meni nestvareno jer je vece ime bio u Vosi, Vosa mu i posle dala sansu, a sta tek reci o tome da mu je stric jedna od najvecih legendi kluba... strasno
Ne bih da ispadne da ga branim, al žurnal je tako skrnava novina, da je ovaj drugačije pričao ne bi ga ni objavili.
Da li bi ti rekao da ti srce u finalu kupa navija za zvezdu, da bi bio objavljen u novinama? Kao sto sam vec negde u nekom topicu pisao meni su Pantelic i Samardzic bili tandem u koji sam se kleo. I zato mi je razocarenje jos vece. Secas li se Pantelicevog prvo centasuta Govedarici kada je je ovaj "sa trave" dao gol zvezdi glavom, i onda posle 2 minuta gola glavom (a najnizi igrac na terenu) za 2:2 na Marakani? Posle tog gola Kocara siri ruke i leti kao avion po Marakani (ja sam taj momenat nazvao Let iznad kukavicjeg gnezda :mrgreen: ), mislim da i dan danas negde cuvam tu Kocarinu sliku. To su za mene momenti u top 10 od kako navijam za Vosu, i onda Panta tako sve unisti, pa ajd ako hocemo da budemo blagi, da kazem nesmotrenim izjavama i postupcima.

A sta mislis, koliko navijaca zvezde se seca Pantelica, al Miodraga? :roll:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

fruskogorac wrote: Sun May 19, 2024 7:04 pm Svima veliki pozdrav, pogotovo za Voju, Turiju i Deepa.
Hvala stvarno na pozdravu, veliki pozdrav i od mene :cheers:

Izrazio si želju da ti se javim u potonjem upisu, što ću naravno sa zadovoljstvom i učiniti, nadam se da ti odgovara od srede iz razloga što je sutra u Nemačkoj praznik pa se ne radi a burazeru moram taman da pomognem sa selidbom a prekosutra je kup pa taman od srede da se čujemo :cheers:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Vojo naravno da ne bih...Lepo sam se ogradio na početku posta, tako da uopšte ne želim da ga pravdam na bilo koji način i isto razmišljam kao i ti.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Vojo hocemo li da nastavimo utabanim stazama ? Secas li se naslovne strane Zurnala i Vladana Lukica ? Evo jos nekih imena kojih se rado secam: Asani (stariji), Risto Pavic, Nikola Vukoslavcevic, Marinko Stojakovic, Zdenko Adamovic, Vlatko Grozdanoski .... Za sada toliko, znas ono ... Idemo dalje ....
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Слаба дојава од Малајца :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom wrote: Wed May 22, 2024 9:59 pm Слаба дојава од Малајца :mrgreen:
" Ја морам да идем, не могу они сами то да освоје..."
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

"Šta možeš beograđanima oteti a da nisu već uzeli" je antologijska izjava.
Io odio Belgrado
Milan

Post by Milan »

Red Marquis wrote: Wed May 22, 2024 10:46 pm "Šta možeš beograđanima oteti a da nisu već uzeli" je antologijska izjava.

:thankyou:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Saki

Post by Saki »

E sada pošto je kraj sezone, neka se svi u klubu odmore, ali čim krenu pripreme i treninzi mora da se odmah jako odradi marketing i da se pokupuje 2-3 puta više sezonskih nego što je to bilo ove sezone.

Ako odmah na početku prodaš 3-4 hiljade sezosnkih, to je već više ljudi nego što je bilo na tribinama u nekim utakmicama ove sezone.

Od svega zavisi koliko će publike biti sledeće sezone, a ovi momci su zaslužili što više! Ozbiljni transferi, pripremne utakmice da se igraju sa ozbiljnim protivnicima, marketing da obaveštava o svemu, da pravi hajp za sledeću sezonu...

Nadam se da će se sve ovo shvatiti ozbiljno.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Marketing kluba je i ova ploca na kojoj drze ruke... mora to bolje ljudi :oops:

A tek je deseti minut spektakularan :mrgreen:
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Voja wrote: Mon May 27, 2024 5:27 pm A tek je deseti minut spektakularan :mrgreen:
:mrgreen:

Ево апеловала је за нови студио, реално лепо је то визуелно осмишљено, само да није у стању распада после једне сезоне, а такав нам је и стадион па се можда и уклапа :mrgreen:

Колко ће коштати сезонска за скај бокс, зна ли се шта?

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pao sam :rolll: :rolll:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.fkvojvodina.com/vesti.php?i ... +2023/2024

Честитке Сеиде!

Надам се да ће клуб пренети на званичном налогу.

УПРАВА НАПОЉЕ !
djoks

Post by djoks »

Јесам ли ја једини који би хтео да нам плава звезда остане на домаћем дресу уместо грба?
rykerfcv

Post by rykerfcv »

djoks wrote: Tue May 28, 2024 11:12 am Јесам ли ја једини који би хтео да нам плава звезда остане на домаћем дресу уместо грба?
+1
Било би лепо да остане.
Post Reply