Dokle god mu dajemo legitimitet time sto ga podrzavamo u smislu u kojem je namenjeno, to pravilo ce ziveti. Ako ga cela liga obesmisli i ogoli, neutralisace se i namere onih

Ovo je upravo ono što bi trebalo da Nas razdvaja od Njih. Jer, ako zloupotrebljavaš sistem onako kako njima odgovara, kako si onda drugačiji od njih?
Mi jesmo razvojna liga i jedno pravilo o bonusu, bilo ono dobro ili loše, to neće promeniti barem još 15-20 godina.
Za pocetak, time sto je tvoja zloupotreba nije akcija, vec reakcija. Niko od ostalih klubova ne predlaze resenja koja samo tom klubu odgovaraju. To radi crvena zvezda. Nismo ukrali bezbroj bodova, golova, pobeda. Oni postavljaju ta pravila? Okej, ajde da im pokazemo da ta pravila mogu itekako da im eksplodiraju u lice.
Ne samo pasos za Sicenjea, vec i Karadjordjeva zvezda. Kada moze Toma Nikolic da je ima, moze i Sicenje.Stexman wrote: ↑Tue Sep 17, 2024 8:34 pm
Ista prica je bila povodom broja stranaca. Kada su cigani bili u buli i bez love, trazili su smanjenje broja stranaca, sad kad imaju da ih dovode uveli su pravilo o povecanju broja stranaca... Oni se sprdaju sa svakim pravilom u Srbiji, demonstriraju silu i sad mi treba da glumimo moraliste!? Moralnije mi je da im pokvarimo sve to obesmisljavanjem svakog njihovog poteza nego igranje pod njihovim pravilima.
Sad si postao malo nedosledan. Tebi smeta brzo državljanstvo i vidiš da je rešenje da se udari po pravilu dok se obesmisli, ali ne tvoje rešenje. Tvoje rešenje je da istupiš iz lige.gospodinFKV wrote: ↑Tue Sep 17, 2024 4:29 pm Edit: Ja u ovome vidim i mnogo siri drustveni problem, zbog kojeg sam najvise napustio Srbiju. Svi bismo mi neke promene, samo, ako je moguce da zadrzim moralnu superiornost i ciste ruke u borbi sa najvecim sljamom koji je zadesio ovaj prostor u prethodnih stotinak godina. U ciscenju go*ana je logicno da ces morati da se zaprljas, i u tome je razlika, odnosno dodatni odgovor na to pitanje iznad. To sto ces na kraju tog posla malko da smrduckas dok se ne ocistis nije ni blizu toga da smrduckas tako jer si bukvalno go*no, sto oni jesu. Velika vecina Srbije je skroz okej s tim da sedi u toj kanalizaciji i vice naglas ''nisam ja taj koji smrdi'', i da to bude njihova opoziciona borba.
Nekoliko puta sam krenuo da se uključim, ali sam odusta jer je tema slojevita, pa se bojim da neću uspeti da napišem jasno i koncizno, a onda ću biti i pogrešno shvaćen.Rabba wrote: ↑Wed Sep 18, 2024 9:38 am Gomila ljudi sanja da postane treći blizanac, što je činjenica, iako će reći da to što mi radimo je drugačije i nikako kao ono što rade blizanci, iako je isto. Sa time se borim po forumu i pokušavam da ti skrenem pažnju da kao jedna od najviđenijih osoba ne daješ uporište tim članovima/navijačima svojim upisima, jer je jasno da nisi poravnat sa takvim idejama.
@Cane, sve je potpuno tacno.Cane wrote: ↑Wed Sep 18, 2024 8:50 pm Da ne širimo mnogo ali imam potrebu samo kratko izneti stav da je priča o bilo kojem "trećem blizancu" poturena kao kukavičije jaje i predstavlja tešku besmislicu.
Znači iz milion razloga, koje sad i ovde ne bih obrazlagao jer bi se mogli pisati romani o tome, NITI jedan treći klub u Srbiji NE može NIKADA postati "treći blizanac" pa ni FKV i svaka rasprava o tome je nestvarno gubljenje vremena i gotovo vređanje inteligencije. Ukratko klasičan oksimoron.