Mediji i FK Vojvodina
- Mare_Liman
Re: Mediji i FK Vojvodina
Мени је занимљивији интервју од пре пар дана на Bettingexpert Balkan каналу, ал нисам хтео да качим интервју због љубави према њему на форуму, ал у суштини колико се може повезати Збиља га је хтео, али лалат није могао да сачека бандовићев и отказ па је узео лучане, е сад није ми јасан онај део где је требао да потпише уговор на 3 године са неким нашим великаном пре не знам колико али му је на дан представљања стигао позив да неком смета и да не сме да преузме клуб, ја то једино повезујем са Бајатом и да га он презире од последњег мандата у Воши и да можда смета још неком у управи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kada mu sve ide kao po loju, oduvek je on bio pun ljubavi, empatije, razumevanja... Cim malo krene da se komesa, odmah igraci ne slusaju dogovore iz svlacionice, on daje sve od sebe, sudije i vise sile ga ne vole, krsti se briznom munje...
Last edited by ssnigd on Sun Sep 29, 2024 2:07 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
1. "Neka me bog kazni ako nešto slažem"
2. "Svi navijači Vojvodine sanjaju da se ja vratim"
Mada, možda i nije slagao. Ja, recimo, imam noćne more sanjajući o tome da će se vratiti.
A koliko se sećam, on je govorio da zna koji čovek je stopirao njegov dolazak, a sad odjednom ne zna.
U svakom slučaju, samo što dalje od Vojvodine.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
+1Milan wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 1:58 pm
1. "Neka me bog kazni ako nešto slažem"
2. "Svi navijači Vojvodine sanjaju da se ja vratim"
Mada, možda i nije slagao. Ja, recimo, imam noćne more sanjajući o tome da će se vratiti.
A koliko se sećam, on je govorio da zna koji čovek je stopirao njegov dolazak, a sad odjednom ne zna.
U svakom slučaju, samo što dalje od Vojvodine.
Odslusao sam deo o Vojvodini.
Jos jednom da napomenem, NECEMO LALATOVICA U NASEM KLUBU!!!
Jos jednom da napomenem, NECEMO LALATOVICA U NASEM KLUBU!!!
Gojko Kacar wrote:
Što se tiče Lalatovića, kakvo god mišljenje da imamo o njemu (uključujući naravno i negativne stavove koji su sasvim legitimni) bilo bi ipak primerenije govoriti u sopstveno ime a ne generalizovati.
Jer da se ne lažemo, svima nam je jasno kako će ga u novembru kad bude ovde gostovao s Lučanima dočekati 90% zapadne tribine.
Pretpostavljam da on na to misli kad kaže kako ga žele navijači FKV.
Jer da se ne lažemo, svima nam je jasno kako će ga u novembru kad bude ovde gostovao s Lučanima dočekati 90% zapadne tribine.
+1Cane wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 11:30 am Što se tiče Lalatovića, kakvo god mišljenje da imamo o njemu (uključujući naravno i negativne stavove koji su sasvim legitimni) bilo bi ipak primerenije govoriti u sopstveno ime a ne generalizovati.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- gospodinFKV
Kada je vodio Proleter, pa Vozdovac, pa crvene, odakle je oteran kao pas, pa Borac, zaista sam se nadao da cemo dobiti trenersku verziju Sestica. Sve preduslove je imao za to. Pokazao je talenat, imao je tu mladost, srcanost, bezobrazluk, to da ga je zvezda odbacila kao krpu. Imao je sve preduslove!
Bio sam spreman i da predjem preko toga sto je ta begesarska seljacina, boze moj, fudbaler je, svi smo ljudi, ali ne mogu da predjem preko tog naprednjackog Happy TV mentalnog sklopa. I to nije pitanje elitizma nekog, jer ponavljam, zaista nemam problem sa nekim drugim aspektima njegove licnosti, ali prosto ne zelim Farma i Zadruga Vojvodinu.
Bio sam spreman i da predjem preko toga sto je ta begesarska seljacina, boze moj, fudbaler je, svi smo ljudi, ali ne mogu da predjem preko tog naprednjackog Happy TV mentalnog sklopa. I to nije pitanje elitizma nekog, jer ponavljam, zaista nemam problem sa nekim drugim aspektima njegove licnosti, ali prosto ne zelim Farma i Zadruga Vojvodinu.
Turija wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 11:54 am @Cane
Nisam pogledao ceo intervju, ali mi se cini kao da je Lalat malo dosao k sebi - u svakom pogledu? Shvatio je da ga izjave, raznih vrsta, kostaju posla. Samo je pitanje koliko ce to trajati, jer nije jos potpuni reset napravio? Izgleda i sveziji na ovom snimku. Taman za te pomenute 3 godine. Videcemo da li posle njega ide raspad u Lucanima? Mada, tesko da ce Nesko tako nesto dozvoliti.
Koliko čujem od ljudi iz Lučana, a koji ga sreću na ulici, nije došao k sebi. Ne da nekom čini loše, već je najgori za sebe...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Телеграф са смећем од наслова
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... ace-zvezde
Umalo tuča na kraju meča Vojvodina - Novi Pazar: Sudija razdvajao bivše igrače Zvezde
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... ace-zvezde
Jesu nam ovi jos uvek sponzor?
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ole/493942
Preskocili Sicendzea.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ole/493942
Preskocili Sicendzea.
Klub je napravio više objava za prijateljsku utakmicu sa Zenitom nego za onu sa Ajaksom. Doduše, dosta toga je preuzet materijal sa ruske strane. Ovo govori dovoljno o našem marketingu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
ИГРАО ЈЕ У ВОЈВОДИНИ ПА КОПАЧКЕ ЗАМЕНИО ПИЛОТСКОМ КАБИНОМ У ШПАНИЈИ Како је Бошко постао Фернандо и херој грађанског рата
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/igr ... 2024-10-15
Bosko Petrovic je jedini Srbin pilot sa statusom lovackog asa (5+ vazdusnih pobeda). Koz ceo prvi i drugi svetski rat i ove potonje ratove 90-tih nijednom drugom nasem sunarodniku nije poslo za rukom da obori pet ili vise neprijateljskih letelica.Grbavica.021* wrote: ↑Tue Oct 15, 2024 9:42 pm ИГРАО ЈЕ У ВОЈВОДИНИ ПА КОПАЧКЕ ЗАМЕНИО ПИЛОТСКОМ КАБИНОМ У ШПАНИЈИ Како је Бошко постао Фернандо и херој грађанског рата
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Grbavica.021*