Super Liga - sezona 2024/25
- Grbavica.021*
- Grbavica.021*
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Zasto Vojvodina igra u ponedeljak?
Je li to arena nema dovoljno kamera za vise od 3 utakmice dnevno?
Drugo, ako bi neko trebao da igra u ponedeljak, to je TSC, posto ima danas utakmicu i da igraci dobiju dan vise odmora, a oni igraju u nedelju svoju prvenstvenu utakmicu.
Trece, mnogo logicnije bi bilo da i Vosa i Cukaricki igraju u petak, nego u ponedeljak, ako vec nemaju kamera da obezbede prenos za vise od tri utakmica na dan.
Je li to arena nema dovoljno kamera za vise od 3 utakmice dnevno?
Drugo, ako bi neko trebao da igra u ponedeljak, to je TSC, posto ima danas utakmicu i da igraci dobiju dan vise odmora, a oni igraju u nedelju svoju prvenstvenu utakmicu.
Trece, mnogo logicnije bi bilo da i Vosa i Cukaricki igraju u petak, nego u ponedeljak, ako vec nemaju kamera da obezbede prenos za vise od tri utakmica na dan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
I jedni i drugi su vikali za studente i protiv čoveka sa ceremonijalnom ulogom. Sramota!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
Крај прелазног рока у Србији: „Мали“ продисали и показали зубе
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ube/504943
Алармантан податак Бранка Радујка: Српски фудбал прати само 30 посто популације
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ije/504965
овај мора да се спрда кад каже 30%...
Tesko da je i tih 30% Ta cifra je vrlo diskutabilna.Grbavica.021* wrote: ↑Sat Feb 15, 2025 2:46 pm Крај прелазног рока у Србији: „Мали“ продисали и показали зубе
овај мора да се спрда кад каже 30%...
Kad se pogledaju tribine 10-20% u vrh kape.
Dovoljno je da pogledamo samo oko sebe i vidimo koliko ljudi znamo da ne ide na utakmice i skoro da ne prati nas fudbal, a bili su aktivni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Нема шансе да 10% прати лигу. То значи да ~ 650.000 зна резултат између рецимо ИМТ-а и Јединства из Уба. Можда 1% становништва зна све резултате у нашем првенству, и то је на дугом штапу.
Оних 30% зна резултате близанаца и то већином кад играју Европу и њихов дерби.
Оних 30% зна резултате близанаца и то већином кад играју Европу и њихов дерби.
Kakav proizvod, takva i potražnja
Zašto bi iko uložio svoja 2h nedeljno na gledanje Lalatovih taktičkih bravura?
Da nema ovog foruma, ja bih davno prestao da pratim i Vojvodinu.

Zašto bi iko uložio svoja 2h nedeljno na gledanje Lalatovih taktičkih bravura?
Da nema ovog foruma, ja bih davno prestao da pratim i Vojvodinu.
+1Minja wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 12:43 am
Zbog cega danas bilo koji Krusevljanin da gubi svoje vreme na utakmicu Napredak - zvezda? Sta je cilj te utakmice? Koji moj su je uopste i igrali? Kao da unapred nisu znali kakav ce rezultat da bude? To nije dominacija to je gasenje srpskog fudbala. Surova realnost. A procenat ce samo da pada.
Baš tako, to nije dominacija to je gašenje našeg fudbala. Zašto bi neki Subotičanin otišao na meč (lupam) Spartak-Tekstilac? Stadioni su nula, treneri još gori, kvalitet fudbala da ne pričam. Ja smisao srpskog fudbala odavno već ne vidim. Zašto se ulaže u fudbal? Nacionalni stadion u Srbiji

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Zasto se igrala ta utakmica?
Zato da se treneri, pred medijima, javno iscestitaju jedan drugom i pozele puno uspeha u radu.
Zato da se treneri, pred medijima, javno iscestitaju jedan drugom i pozele puno uspeha u radu.
Nisam mislio baš na kvalitet, zato se gleda Mančester Siti, Barselona itd. Pričao sam generalno o proizvodu, o tome da mora nešto da se proda. Kod nas nažalost uglavnom prolazi priča, tj neko vikanje, što si glasniji, više si u pravu. Zato nam Lalati opstaju.Minja wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 12:43 am Iskreno,
malo ko od nas i ide na stadione jer ocekuje veliki kvalitet. Gledali smo danas Millwall - WBA i osim sto nisam prepoznao nekakav svemirski kvalitet, prepoznao sam ogromnu borbu i puno trcanja i konstantne akcije sa zavrsnicom na obe stane. Neizvesnost do poslednje sekunde. Hleba i igara. Borba i borba i borba. Adrenalin. Ivanović trči i ne staje. Bukvalno, stalno u pokretu. Znas zasto si otisao na stadion. Znas zasto si dao pare za ulaznicu.
U Srbiji ides na stadion i ne znas zasto ides. To je realnost. Zbog cega danas bilo koji Krusevljanin da gubi svoje vreme na utakmicu Napredak - zvezda? Sta je cilj te utakmice? Koji moj su je uopste i igrali? Kao da unapred nisu znali kakav ce rezultat da bude? To nije dominacija to je gasenje srpskog fudbala. Surova realnost. A procenat ce samo da pada.
Evo utakmica KG - Mladost, obe ekipe iz gornjeg dela tabele tako reći derbi, a na istočnoj tribini, izuzev lože, sam izbrojao tačno 17 gledalaca 
PS Tek posle shvatih da nema publike zbog kazne, moja greška.

PS Tek posle shvatih da nema publike zbog kazne, moja greška.
Last edited by Cane on Sun Feb 16, 2025 3:56 pm, edited 1 time in total.
Jbg nije toliko problem (ne)kvalitet koliko to da nema neizvesnosti. Zna se i ko ce biti prvak i ko ce u Evropu i ko ce ispasti jos pre nego sto je sezona i pocela, za koji moj onda uopste i irgati utakmice bolje odmah podeliti licence za Evropu za narednu sezonu pa nek umesto "takmicenja" klubovi cele godine igraju prijateljske i pripremaju se za te svoje 2-4 utakmice u pretkolima kvalifikacija za Evro-kupove.
Jer gledao sam tolike zonaske i podrucne seoske derbije gde uprkos nedostatku kvaliteta (jer igraju konobari, strugari, milicajci koji rade svoj posao 8h dnevno ponedeljak - petak da bi odigrali vikendom utakmicu) na terenu sve prsti od borbe, utakmica se igra "na noz" do poslednjeg sudijinog zvizduka, broj gledalaca nije puno manji nego u "super" ligi i sjajna je atmosfera medju publikom. Ljudi su zeljni postene borbe i nadigravanja, daj im to i oni ce doci. Pa cak i ako kvalitet nije vrhunski.
Jer gledao sam tolike zonaske i podrucne seoske derbije gde uprkos nedostatku kvaliteta (jer igraju konobari, strugari, milicajci koji rade svoj posao 8h dnevno ponedeljak - petak da bi odigrali vikendom utakmicu) na terenu sve prsti od borbe, utakmica se igra "na noz" do poslednjeg sudijinog zvizduka, broj gledalaca nije puno manji nego u "super" ligi i sjajna je atmosfera medju publikom. Ljudi su zeljni postene borbe i nadigravanja, daj im to i oni ce doci. Pa cak i ako kvalitet nije vrhunski.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Grbavica.021*
Прошло коло не рачунајући утакмице Војводина - партизан и црвена звезда - Раднички КГ просек гледалаца био је од 100 до 500.