Ovo mu dodje kao neki forumski zimski prelazni rok

Boju dresova (izgled foruma) smo vec promenili,ajd sad da pokusamo dovesti i koje pojacanje.

Moj prvi predlog je da na skener stavimo jednog gospodina koji uvek igra napadacki poput holandjana,atraktivno poput brazilaca,brzo poput senegalaca,a uz sve to i dosta publike privlaci.Njegovo ime je gospodin Mali fudbal

Eto,ja stvarno ne umem opustenije da uvedem nekog u temu

Dakle,zelja mi je da se u ovom topicu osvrnemo na vase misljenje o malom fudbalu,o turnirima koji se odrzavaju u pauzi prvenstava,o ucescu Vosinih prvotimaca na tim turnirima i generalno,o svemu sto je vazano za tu vrstu fuce.
-volite li gledati mali fudbal
-da li je ok da se nasim igracima zabrani ucesce na turnirima
-da li ste gledali nekoga od Vosinih prvotimaca na malim terenima
-ko vam je od nasih igraca najvise ostao u secanju
-pratite li nemacke novogodisnje turnire u malom fudbalu,gde igraju prvoligaske ekipe,mislim da i hrvati imaju isto takmicenje
-turnir SOS kanala,vase misljenje
-i milion drugih pitanja
ja nazalost gotovo da nikad nisam gledao nijednog Vosinog igraca na malom fudbalu,ali cujem ovde kako palancani svake godine spominju imena Drakulica,Igora Bogdanovica,Milosa Krasica,Laneta Jovanovica i Dragana Zilica kao najvecih umetnika male fuce.
Za Drakulica kazu da je najveci majstor koji postoji za mali fudbal,za Krasu,da bolje igra mali nego veliki....
ja sam jedno vreme gledao Gorana Curka i Milana Belica na turnirima u Nemackoj gde su nastupali za svoje klubove (Bilefild i Nirnberg),ali nisu ostavili bas neki narocit utisak.
Kakva je situacija sa Dnevnikovim turnirom!?