Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Passion

Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj 20:30h

Post by Passion »

severozapad wrote:dok god ispred sebe vidim pola crveni-pola beli dres i znam da je tu negde u guzvi makar jos jedan ludak koji oseca isto, a bice nas ipak malo vise od dvojice.

Е буквално то. Докле год знам да има још један лудак коме крв кључа као и мени када видим тај цревено бели дрес, знам да нисам за психијатрију...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Passion wrote:
severozapad wrote:dok god ispred sebe vidim pola crveni-pola beli dres i znam da je tu negde u guzvi makar jos jedan ludak koji oseca isto, a bice nas ipak malo vise od dvojice.

Е буквално то. Докле год знам да има још један лудак коме крв кључа као и мени када видим тај цревено бели дрес, знам да нисам за психијатрију...
Meni devojka godinama govori da sam flegma za sve sem za Vojvodinu. I jebeno je u pravu. Ne daj se Passion, žao mi je što ti pradeda Mile neće videti osvojeni kup, ali videćeš ga ti i pričaćeš svojim unucima jednog dana koji te možda i neće shvatiti, jer će njima naši trofeji tada (kuc kuc o drvo...) biti ko dobar dan...
Io odio Belgrado
PZS

Post by PZS »

Passion wrote:Какав дан крв ти је*ем...У 97. години живота, на данашњи дан, преминуо је човек који је био самном на мојој првој утакмици Војводине, који је био уз мене на првој победи моје Војводине, човек који је био уз мене када је Војводина први пут изгубила и када је Војводина први пут ремизирала од када је ја пратим. Човек који је уз Војводину од када ја знам за себе. Мој прадеда Миле. И тачно ми се јебе, да извинете на изразу сви, ко ће све доћи тог осмог маја на север војног стадиона. Само ви сви прави дођите. Сви они који сваки дан живите за Војводину као ја, сви ви за које не прође дан, а да не помислите на Њу...На Прву Даму Новог Сада. Сви ви који као и ја када устанете ујутру - моментално помислите на Њу. Само дођите тамо и пишите историју заједно самном. Будите тамо када Војводина буде узимала први куп или будите тамо када Војводина буде губила шесто финале, не занима ме - само будите тамо. Зашто? Па зато што нико неће бодрити Војводину осим њених Сланинара! Нико је неће бодрити осим оних који заправо и јесу Војводина! Људи ми смо Војводина!!! Ја сам Војводина! Мој прадеда је са својих 96 година био Војводина и ја ћу још више бити Војводина за 30+ година.Јеб'о Бату и Рабрена и целу управу, МИ СМО Ф.К.В. !!! Само дођите тамо да пишемо историју, а знате како се каже - победници пишу историју!

ПРАДЕДА, ДЕДА, ОТАЦ И СИН - УВЕК СУ ЋЕ БИТИ СА ЊИМ!!!
Moje saucesce i bravo "mali". Znam pricu i vrlo dobro znam da cemo se videti 8. maja, tamo negde na severu... samo ovaj put idemo u :shit: bg u malo drugacijem aranzmanu (da i ja mogu da popijem nesto) :cheers:
Poruka za sve kojima je nasa Vosa u srcu: Manite se podela, muzickih stilova i ukusa, politickog opredeljenja i ostalih :shit: . Idemo svi zajedno da tih 90 i kusur minuta disemo kao jedan, da stojimo SVI na tribini sa istom mislju, istom emocijom... da grmimo tamo sve vreme i oduvamo FSS i ostalu udbasko blizanacku bagru u njihove misije rupe.

SA SEVERA STIZE ARMIJA...
A KO STE VI?
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
fare

Post by fare »

Damir 025 wrote:
fare wrote:I iz Odzaka krece jedan Bus za finale :D
Svaka cast! Jeste to ceo bus sakupili na nivou grada sa okolinom ili se spajate sa nekim drugim gradom? Imam ja druga iz Bogojeva koji je do skoro aktivno dolazio na tekme,moram ga upoznati sa ovim. :cheers:
Evo ti obavestenje :http://www.ico.rs/besplatno-na-finale-k ... u-fudbalu/
Pikado

Post by Pikado »

Tako su trebali da kontaktiraju sve opstinske fudbalske saveze...
fare

Post by fare »

Jagodina ce biti dosta oslabljena u finalu kupa posto je odlicni levi bek EL MONIR dobio crveni karton protiv crvene zvezde (ako se racunaju kartoni a koliko ja znam crveni se racunaju )
VladaSS

Post by VladaSS »

fare wrote:Jagodina ce biti dosta oslabljena u finalu kupa posto je odlicni levi bek EL MONIR dobio crveni karton protiv crvene zvezde (ako se racunaju kartoni a koliko ja znam crveni se racunaju )
Sta je bilo sa centralnim odbrandbenim Vladimirom Ilicem??? Izasao je u 9-om minutu zbog povrede.
Drina

Post by Drina »

fare wrote:Jagodina ce biti dosta oslabljena u finalu kupa posto je odlicni levi bek EL MONIR dobio crveni karton protiv crvene zvezde (ako se racunaju kartoni a koliko ja znam crveni se racunaju )
Bilo bi super ako bi neko mogao da potvrdi ovo. Ovo je odlicna vest! Taj igrac im cini gotovo ceo tim. Kakvu glupost je napravio! :P
milancl

Post by milancl »

Drina wrote:
Bilo bi super ako bi neko mogao da potvrdi ovo. Ovo je odlicna vest! Taj igrac im cini gotovo ceo tim. Kakvu glupost je napravio! :P
To je 100%, crveni kartoni iz prvenstva se računaju i za kup. znači neće igrati finale, i posle u prvenstvu ima pravo nastupa.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Nikola

Post by Nikola »

Monir najbolji levi bek lige, a
Ilic je komadant odbrane. Jagodina ima visoke i snazne stopere i dva zadnja vezna.
ПУШТАМ КИШУ!
TM88

Post by TM88 »

Pozdrav ljudi!
Mene jos od kada smo bili domacini OFKi vec drma euforija finala (tada sam vec znao), a kako dani prolaze, euforija je jaca.
Ja sam se organizovao sa drugarima, idemo kolima i idemo na zapad. Zapad nemojte zameriti, to samo znaci da ce i zapad ostaviti glasove tamo.
To sto su dve tribine ne mora nista da znaci, obzirom na to da ja kontam da ce se popunjavati zapad od ograde sa severom (sto je i logicno),
dakle, da cemo svakako biti spojeni.
Mi smo odmah prvog dana preuzeli karte i tada su nam ulaznice za zapad bile 52 i 53.
Po mom skromnom misljenju, danas smo protiv Rada veci deo utakmice dosta lose igrali, ali se tesim da je to zbog odmora i priprema za istorijsko finale.
Ne smemo se proglasiti pobednicima pre nego sto sudija dune u pistaljku, a nase je da ostavimo glasove tamo i da budemo promukli naredna tri dana!
Moj dres "Braca Mandic" iz 1998. je vec spreman i ne mogu da docekam da ga obucem tog osmog maja i da krenem(o) put Beograda!
Mislim da bismo mogli jos malo da reklamiramo, da dizemo euforiju drugima, da ih takvim primerom nateramo da dodju!
P.S. Da li neko zna kakvo je stanje sa prijavama?
P.P.S. Nadam se da za prvi post nisam udavio.
laki

Post by laki »

Secam se euforije pred finale 2011. Secam se da nije bilo zive duse koja nije rekla jos nedelju dana pred kup da ide na isti 100%. Sad je ostalo jos pet dana i u opste ne vlada ni priblizna euforija kao tad. U opste ne znam sta da ocekujem!
Image
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Мена занима који је то караван навијача Јагодине :D Јел су то они што су јуче навијали за цигане? Пошто је било 99% стадиона на страни цигојнера
Nikola

Post by Nikola »

Marketing nije kao 2011, ali interesovanje je mozda i vece i tek ce biti koji dan pre utakmice.
ПУШТАМ КИШУ!
laki

Post by laki »

Mene npr oni ali zaista u opste ne zanimaju. Bas me briga jesu li cigani ili radovci ili bilo koji treci. Mene zanima to koliko ce nas otici i zao mi je ako nas ne bude barem priblizno kao 2011.
Image
Locked