25. kolo: Vojvodina-Partizan 1:1

Kako cemo proci

Pobeda
17
74%
nereseno
4
17%
poraz
2
9%

Total votes: 23

Владика
Administrator

25. kolo: Vojvodina-Partizan 1:1

Post by Владика »

stadion-Karadjordje
vreme- subota u 15 i 30

Po treci put u ovoj sezoni ukrstice koplja crveno-beli iz Novog Sada i ekipa koja je trenutno prvoplasirana na tabeli Meridijan super lige. Prolece je donela gorka razocaranja za navijace Vojvodine, losi rezultati i cudna pojacanja dodatno su ogorcila najvernije pristalice Stare Dame srpskog fudbala. Da li novosadska mladost predvodjena Aleksicem i Tadicem moze da bljesne i zaustavi partizan koji dolazi u Novi Sad da pobedi po svaku cenu ? Psiholoski i rezultatski pritisak je na Beogradjanima sto daje izvesnu prednost nasim momcima sto opet daje realnu osnovu da se nadamo osveti za poraz od 11. avgusta prosle godine.
Владика
Administrator

Post by Владика »

van der iV a.k.a Totti wrote:Zelim da ovim putem apelujem na upravu da odredi visoke cene ulaznica za predstojecu utakmicu sa partizanom.Predlazem 1200 din. za zapad i 800 din. za istok!Pravi Vosini navijaci ili imaju sezonske ili su na severu,tako da oni nece biti pogodjeni ovim potezom.U normalnom svetu je pravilo da se gostima pusta u prodaju samo 5-10% kapaciteta stadiona,a posto to kad nas nije slucaj ovo je neophodan potez.

NE ZELIMO DA SE OSECAMO KAO GOSTI NA NASEM KARADJORDJU!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Tvoj preglog je sasvim realan i nadam se da ce uprava iskoristiti sansu da zaradi na seljani, mada ako partizan pukne u basketu i vaterpolu ne treba ocekivati veliku najezdu ruralnih primitivaca!
vladans

Post by vladans »

I ja se slazem da ulaz za zapad i istok nesme biti manji od hiljadu dinara i jos nesto,krajnje je vreme da se nesto uradi povodom mesta na stadionu za gostujuce navijace(tu mislim pre svega na navijace omiljenog dvojca)jer je katastrofa da im se prepusti ceo istok!
Lepo nek se ogradi ili mali ili veliki jug pa nek idu tamo,pa koliko ih stane stane ali da im dajemo celu tribinu kao sto je istocna je suludo iz vise razloga,pre svega jer je to tradicionalno mesto mnogih navijaca Vojvodine,kao drugo ni oni nama u Beogradu neotvaraju jug i na kraju da nedozvolimo stoki da nam lomi stolice!
mihailov

Post by mihailov »

Slazem se sa idejom,ali mislim da je mnogo bitnije doci u subotu na stadion i pesmom ugasiti svu tu gamad!Ocekujem bar 2000 ljudi na severu i takodje ocekujem NAS zapad!Treba nam gol vise,a to igraci mogu postici samo uz nasu podrsku.
Svi navijaci,simpatizeri,pristalice...svi koji vole Vosu,svi koji su bili ikad na Karadjordju,svi koji nisu bili,a zele da dodju na Karadjordje,svi ljudi koji vole fudbal i atmosferu,svi koji i dalje veruju u boljitak naseg fudbala,svi koji i ne veruju u srpski fudbal neka dodju i neka vide kako se bodri voljeni klub i kako Vosa opet pobedjuje :!: :D
Napred Voso!
Buca

Post by Buca »

Ja mislim da nije pametno staviti visoke cene karata!Posto ti turski izdaci izlaze iz okolnih prigradskih naselja 1 godisnje da gledaju komunisticke klubove u NS i nije im problem da za to daju pare.A ovako svi koji navijaju za Vosu ce moci da kupe karte po normalnoj ceni.Mada Novi Sad je nas grad,mi to znamo i potrebno je samo vratiti stare navijace na stadion i to je to,a kako to uraditi to je vec neko drugo pitanje.
Sto se tice utakmice,ja sam stvarno veliki optimista i nadam se da me osecaj nece prevariti!I jos nesto,valjda ce Panta poceti utakmicu.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Milan

Post by Milan »

mihailov wrote:Ocekujem bar 2000 ljudi na severu i takodje ocekujem NAS zapad!
Nemoj da ocekujes. Stoka ce preplaviti zapad u subotu. U prvom kolu ih je na zapadu bilo 3 puta vise...
POŠTO OBRAZ ???!!!
vladans

Post by vladans »

Milan wrote:
Nemoj da ocekujes. Stoka ce preplaviti zapad u subotu. U prvom kolu ih je na zapadu bilo 3 puta vise...
Stoke ce sigurno biti u prilicnim kolicinama i na zapadu ali se ja nadam da cemo kao i protiv njihovih komsija u zadnjem kolu tu biti bar egal ako ne i brojniji i da ce ih to zaboleti kao i njihove kolege!
I jos nesto u vezi utakmice,vidim da su nas svi vec unapred prezalili i Partizanu uknjizili nova tri boda,da nas na svakom koraku potcenjuju i zato treba jos jace i motivisanije da udjemo od starta utakmice!
mihailov

Post by mihailov »

Milan wrote:
Meni uliva nadu odbijanje ponavljanja one cigankse pesme na proslom mecu...
Napred Voso!
Milan

Post by Milan »

mihailov wrote:
Milan wrote:
Meni uliva nadu odbijanje ponavljanja one cigankse pesme na proslom mecu...
Nije isto. Bilo je -15, stajalo se celu tekmu i došli su velikom većinom samo Vošini navijači, koji svoju ljubav ne mere vremenskim prilikama. Ciganski manekeni su grejali svoje guze kod kuće i nije im padalo na pamet da se smrzavaju.

Sada ćemo imati lepo vreme i utakmicu kojom oni mogu mnogo da dobiju ali i da izgube. Sa druge strane, moral naših ljudi je na niskom nivou, uzrokovan očajnim rezultatima u poslednje vreme.Doći će u velikom broju i jedini način da se to koliko-toliko ublaži je već pomenuta visoka cena ulaznica (i to da se objavi već danas, da bi odustali u startu od puta). Priznajem, ni u kom slučaju nisam pristalica takve politike, ali u ovom momentu ne vidim drugo rešenje.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

jOKANOVIC PRED MEC

Post by Владика »

SPORT wrote:SAD UZIMA VOJVODINI

Slaviša Jokanović u subotu protiv kluba svoje Mladosti
Dao sam mnogo Novosađanima, gajim simpatije, ali je cilj
samo pobeda Partizana, ističe trener i zabranjuje temu Zvezda

Partizan ide iz derbija u derbi. Posle 133. večitog, sledi derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu, u kojem crno-belima treba pobeda iz dva osnovna razloga. Prvo, da bi zadržali prednost od pet bodova nad Zvezdom, drugo, da bi se tim trijumfom naoružali samopouzdanjem pred polufinale Kupa Srbije na Marakani.

Subotnji meč imaće posebnu draž za Slavišu Jokanovića, koji je ponikao među „kanarinacima“ sa Detelinare, a zatim 1989. upravo sa Vojvodinom osvojio titulu šampiona Jugoslavije. Godinu dana kasnije, dres „lala“ je zamenio dresom Partizana.

- Dao sam mnogo Novosađanima, pa gajim simpatije prema tom klubu. Nije to ništa čudno – kaže Jokanović.

Kako ćete se osećati u subotu, na klupi Partizana?

- Moji ciljevi su jasni: da Partizan pobedi i primakne se tituli.

Duel u Novom Sadu smešten je u sendviču dva okršaja sa Crvenom zvezdom. Koliko je to dobro ili loše?

- Stalno se potencira ta priča o emotivnom pražnjenju u večitom derbiju. Prvenstvena utakmica sa Zvezdom je za nama, na nju se više ne vraćamo. Meč sa Vojvodinom u ovom trenutku je prioritet, a u Kup meč sa crveno-belima svakako ćemo mirnije ući ako u subotu pobedimo.

Strahujete li da bi vaši igrači mogli da odu korak napred i već sada razmišljaju o sredi i novom meču sa crveno-belima?

- I da igramo sa Realom morali bismo da razmišljamo isključivo o Vojvodini! Ne mogu da prihvatim da neko može da ima takav stav i da na prvo mesto stavlja nešto što dolazi tek kasnije. O Zvezdi i toj polufinalnoj utakmici smemo da razmišljamo tek od subote uveče. Nikako ranije!

I ove Jokanovićeve reči jasno govore sa kakvom ozbiljnošću se prilazi svakoj narednoj utakmici.

-U slučaju slabijeg izdanja u Novom sadu opravdanje ne sme da bude u nečemu što dolazi – posle Vojvodine. Znamo svi šta ova utakmica može da nam donese, ali i šta može da nam odnese. Tako treba i da se ponašamo – zaključio je trener Partizana Slaviša Jokanović.

DVOJICA VAN STROJA

Lazić neizvestan

Ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno na preostalim treninzima do meča sa Vojvodinom, trener Slaviša Jokanović biće sigurno lišen usluga dvojice fudbalera.

-Ono što je definitivno jeste da za duel u Novom Sadu ne mogu da računam na Rnića zbog povrede i Obradovića zbog žutih kartona. Kakva je situacija oko Lazića, znaćemo do petka – kaže Jokanović.

LAZEVSKI NA BEKU

Iskoristiti

i drugu šansu

Posle dužeg vremena od prvog minuta će na terenu biti Aleksandar Lazevski. Jesenas je na maestralan način iskoristio povredu Ivana Obradovića, a sada je pet minuta dočekao zbog suspenzije istog igrača.

-Videćemo, na treneru Jokanoviću je da odluči. Što se mene tiče, spreman sam za iskušenja. Jesenas sam iskoristio šansu, sada je situacija nešto drugačija ali verujem da ću u Novom Sadu biti u prilici da pokažem stručnom štabu da na mene može ozbiljno da računa – ističe mladi reprezentativac Makedonije, Aleksandar Lazevski.

Br.SEKULOVIĆ 09.04.2008 20:29:11
[/quote]
Buca

Post by Buca »

Oficijelni sajt FCV wrote:KONFERENCIJA PRED PARTIZAN

Današnju konferenciju za novinare otvorio je portparol FK Vojvodina, Hadži Kosta. Konferenciji su prisustvovali i šef stručnog štaba Ivan Brzić i prvotimac Igor Đurić. Kosta Hadzi je otvorio konferenciju rečima, da će policija preduzeti sve mere predostrožnosti, kako bi se obezbedila sigurnost svih učesnika. Cene ulaznica su 500 dinara zapad, 300 istok i 200 sever. Blagajne će raditi sutra 10-18h i u subotu od 10h.

Svaka utakmica s Partizanom je neizvesna i predstavlja praznik fudbala u Novom Sadu-bile su uvodne reči šefa stuke Novosađana.U prvom delu prvenstva na stadionu Partizana odigrana je mozda i najkvalitetnija utakmica dosadašneg prvenstva. Konačan ishod je bio 3:3 i takve utakmice vraćaju publiku na tribine. Verujemo u svoje mogućnosti i najvažnije je da dobro igramo, a golovi će doći, kao što je bilo i protiv Hajduka. Igrači Savo Pavičević i Janko Tumbasević nisu u konkurenciji zbog kartona,a Danijel Aleksić je propustio današnji trening zbog problema sa zubom. Očekujem pobedu, veću i glasniju podršku naših navijača. Nova tri boda koja bi trebalo da osvojimo, dalo bi nam dodatna krila pred finiš prvenstva. Ivan Brzić je završio svoje izlaganje s jednom zanimljivom informacijom, da je bio trener i prethodnom i sadašnjem šefu struke Partizana, Đukiću i Jokanoviću.

Pouzdani štoper Vojvodine je izjavio da će on i njegovi saigrači u subotu pokazati ko su i šta su. Ko god se nađe u sastavu, siguran sam da će opravdati šefovo poverenje i s nova tri boda ćemo napasti drugo mesto – završio je Đurić.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Secam se prve utakmice koju je odigrao Jokan protiv nas. To je bilo onda kada Djurdjevic dao dva gola za partizan a za nas je strelac bio Dakic. Nadam se da ce Brzic sa nekom novom postavkom iznenaditi svog mladjeg kolegu?
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Srbenda wrote:
Oficijelni sajt FCV wrote:KONFERENCIJA PRED PARTIZAN

Današnju konferenciju za novinare otvorio je portparol FK Vojvodina, Hadži Kosta. Konferenciji su prisustvovali i šef stručnog štaba Ivan Brzić i prvotimac Igor Đurić. Kosta Hadzi je otvorio konferenciju rečima, da će policija preduzeti sve mere predostrožnosti, kako bi se obezbedila sigurnost svih učesnika. Cene ulaznica su 500 dinara zapad, 300 istok i 200 sever. Blagajne će raditi sutra 10-18h i u subotu od 10h.

Svaka utakmica s Partizanom je neizvesna i predstavlja praznik fudbala u Novom Sadu-bile su uvodne reči šefa stuke Novosađana.U prvom delu prvenstva na stadionu Partizana odigrana je mozda i najkvalitetnija utakmica dosadašneg prvenstva. Konačan ishod je bio 3:3 i takve utakmice vraćaju publiku na tribine. Verujemo u svoje mogućnosti i najvažnije je da dobro igramo, a golovi će doći, kao što je bilo i protiv Hajduka. Igrači Savo Pavičević i Janko Tumbasević nisu u konkurenciji zbog kartona,a Danijel Aleksić je propustio današnji trening zbog problema sa zubom. Očekujem pobedu, veću i glasniju podršku naših navijača. Nova tri boda koja bi trebalo da osvojimo, dalo bi nam dodatna krila pred finiš prvenstva. Ivan Brzić je završio svoje izlaganje s jednom zanimljivom informacijom, da je bio trener i prethodnom i sadašnjem šefu struke Partizana, Đukiću i Jokanoviću.

Pouzdani štoper Vojvodine je izjavio da će on i njegovi saigrači u subotu pokazati ko su i šta su. Ko god se nađe u sastavu, siguran sam da će opravdati šefovo poverenje i s nova tri boda ćemo napasti drugo mesto – završio je Đurić.
Ovo je uzasno glup potez uprave.Zapad nije smeo biti ispod 800 dinara!!!Milan je upravu sve sto kaze,sad cemo biti u manjini i na zapadu,a cini mi se i na celom stadionu!Svaka cast onome cije je ovo ideja,opet smo gosti na nasem Karadjordju :cry: :cry: ...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Anonimus

Post by Anonimus »

Budite sigurni da ce sever biti glasniji od istoka,a na vama je da se potrudite na zapadu kada bude dovikivanje! IZ SVEG GLASA! Verujemo u vas! 8)
STOP MAFIJI!!!
Locked