Kizito - Uganda

Locked
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

budababa wrote:He, he, znao sam ja, nema tamo cvaraka i pljeske sa urnebesom...
Cvaraka nema sigurno ali kad mu opalim jednu pljesku bice veliki urnebes :!:

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sta vam je za Kizom,pustite coveka na miru (il se ona i ne zove mira :lol: ).On je svakako samo atrakcija na terenu,a to moze biti i bez treninga.Bitno je da je on ovde!!!!
Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Image
Image

OK :!: :!:
gabric_a

Post by gabric_a »

Morace izgleda Kiza brzo da nas napusti.Uganda 3. septembra igra utakmicu protiv Burkine Faso.Pre te utakmice odigrace niz pripremnih utakmica protiv kenije,Ruande,Zimbabvea i Nigerije.Protiv Kenije ce igrati vec 7.,9. i 18. avgusta.Protiv Ruande 14. avgusta.Protiv Zimbabvea izmedju 20. i 24.,a protiv Nigerije izmedju 27.avgusta i 1. septembra.Savez je jos naveo da racunaju na svoje profesionalne igrace medju kojima je i Kizito.

Pored ovolko utakmica za reprezentaciju misli li Kizito da odigra i nesto za Vojvodinu?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gabric_a wrote:Pored ovolko utakmica za reprezentaciju misli li Kizito da odigra i nesto za Vojvodinu?
ma on je ovde dosao samo da jede,pa se vraca odmah nazad :lol: :lol: :lol:

p.s.izvini Kizo,morao sam ovo napisati :oops:
Image
Djumi

Post by Djumi »

Voja wrote:
gabric_a wrote:Pored ovolko utakmica za reprezentaciju misli li Kizito da odigra i nesto za Vojvodinu?
ma on je ovde dosao samo da jede,pa se vraca odmah nazad :lol: :lol: :lol:

p.s.izvini Kizo,morao sam ovo napisati :oops:
Ne izvinjavaj se i mene bi pojeo da moze :!: (pantljicara garantujem)
Image
BondNS

Post by BondNS »

I posle ja ispadam neozbiljan. U redu je našaliti se ponekad, ali mislim da ste sa Kizom otišli suviše daleko, mogao bi sve ovo neko i da mu prenese. :?
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Djumi

Post by Djumi »

BondNS wrote:I posle ja ispadam neozbiljan. U redu je našaliti se ponekad, ali mislim da ste sa Kizom otišli suviše daleko, mogao bi sve ovo neko i da mu prenese. :?
Slazem se BondNS sa tobom ali sta nam je ostalo nego da se salimo.Mnogo me je iznervirao sto nije dosao na pripreme :!:
Go west

Post by Go west »

Djumi wrote:
BondNS wrote:I posle ja ispadam neozbiljan. U redu je našaliti se ponekad, ali mislim da ste sa Kizom otišli suviše daleko, mogao bi sve ovo neko i da mu prenese. :?
Slazem se BondNS sa tobom ali sta nam je ostalo nego da se salimo.Mnogo me je iznervirao sto nije dosao na pripreme :!:
Trebao je biti kažnjen posle prvog nedolaska.Sad više nema efekta :wink:
slavko

Post by slavko »

Go west wrote:
Djumi wrote:
Trebao je biti kažnjen posle prvog nedolaska.Sad više nema efekta :wink:
Koga kazniti? Jadnog ,siromasnog ali sirokogrudog gradjanina bratske nam Ugande? Ma daj. Kako da ga kazne? Da mu ocepe novcanu od 1.000 eurica pa da posle tuzi Djumija zbog 'otimanja hleba'??? :))) DAj..... :lol:
Trebali smo mu mi fino napraviti plan priprema pa neka se postepeno uigrava sa timom, i zabraniti mu da ide na pripreme ioanko smesne repr. Ugande (bratske nam,velim ja ponovo:) :lol: :roll:
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Dejan

Post by Dejan »

I pored svih simpatija koje je Kiza pobrao ja na njega gledam kao na jednog veoma dobrog igraca!Nije Kiza samo atrakcija!Imao je problema sa vizom,daleko je Uganda tamo se tesko zivi a "ne cveta cvece ni u nase preduzece" :wink:
Ne znam koliko je fizicki spreman,ali po meni on je nas najbolji levi bek :!:
slavko

Post by slavko »

Nas? na kom nivou? Klupskom,pokrajinskom,republickom,drzavnom??? :)
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
max

Post by max »

Forum: Aktuelno!!! Posted: Thu Apr 07, 2005 10:05 pm Subject: Kizito - Uganda

max
ima pare za putovanja a nema sta da jede?pa zasto se vraca ovde da gladuje?sta treba ocekivati od nase dece kad im takvi daju primer?

jos uvek nisam promenio misljenje o kizitu i morate priznati da nije on bas tako veliki igrac da moze tako da se ponasa :roll:
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Ne zivimo kako zelimo,vec zivimo kako mozemo.
Image
gabric_a

Post by gabric_a »

4. septembra Uganda gostuje u Gani. Tesko gostovanje Kizine bande reprezentaciji koja je dosta kvalitetnija od njih i koju vodi srpski trener Ratomir Dujkovic. Ipak igraju prvi na tabeli protiv poslednjeg ali borbeni reprezentativci Ugande su spremni da iznenade u svakom trenutku! Da li ce i ovaj put nostalgija povuci Kizu,te ce on produziti svoj boravak na crnom kontinentu?
Dobro su nazvali sliku koju sam nasao:WARRIOR FROM SERBIA (tamo kodnjih izgleda sve u vezi rata :mrgreen: )
Image
Locked