Ako neko zna neka napise sta je sa deckom koji je prevezen u urgentni

Видимо се! Идем јер је ова секта успела да ми огади клуб за који навијам, спорт који волим, а о другим стварима не вреди ни причати знамо их сви. 15.03. СВИ У БЕОГРАД! Овог пута не зато што игра Воша, већ да би спасили државу, институције, спорт па чак и нашу Вошу од овог што је све само не српско и у духу српског народа!
+1
Потписујем све.Milan wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 1:16 am Poražavajuće. Ne pamtim da sam se ovako bedno osećao…
Šta čoveku bude u glavi,pa da skače drugom po lobanji dok leži? A još taj navija za isti klub…
Neko je ovde postavio godine nastanka i nestanka grupe, a ja bih dodao da i klub možemo, ako ne ugasiti, onda bar staviti na “on hold” do nekih srećnijih vremena.
15.03. beograd! Pa da bar probamo nešto da promenimo u ovoj truloj državi…
Moguce da sam sinoc usijane glave lose rezonovao, ali je ovo zaista tako izgledalo. Niti je ovih na istoku bilo 2000, niti je Marinaca bilo 2000. Dovoljno je bilo da se zabrani prolaz ka juznoj tribini.Minja wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 9:17 amMozda je i skroz tacno, ali mi vise deluje da su kapije zakljucane ili zatvorene zbog navijaca Spartaka. Na Istoku je bila grupa organiznovanih navijaca pa je ta tribina zatvorena dok se gosti ne udalje. Nije to toliko neobicno. Neobicno je sto su se locirali na Istok i sto je klub to dozvolio. Na Istoku bude jako mnogo dece. UGROZILI STE I NJIHOVU BEZBEDNOST. HBL VAS ORGANIZOVANI "NAVIJACI"Neizlecivi wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:57 pm Zakljucali su istok, da se ne moze IZACI sa istoka?? Panduri kazu javio im je delegat i kaze mi, ako imas nekog iz uprave zovi da proverite... Daj bre.
Indikovan je prijem na Odeljenje urgentne hirurgije, odsek za stacionarno lecenje, radi dalje opservacije i lecenja.
Da se nadovežem. Nema šanse da je bilo zbog navijača Spartaka.Neizlecivi wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 9:31 amMoguce da sam sinoc usijane glave lose rezonovao, ali je ovo zaista tako izgledalo. Niti je ovih na istoku bilo 2000, niti je Marinaca bilo 2000. Dovoljno je bilo da se zabrani prolaz ka juznoj tribini.Minja wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 9:17 amMozda je i skroz tacno, ali mi vise deluje da su kapije zakljucane ili zatvorene zbog navijaca Spartaka. Na Istoku je bila grupa organiznovanih navijaca pa je ta tribina zatvorena dok se gosti ne udalje. Nije to toliko neobicno. Neobicno je sto su se locirali na Istok i sto je klub to dozvolio. Na Istoku bude jako mnogo dece. UGROZILI STE I NJIHOVU BEZBEDNOST. HBL VAS ORGANIZOVANI "NAVIJACI"Neizlecivi wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:57 pm Zakljucali su istok, da se ne moze IZACI sa istoka?? Panduri kazu javio im je delegat i kaze mi, ako imas nekog iz uprave zovi da proverite... Daj bre.
Ono sto baca takodje sumnju na sve, ako su branili izlaz ljudima, ako je tolika briga bila da ne dodje do sukoba sa gostima, kako su povukli svu zandarmeriju van stadiona i sklonili ih sa staze. Pa 6-7 kornjaca bi sprecilo ovaj sukob. Kapija na istoku ka terenu je otvorena na kraju, cak su se na sever vracali tuda.
Ponovicu, verujem da svi ti magarci imaju putera na glavi, ali bas zbog te dece, mrs van stadiona i ubijajte se zarad vasih nalogodavaca i vlasnika psi obicni.
Nisu poluinformacije, sukob je izmedju zaracenih sns frakcija, tuga, cemer jad!gospodinFKV wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 12:08 amE, vidis, ja cuo suprotno.
Zato je bitno da se neko zapravo oglasi i kaze, da ne trgujemo ovde poluinformacijama dok reanimiraju osobu izgazenu na nasem stadionu, od strane sopstvenih ''saboraca''.