Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Novon

Post by Novon »

Stara Garda wrote:Iz dobro obavestenih izvora saznao sam da je u uzi krug kandidata za trenera Vojvodine usao i Djumi.

Ako realno sagledamo, nije slucajno.
Od selektiranih igraca za njegovog trenerskog mandata imali smo mnogostruke koristi(Kacar,Djuric..),to nam je jos i Kiza, Savo Kovacevic je najbolji strelac druge lige,Borko Pavlovic talenat na koga je u jednom trenutku PSG bacio oko (to je ono sto mi u ovom trenutku pada na pamet)e sad sto je u to vreme Vojvodina bila na najnizim granama i sto nije mogla da uprava isprati igrace i strucni stab,to je vec druga stvar.
Djumi zna da prepozna talenat kod mladog igraca i verujem da bi u ovom timu okosnica za godinu,dve bili mladi igraci Vojvodine Meda,Aleksic,Mitosevic,Stevanovic a NE "potencijalna pojacanja" koja nikad ne pokazu svoj raskosni i nikad otkriveni talenat.

Iskusniji je za 5 godina,skolovovaniji, glavni ispitivac i predavac u skoli za trenere i svi trenerski magovi nase lige su isli kod njega na skolovanje i samim tim mu je poznat "kapacitet" svih njih te stoga bi vecina ekipa bila unapred procitana.

Ono sa cime me je Djumi kupio za sva vremena je pocepan ugovor posle otkaza i oprost Vojvodini svih njegovih potrazivanja do kraja ugovora, a ne kao ovi poslednjih par komada sto vole Vojvodinu do poslednjeg evra.

Nadam se da ce i nas Predsednik ispravno izvagati i doneti odluku koja nam moze samo koristiti, i zato

DJUMI, NAS TRENER!!!

Djumi nas trener!
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

ssnigd wrote:Djumi glavni trener, Gruja pomocni :!:

S
Idealna varijanta!
mihailov

Post by mihailov »

Novon wrote:
Stara Garda wrote:Iz dobro obavestenih izvora saznao sam da je u uzi krug kandidata za trenera Vojvodine usao i Djumi.

Od selektiranih igraca za njegovog trenerskog mandata imali smo mnogostruke koristi(Kacar,Djuric..),to nam je jos i Kiza, Savo Kovacevic je najbolji strelac druge lige,Borko Pavlovic talenat na koga je u jednom trenutku PSG bacio oko (to je ono sto mi u ovom trenutku pada na pamet)e sad sto je u to vreme Vojvodina bila na najnizim granama i sto nije mogla da uprava isprati igrace i strucni stab,to je vec druga stvar.
Djumi zna da prepozna talenat kod mladog igraca i verujem da bi u ovom timu okosnica za godinu,dve bili mladi igraci Vojvodine Meda,Aleksic,Mitosevic,Stevanovic a NE "potencijalna pojacanja" koja nikad ne pokazu svoj raskosni i nikad otkriveni talenat.

Iskusniji je za 5 godina,skolovovaniji, glavni ispitivac i predavac u skoli za trenere i svi trenerski magovi nase lige su isli kod njega na skolovanje i samim tim mu je poznat "kapacitet" svih njih te stoga bi vecina ekipa bila unapred procitana.

Ono sa cime me je Djumi kupio za sva vremena je pocepan ugovor posle otkaza i oprost Vojvodini svih njegovih potrazivanja do kraja ugovora, a ne kao ovi poslednjih par komada sto vole Vojvodinu do poslednjeg evra.

Nadam se da ce i nas Predsednik ispravno izvagati i doneti odluku koja nam moze samo koristiti, i zato

DJUMI, NAS TRENER!!!

Djumi nas trener!

:!:
Napred Voso!
Friend

Post by Friend »

Nesto sam nacuo po carsiji,da ce nam trener biti neki bjatin crnogorac :rage: :pegla: .Da li ima neko takve informacije jos? Nama samo jos montenigers nije bio trener.Samo se nadam da je ovo jos jedna u nizu buva i carsiskih prica.
the Gari

Post by the Gari »

Ja u principu mrzim kad svi misle isto i ondaK uglavnom imam običaj da kažem da u tim situacijama ustvari niko ništa ne mislim, ali kanda je ovo izuzetak od pravila.
Kao što je aklamacijom Brka proglašen za kapitena, Meda za novog Kačara, a Maksimović za novog Lazetića :oops: , mislim da možemo reći da smo mi na forumu ogromnom većinom gospodina Đuričića iliti našeg Đumija izglasali za trenera. Još "samo" da se Bata složi. A ondaK i Rabren :?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kuzma,ja te savrseno razumem :wink:
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, ne znam da li je vreme...? :wink:
Ali, uvek se rado setim Pavkovićevog odgovora na pitanje (kada je preuzeo Vošinu klupu) da li je vreme za Vojvodinu:
,,Za Vojvodinu je uvek vreme".
Čak i da Djumi ,,pogreši" i pređe iz Inđije u Novi Sad, mislim da bi gospodin Ješić za to imao razumevanja (koliko ja znam gospodin Goran Ješić je uvek uz Vojvodinu).
Inđija bi, fakat, imala poteškoća, ali možda bi i FK Vojvodina mogla dosta pomoći da ih bezbolno prevaziđe.
Subota bi, dakle stvarno, mogla biti dobar vikend za Vojvodinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Goran Ješić je vatreni navijač VOŠE , poseduje člansku kartu RED FIRMA broj 006 i crveno beli dres Yorana Guze Jankovića .
Bilo bi lepo da es Đumi vrati ....
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Eh Djumi,Djumi... Sad treba biti pametan i `ladne glave :wink:
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Firma Bulevar wrote:
ssnigd wrote:Djumi glavni trener, Gruja pomocni :!:

S
Idealna varijanta!
Ovaj klub u poslednje 4 godine zivi od selekcije koju je napravio ovaj covek. Djumi cekamo te!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ajde da vidimo i to cudo. Djumi je, svakako, pravi covek za kombinat, a jos bi bilo lepse da kod nas ostane duze od tri meseca koliko je u Vojvodini trenutno prosecan vek trajanja trenera prvog tima...
ssnigd

Post by ssnigd »

Nesto na SOSu najavise da bi Petko mogao da nam bude trener :roll: A bas sam se cudio kako su na njega zaboravili iz te cuvene ekipe "vrteske trenera" Ljupko, Kosan, Jokan, Krcma, Dzimi, Beki sve sami magistri nad magistrima fudbala.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Alan Ford

Post by Alan Ford »

DJUMI, NAS TRENER!!!
Djumi nas trener.
Jambo

Post by Jambo »

the Gari wrote: Još "samo" da se Bata složi. A ondaK i Rabren :?
Djumi je u Indjiji bog.Ima neograniceno poverenje od Jesica.FK belezi odlicne rezultate I igra mozda najlepse u Srbiji.
Zivim u Indjiji,I upoznao sam Djumija!Onog dana kada je pocepao ugovor je pokazao da je covek od reci I dela
.Zato mislim da Djumi nebi sada napustio Indjiju .
I da se sloze Bata I Rabren treba I Djumi da se slozi.
U subotu treba Djumiju odati priznanje ali za mene je povratak Djumija u ovom momentu naucna fantastika.
P.S.Mi smo izgubili sansu zs titulu a Indjija ce verovatno uci u ligu.Neka dovedu I pijanog Kosana a u junu NASEG TRENERA !
Butorovicu-THE END !!!
Milan

Post by Milan »

Smatram da bi sada baš i moglo biti pravo vreme za Đumijev povratak. Prvobitno sam pomislio kako bismo ga lako "potrošili", ali ukoliko se jasno dogovore pravila igre, mogao bi to biti posao veka za Vojvodinu. A to podrazumeva raščišćavanje odnosa između Đumija i Rabrena, davanje pune slobode treneru, rezultatsko žrtvovanje ove i možda sledeće sezone(verujem da bi smo svi redom prihvatili sredinu tabele ukoliko uvidimo da se radi ozbiljno, planski i da se konačno udaraju pravi temelji). I da, Gruju bih postavio za direktora omladinske škole, a nekog bivšeg igrača za pomoćnog.

Đumi bi mogao biti naš Arsen Venger!!! Živim za dan kada ćemo dobiti trenera na bar 5-6 sezona! Ako ga dovedemo, Bata NE SME posle prvog neuspeha kriviti trenera!

Citiraću Đumija:

Ja sam udarao temelj, ali nestrpljivi su kometarisali krov. Stvaranje tima je dug proces, za koji u Vojvodini, očigledno, nisu imali dovoljno sluha. Uostalom, vreme će pokazati da li sam bio u pravu. Podmlađivanje tima nosi u sebi ogroman rezultatski rizik, ali i zahteva međusobno poverenje.

Đumi naš trener, naš Arsen Venger!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply