Idealan sastav sezone 2007/08

Radoye
Administrator

Idealan sastav sezone 2007/08

Post by Radoye »

Palo mi na pamet da bismo pored izbora za igraca sezone mogli da proglasimo i sastav sezone, idealnih 11+7 rezervi U obzir bi dolazili svi igraci koji su odigrali zvanicnu utakmicu za nas tokom ove sezone, a glasalo bi se za igrace po pozicijama - znaci golman, desni/levi bek, stoperi, zadnji vezni... pa do spiceva, znate vec kako to ide.

Predlazem da svako ima pravo da glasa za 11 igraca + 3 rezerve, gde ce se igracima iz 11 sabirati bodovi za datu poziciju (recimo po 3) a rezerve ce nositi po 1 poen za svaku poziciju na kojoj je igrac igrao. Onaj ko osvoji najvise poena za odredjenu poziciju ce uci u idealnih 11 a 7 rezervi (od kojih 1 mora biti golman) ce se odrediti prostim zbrajanjem poena svih igraca koji nisu usli u 11.

Ako jedan igrac pobedi na dve ili vise pozicija, uci ce u idealnih 11 na onoj poziciji na kojoj je najvise igrao a na ostalima ce uci drugoplasirani umesto njega.

Predlozene propozicije nisu Sveto Pismo, ako imate bolji predlog - samo napred!
Last edited by Radoye on Fri May 15, 2009 3:14 pm, edited 2 times in total.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pa ti fakticki u Igracu sezone imas reseno to pitanje.Tako da mislim,da i nije pametno mudrovati nesto posebno,jer cemo doci u glupu situaciju,da jedan igrac ima vise bodova u Igracu sezone,a ovaj sa manje bodova je u timu sezone.Dakle,moj glas je PROTIV.Pre bih podrzao,potez sezone,gol,gest,odbranu,dribling,trenerov potez... Nesto,sto bi istrglo taj detalj iz zaborava.... Recimo,meni jeonaj sut Popovica protiv Borca cini mi se sa 40 metara parabola u precku,potez za pamcenje
Image
mihailov

Post by mihailov »

Voja wrote:Pa ti fakticki u Igracu sezone imas reseno to pitanje.Tako da mislim,da i nije pametno mudrovati nesto posebno,jer cemo doci u glupu situaciju,da jedan igrac ima vise bodova u Igracu sezone,a ovaj sa manje bodova je u timu sezone.Dakle,moj glas je PROTIV.Pre bih podrzao,potez sezone,gol,gest,odbranu,dribling,trenerov potez... Nesto,sto bi istrglo taj detalj iz zaborava.... Recimo,meni jeonaj sut Popovica protiv Borca cini mi se sa 40 metara parabola u precku,potez za pamcenje
Dobra ideja!Danasnji gol Vukajlovica bi svakako uso u konkurenciju...Vojo,otvori topik :D
Napred Voso!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zasad se samo dvojica oglasila da kazu sta misle o ovome i obojica su protiv, dok je po glasanju 6:2 za.

Jel' ima jos neko nesto da kaze po ovom pitanju ili ne?
021

Post by 021 »

Ja se slažem sa Vojom, i iz istog razloga sam glasao protiv...
Mislim da bi bilo lepo otvoriti takav jedan topik gde bismo birali za početak recimo najlepši gol sezone, najgluplji potez, najbolju utakmicu...
Malo da se razbije monotonija, a u isto vreme da na neki način rekapituliramo sezonu koja je iza nas...
mihailov

Post by mihailov »

Radoye wrote:Zasad se samo dvojica oglasila da kazu sta misle o ovome i obojica su protiv, dok je po glasanju 6:2 za.

Jel' ima jos neko nesto da kaze po ovom pitanju ili ne?
Nisi me dobro razumeo,i ja sam za!Isto tako sam za Vojin predlog!
Napred Voso!
Turija

Post by Turija »

Radoye, evo upravo sam glasao sa DA, ali mislim da su sada male šanse da se ideja realizuje.
Tragična smrt našeg navijača Dejana Dimitrijevića, tužno je prekrila dobre rezultate Vojvodine i teško da će se naći snage za bilo kakvu akciju.Ljudi su u šoku.Forumi su gotovo zamrli, a i Sever je opusteo.
Drugo, generalno, svaka akcija koja je tražila jače angažovanje, teško je uspevala da se realizuje (Voja to najbolje zna).Ova Tvoja nije toliko zahtevna, kao npr Vojine, ali trenutno je malo ljudi koji pišu na forumu.Dobro se taj problem oseća i u Igraču sezone, koji traži baš minimum angažovanja, pa i to teško ide. Ne znam, preko okeana celokupna situacija je verovatno drugačija.Mislim da smo se ovde, ipak, dosta ulenjili.
Evo, Vojvodina igra dobro u kontinuitetu,. Čak i dopadljivo.Na terenu, ipak, posle mnogo godina, igraju trenutno najbolji naši igrači.I ,ja sam zadovoljan viđenim.Da smo se zimus bolje pojačali, vrlo verovatno bi bili u ravnopravnoj trci sa blizancima, ali dobro, možemo to i na jesen.Imamo dobru osnovu i iskustvo.I, uz sve to, stadion nam je prazan.Zašto?Marketing, marketing, marketing :oops: :oops: :oops:
Dok ne bude ljudi na stadionu, neće ih biti ni na Forumu.Mi smo se međusobno izdivanili, i uzduž i popreko, i teško je sada iscediti suvu drenovinu.
Nadam se da će Cup UEFA, ovaj put oživeti fudbalski Novi Sad, kao Inertoto 98.A, to sad najviše zavisi od gospodina Dubroje i Ivana Brzića, tj da li ćemo biti realno spremni za PROFESIONALNI IZAZOV :?: Naša podrška, kao pratnja, sigurno neće izostati.Sve ove godine iza nas, na Forumu, su naš vaučer.
Pozdrav :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pa dobro, uvek ima i dogodine, ne mora sve sad odmah, ja sam tu ne nameravam nikuda, a i nasa Vosa ce biti tu, valjda cete i svi vi biti tu, pa ne vidim problema da se organizuje - naravno ako postoji interesovanje.
Turija

Post by Turija »

Kada se završi Prvenstvo, kada jedina tema bude nailazeći prelazni rok, mislim da bi ipak vredelo pokušati izvesti tu akciju, bar iz 2 razloga.
Prvi, i najvažniji, je da se javno objavi mišljenje navijača o pojedinačnom kvalitetu raspoloživog igračkog kadra Vojvodine.Oni koji se ne nađu u 18, zreli su, po mišljenju navijača, za promenu sredine: privremenu (pozajmice) ili trajnu (transfer listu), ili, pak, da čekaju šansu iz zapećka.
Drugi razlog je interno naš, forumaški: ostaćemo u kontaktu sa timom i kad se spusti fudbalska zavesa, a neće se izgubiti aktuelnost foruma i navika da se izlazi na njega u mort sezoni (do prelaznog roka i priprema).
Zato vredi (već sad) pokušati uložiti trud, i prisetiti se igara svakog igrača, pa izabrati idealan sastav.Ja ću, sigurno, glasati na kraju sezone.
Uostalom, to će uraditi i svake ozbiljnije sportske novine, tj proglasiće svoje A i B timove sezone 2007/2008, kao i najbolje ocenjenog igrača.Tako, da ta vrsta ideje, kolikogod izgledala prozaično, ima vrednost, i trajno je aktuelna i korisna, kao fudbalski barometar za navijače i struku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

ZA!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

BRKIC

M.MILUTINOVIC PEKARIC DJURIC KIZITO

POPOVIC TRIVUNOVIC

GROZDANOVSKI KACAR PANTELIC

BUAC
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
lesa

Post by lesa »

Na mestu glomana nemam izbor jer su svi bili podjednako losi

Stosic,Djuric,Pekaric,Kizito

Popovic,Trivunovic

Buac,Kacar,Grozdanovski

Despot
...ti si nasa prva ljubav...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

lesa wrote:Na mestu glomana nemam izbor jer su svi bili podjednako losi
Moras da odaberes jednog - ne mozes sa desetoricom na teren :wink:

Ako ne odaberes stavicu ti Kahrimana pa ti vidi :P :D
lesa

Post by lesa »

Onda Ristic,njegove greske nisam ni mogao da primetim
...ti si nasa prva ljubav...
021

Post by 021 »

Brkić
Stošić - Đurić - Pekarić - Kizito

Grozdanovski - Popović - Kačar - Pantelić

Buač
Despotović

P.S. Palo mi na pamet nešto dok sam ovo pisao. :arrow: Tim promašenih pojačanja za sezonu 2007/2008:

Kesić (može mirne duše i Babalj)

Radosavljev Jovanović Mandić Đalović

Stojčev Lerinc Đurovski Stevanović (*samo zato što nije igrao)

Rasel Vukelja(C)

Možda sam još nekoga zaboravio... Vidite da smo fenomen, koji još klub u Evropi može sa ovako nečim da se pohvali? :oops: Važno je da ne treba da brinemo, jer se sve radi planski.
Locked