http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=4012Milan wrote:Da li je neko naleteo negde na snimak golova sa utakmice?
5.kolo: Vojvodina-Metalac 1:1
- Lala sa zapada
Da li ima negde snimak ovog nedosuđenog gola!?Zeljafcv wrote:Mojsov žali za golom...
20. septembar 2010. | 09:30 | Izvor: Sportske.net, SPORT
Danijel Mojsov bio je najbliži postizanju gola pri kraju prvog poluvremena, ali gol nije priznat, jer po mišljenju sudije, lopta nije prešla gol-liniju. Ovaj štoper misli drugačije.
''Uveren sam da je to bio pogodak. Video sam da je lopta u golu. Đurovski je idealno centrirao, a ja sam snažno glavom pogodio golmana Bogunovića, koji je zajedno sa loptom prešao gol-crtu. Bila je gužva u šesnaestercu. Pored toga, trebalo je da dobijemo utakmicu'', kaže odlični štoper koji je imao još jednu sjajnu priliku iz prekida, ali nije bio precizan i žali sa propuštenim prilikama.
''Imali smo deset šansi, promašivali smo mnogo i usledila je kazna. Pala nam je koncentracija u završnici. Ovo treba da nam bude dobra opomena'', kaže Mojsov.
U sredu Vojvodina ide u Petrovac na kup, u sledećem kolu gostuje u Sevojnu, a nakon toga, dolazi Partizan u Novi Sad.
DAJ GOL!!!
Teska utakmica, poveli smo- onda smo jednostavno stali. Zasto? Nikom nije jasno. Okrenimo se petrovcu na mlavi, bodrimo Vosu do pobede.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,