22. kolo: Banat-Vojvodina 0:1

Владика
Administrator

22. kolo: Banat-Vojvodina 0:1

Post by Владика »

Ne znam sta se zbilo ali ocigledno je da nam je neko srusio forum. Verovatno nas je Ogi vratio? Bilo kako bilo evo izvestaja iz Dnevnika. Nadam se da mozemo da ozivimo topike u forumu Igrac sezone??
BANATSKI DVOR: Stadion Mirko Vučurević, gledalaca 800, sudija: Milovanović (Petrovac na Mlavi). Strelac: Grozdanovski u 72. minutu. Žuti kartoni: Stojanovski, Pilipović i Karamatić (Banat), a Stošić i Pantelić (Vojvodina).
BANAT: Zečević 7, Stojanovski 7, Milutinović 6, Pilipović 6, Karamatić 6 (Stanić), Bareto 7 (Petković), Radosavljev 7, Zorić 7, Radosavljević 6, Maslić 6, Stević 6.
VOJVODINA: Brkić 7, Stošić 7, Kizito 8, Đurić 7, Lovrić 7, Tumbasević 6 (Grozdanovski 7), Buač 7, Lazetić 7, Stjepanović 6, Đurovski 7 (Kucašvili), Mrđa 8.

Novosađani su uspeli da stignu do vredne pobede u duelu sa Zrenjanincima, jer su pokazali više želje i htenja za razliku od svog rivala koji je ponovo igrao bledo. Agonija superligaša iz grada na Begeju se nastavlja, a posle meča trener Raičević je podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Prvu ozbiljniju priliku gosti su imali u 4. minutu, kada je zapretio napadač Novosađana Mrđa, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca, a lopta je završila pored gola. Nekoliko minuta kasnije ponovo gostujući fudbaleri probali su da stignu do pogodka, udarac Lazetića iz slobodnog udarca zaustavio je Zečević, a posle odbijene lopte šutirao je Stošić, a čuvar mreže Banata fantastičnom paradom otklonio je opasnost. Poslednju priliku u prvom poluvremenu imali su domaći igrači, šut sa 20 metara Karamatića zaustavio je golman Brkić. Na početku drugog dela u 48. minutu Bareto je odlično proigrao Stevića koji je iako ometen šutirao sa 15 metara, ali visoko preko gola gostiju. Najbolju priliku Banat je propustio u 55. minutu. Korner sa desne strane izveo je Radosavljević u šesnaestercu promanašo Stojanovskog, koji šutira iz prve sa nekih desetak metara, a golman Brkić je dobro reagovao.

Na drugoj strani uzvratila Vojvodina preko Mrđe, ali se sve završilo na pokušaju. U jeku najvećih napada Banata gosti u su 72. minutu stigli do pogotka. Dobro proigravanje Lazetića iskoristio je Grozdanovski koji je šutirao sa 15 metara, a lopta se odbila od Zorića i prevarila golmana Zečevića. Do samog kraja meča sem sporadičnih napada Banata, ništa se značajnije nije dogodilo, pa je Vojvodina u Novi Sad odnela pun plen, dok je Banat ostao zakucan za samo dno tabele.
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Konacno prva pobeda u prolecnom delu sampionata. Samo da navedem da je sastav blagi uzas. Kad pogledam imena dodje mi da se iznerviram. Lazetic, Durovski, Mrda... Fuck off :!: :!: :!: :roll:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Владика
Administrator

Post by Владика »

SezioneFCV wrote:Konacno prva pobeda u prolecnom delu sampionata. Samo da navedem da je sastav blagi uzas. Kad pogledam imena dodje mi da se iznerviram. Lazetic, Durovski, Mrda... Fuck off :!: :!: :!: :roll:
Ми као да играмо за Рад и Крушевац? Ваљда ту има и неке логике? Угаси клуб из близине, плаћај пут до Крушевца уместо до Зрењанина... и после се питамо што нас клубови из околине мрзе.
п.с. Испада Банат, Кула се гаси...лепа будућност се смеши војвођанском фудбалу.
budababa

Post by budababa »

Ne narocito spektakularna igra, ali sasvim dovoljna za Banat. Napredak se vidi kod igraca na polju zalaganja, ali kvalitet same igre nije skocio. Neki su me igraci prijatno iznenadili (Lovric, Djurovski), i cenim da im treba dati sansu i u narednim utakmicama. Ostaje pitanje zasto i dalje nema mesta za nasu decu Smiljanica i Aleksica? Zar nije receno da ce se vise paznje posvetiti igracima koji su prosli Vosinu omladinsku skolu?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Cestitam igracima na pobedi. Inace u zurnalu pise da su dosli skauti Arsenala da gledaju utakmicu ali 15 min pre pocetka su otisli (Aleksic nije igrao :!: ) :twisted:
Inace po meni Grozdanoski mora imati mesta u prvom timu, Ne mogu neki Djurovski i Lazetic imati mesta pre njega :!:
Turija

Post by Turija »

Nisam prognozirao rezultat ove utakmice iz razloga što sam mislio da su na ovom meču sva 3 tipa moguća, i to sa istom verovatnoćom.
Protiv poslednjeplasirane ekipe sreća nam se ponovo osmehnula i vratila neke u život.I sam pobedonosni gol plod je ogromne sreće, jer taj šut za našu pobedu bio je (kao i svi dosadašnji) više nego traljav.Međutim, lopta se ipak našla iza leđa Zečevića, da li nespretnom (nesretnom) intervencijom svog saigrača ili je zakačila nekog našeg, ni krivog ni dužnog, (ne)srećnika.
Sve u svemu, ova pobeda koristi samo onima, zbog kojih smo svi mi pogubili živce.Žao mi je jedino par poštenih momaka iz naše ekipe, što su se našli u ovakvom društvu.Želim im da što pre pronađu novi klub i zarade neke pare od svog rada i umeća.
A, ovi nabeđeni fudbaleri neka se do mile volje i dalje loptaju u Novom Sadu, pred očima svojih zaštitnika, devojaka, rodbine i prijatelja, i važno šepure po Gradu.To ne može trajati dugo, jer se posle jedne pune sezone ispada u niži rang.
Meni je već odavno sve sasvim svejedno.Mislim da je jedini lek da ispadnemo iz Super Lige (tada će svi ovi otići) i da krenemo od početka. Na zdravim osnovama napravimo Vojvodinu onakvom kakvu je žele njeni simpatizeri (nekadašnji Istok i Zapad) jer mi ovde naravno nismo navijači, već simpatizeri, po nekim modernim kriterijumima.No, trebaće još vremena da ,,nadležni" shvate da bez publike na Istoku i Zapadu, bilo kog Stadiona NEMA FUDBALA, a ni novaca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Turija wrote:Nisam prognozirao rezultat ove utakmice iz razloga što sam mislio da su na ovom meču sva 3 tipa moguća, i to sa istom verovatnoćom.
Protiv poslednjeplasirane ekipe sreća nam se ponovo osmehnula i vratila neke u život.I sam pobedonosni gol plod je ogromne sreće, jer taj šut za našu pobedu bio je (kao i svi dosadašnji) više nego traljav.Međutim, lopta se ipak našla iza leđa Zečevića, da li nespretnom (nesretnom) intervencijom svog saigrača ili je zakačila nekog našeg, ni krivog ni dužnog, (ne)srećnika.
Sve u svemu, ova pobeda koristi samo onima, zbog kojih smo svi mi pogubili živce.Žao mi je jedino par poštenih momaka iz naše ekipe, što su se našli u ovakvom društvu.Želim im da što pre pronađu novi klub i zarade neke pare od svog rada i umeća.
A, ovi nabeđeni fudbaleri neka se do mile volje i dalje loptaju u Novom Sadu, pred očima svojih zaštitnika, devojaka, rodbine i prijatelja, i važno šepure po Gradu.To ne može trajati dugo, jer se posle jedne pune sezone ispada u niži rang.
Meni je već odavno sve sasvim svejedno.Mislim da je jedini lek da ispadnemo iz Super Lige (tada će svi ovi otići) i da krenemo od početka. Na zdravim osnovama napravimo Vojvodinu onakvom kakvu je žele njeni simpatizeri (nekadašnji Istok i Zapad) jer mi ovde naravno nismo navijači, već simpatizeri, po nekim modernim kriterijumima.No, trebaće još vremena da ,,nadležni" shvate da bez publike na Istoku i Zapadu, bilo kog Stadiona NEMA FUDBALA, a ni novaca.
Potpisujem Turija sve sto si napisao.
Ne znam,sve i da sam budala i da prihvatam lazi i predstave koje nam serviraju ovi iz uprave i da sam spreman i da trpim Cvetka i Rabrena u klubu,ali jednostavno NE MOGU da prihvatim da Lazetic igra kao starter a Aleksic sedi na klupi,a sa druge strane nam demagozi pricaju kako Vosa ima NAJPERSPEKTIVNIJI tim u ligi,kako se okrecemo svojoj deci i kako je eto taj Aleksic dobio nagradu FSS.Pa sta oni misle da smo mi maloumni,nepismeni,debili,mentalno zaostali,gluvonemi...?Pa to toliko razara zdrav ljudski razum da je to neverovatno,covek kada to vidi dodje mu da porazbija sve oko sebe,ne znam ja kada sam video nas sastav u Dvoru osetio sam se toliko jadno da je to tesko opisati.
I kako da me neko ubedi da ja sada ne osecam mrznju prema tom Mrdji,Lazeticu,Popovicu,Djurovskom,Mijatovicu i njima slicnima kada su se ljudi lepo ugnezdili u nasem klubu,teske su lencuge,uzivaju,maksimalno se provode,spartaju nasim gradom i rade sta hoce,zauzimaju mesto nasoj talentovanoj deci i nimalo ih ne grize savest zbog toga,pljuju po navijacima i vredjaju ih,nimalo ne postuju klub i taj dres koji nose?Ne moze me niko u to ubediti,meni ce eto ta grupa igraca ostati u crnom secanju i kada me jednog dana unuci budu pitali,"Deda ko je bio najgori igrac Vojvodine u njenoj istoriji?",ja cu reci da ih je bilo vise i da su cak svi igrali zajedno jedan period u njoj.
Moram da priznam da je steta sto smo pobedili na ovaj nacin,to ce biti samo pokrice da se nastavi sa daljim unistavanjem kluba,nama je neophodno da puknemo po svim savovima i krenemo ispocetka,to ljudi moraju shvatiti.Jedino se tako nagomilani rak moze odstraniti.I na kraju ne mogu da razumem neke ucesnike foruma koji posle ove pobede najavljuju da ulazimo u seriju i krecemo na titulu?Pa na osnovu cega molim?A i ovi rukovodioci kada sednu zajedno,kao da ce resiti sve svetske probleme i nama ce da poteknu med i mleko.Daj,mislim to nije ni smesno,nego jako,jako zalosno.Dogovorice se oni,ali samo tako ko ce koji deo kolaca da uzme za sebe.Otici ce oni,ali kada izmuzu klub do kraja,pokupe pare za Tadica i Aleksica(za Djurica su se vec presli),kada se pravno obezbede za ubuduce u vezi Sportskog centra u Veterniku.E onda ce otici,a klub ce biti na izdisaju.

P.S.-Steta stvarno za nestale postove iz zadnjih nedelju dana,svasta je tu zanimljivo i korisno pisalo,i nekako se video zajednicki stav sviju nas u vezi nekih stvari i prepoznavala zajednicka zabrinutost za buducnost.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Dejan

Post by Dejan »

Gradjanski

Stigla radost i u Vošinu kuću
Novinar: B.S, Fotoreporter:

I to se dogodilo. Makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanoski prekinuo je četvoromesečni post Vojvodine i obezbedio joj pobedu u Banatskom Dvoru, posle koje je trener domaćina Momčilo Raičević podneo ostavku. Novosađani su se, naime, poslednji put radovali knjiženju sva tri boda još 6. decembra, kada su golovima Dušana Tadića savladali Haduk u Kuli sa 2 : 1. Usledile su, iza toga, slabe i bezvoljne partije, a da sve ne mora biti crno, novosadski crveno-beli pokazali su danas, kada su, pre svega, taktički zrelo odigrali utakmicu. Mogli su se i s tog gostovanja vratiti slaveći i uverljiviji uspeh da su bili koncentrisaniji i konkretniji u završnici.

– Hvala bogu što smo nakon dužeg vremena došli do tri boda. Bio je poslednji čas da se iskupimo pred navijačima za ono što smo dosad pružali u nastavku. Jednom rečju, bilo je sramno kako smo igrali. Ova utakmica je bila teška, najpre na psihološkom planu. Da nismo pobedili, kud bismo od sramote. Sada nam je, naravno, pao kamen sa srca. Zasluženo smo slavili pošto smo sve vreme bili bolji, a naročito smo dominirali u drugom delu – istakao je Vlatko Grozdanoski.

Ekipa gostiju je odlično ušla u meč i već u petom minutu golmanu Zlatku Zečeviću pripretio je Dragan Mrđa, ali je njegov udarac završio kraj stative. Zahvaljujući Mariju Đurovskom, koji je iznenada dobio šansu, Novosađani su imali prevlast na sredini terena, samo bez izglednije prilike do odlaska na odmor. Banaćani su u 50. minutu prvi put ugrozili gol Željka Brkića, kada mu je pretio Saša Stević iz neposredne blizine. Gol odluke postignut je u 73. minutu, kada je Žarko Lazetić idealno uposlio rezervistu Vlatka Grozdanoskog, a Makedonac je kao vihor uleteo u šesnaesterac i preciznim udarcem s desetak metara zatresao mrežu.

Strelac: Grozdanoski 73. Stadion: "Mirko Vučurević". Gledalaca: 1.000. Sudija: Milanović (Petrovac na Mlavi). Žuti kartoni: Stojanoski, Pilipović, Karamatić (Banat) i Stošić i Pantelić (Vojvodina).

Banat: Zečević, Stojanoski, Milutinović, Pilipović, Karamatić (od 62. Stanić), Pareto (od 77. Petković) Radosavljev, Zorić, Radosavljević, Maslić, Stević.

Vojvodina: Brkić, Stošić, Kizito, Đurić, Lovrić, Tumbasević (od 46. Grozdanoski), Buač, Đurovski (od 88. Hucišvili), Stjepanović (od 55. Pantelić), Mrđa, Lazetić.
chinaman

Post by chinaman »

@ Turija

Slazem se sa 95% tvog posta. Onih 5% se odnosi na tvoju konstataciju da su oni koji prate Vosu sa istoka i zapada simpatizeri a ne navijaci. Ne slazem se sa tim i smatram da smo i mi koji pratimo Vosu sa istoka i zapada takodje navijaci.
Turija

Post by Turija »

chinaman wrote:@ Turija

Slazem se sa 95% tvog posta. Onih 5% se odnosi na tvoju konstataciju da su oni koji prate Vosu sa istoka i zapada simpatizeri a ne navijaci. Ne slazem se sa tim i smatram da smo i mi koji pratimo Vosu sa istoka i zapada takodje navijaci.
@chinaman
Naravno da i ja sebe smatram navijačem (zar bih proveo tolike godine na našim tribinama), međutim to ne znači da i nas smatraju navijačima.Kad bi nas smatrali, verovatno bi im nešto značili i zvižduci, i aplauzi, sa tih strana stadiona.I sigurno ne bi tako bezobzirno prkosili tim ljudima.Baš u inat.A inat je rđav zanat, tako da uskoro neće više biti ni ko da zviždi, ni da aplaudira, sa tih strana stadiona....
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
021

Post by 021 »

Turija i Ice, svaka čast na ovim postovima. Uboli ste suštinu.
Meni se čini da su ovi rešili da nam prkose. Odlučili su magarci da, bez obzira na sve, forsiraju svoje pulene u nedogled, sve smejući nam se u lice. U tome im svesrdno pomaže marioneta Džimi Marić, čije bi ime trebalo da se nađe u novijim izdanjima svih rečnika kao sinonim za nemoral, donju granicu bestidnosti, kukavičluk, najvećeg mogućeg pajaca i uvlakača. Pasti nisko, niže, najniže, Zoran Marić. Džimi, treba da te je sramota što učestvuješ u ovome.
Međutim, nisam siguran koliko je ljudi svesno trenutne situacije. To je ono što me brine i boli. Tome ponajviše doprinosi Sever, koji prećutno odbrava sve što se radi i forsira neku potpuno nebuloznu priču, tipa igrači su p****. Video sam i parolu iz Banatskog Dvora, rekao bih da su potpuno promašili temu. Ali, verujem da su i oni koji su je pisali toga svesni, a to je već posebna priča. Dakle, niko ne obraća pažnju, gro ljudi se ponaša kao da je sve u najnormalnijem redu. Zato mi je drago što su ova rezultatska posrtanja otvorila oči mnogima. Zvuči paradoksalno, ali to što se desilo bilo je dobro za Vojvodinu. Razbijena je laž. No, gospoda rukovodioci su izgleda rešeni da pokažu kako mogu da nas vređaju i nipodištavaju bez granice. E pa, bojim se da je inače visoki prag tolerancije već probijen. Pa ako treba, neka dođe do sukoba dve Vojvodine - naše i njihove. Jedno je sigurno, mi ne treba da budemo zabrinuti, pošto svakako nemamo šta da izgubimo, jer smo Vojvodini uvek davali, ne tražeći ništa za uzvrat. Samo, malo nas ima, a još manje Don Kihota koji su spremni da uopšte i razmišljaju o ovim problemima.

P.S. Baš me zanima šta bi sad Dani imao da kaže o Lazetiću. Je l’ treba da mu pružimo šansu?
nboya
Administrator

Post by nboya »

Budababin post pre pada:
Igra taman toliko dobra da se pobedi vrlo prosečna ekipa Banata, koja nije imala neku veliku želju da barem pokuša da osvoji nešto više od boda. Kada sam u startnoj postavi video Lazetića, Mrđu i Đurovskog, mislio sam da će bunar u koji smo upali postati još dublji. Ne mogu da vam opišem koliko je to sve bilo blizu 0:0 i još jednog razočaranja. Sreća, pa protivnik nije imao kvalitet da nam pokvari još jedan vikend.

Ipak, momcima se ne može sporiti da su se ovaj put daleko više trudili i da se trčalo na svaku loptu, pa barem na polju zalaganja postoji napredak. Nijedna zrela šansa, mada smo imali inicijativu tokom velikog dela utakmice, ali nismo stizali na manju razdaljinu od 16 metara. Jedino je Lazetić imao jedan lep okret sa loptom u kaznenom prostoru, prevario je čuvara i - pao. Da li je bilo kontakta, neka proceni neko ko je imao bolji ugao.

Pored toga jedan solidan sut Mrđe sa 16-ak metara koji odlazi pored gola, kao i jedna nespretna reakcija njihovog golmana kome je vraćena lopta prosla ispod noge i završila samo u korneru. Banat je imao jednu zrelu šansu posle izvedenog kornera, čini mi se, kada je Brka maestralnim refleksom skinuo loptu koju su vec mnogi videli u golu (nesto slicno kao protiv OFK-e), prava majstorija.

Odbrana nam je danas odigrala prilično sigurno, pohvalio bih naročito Lovrića koji mora imati prednost nad kasapinom (pardon, kapitenom) Mijatovićem. Đurić mnogo bolji nego u prethodnih par utakmica, Buki zaista požrtvovan i prava radilica na sredini, Đurovski iznenadio u pozitivnom smislu. Od ubojitog napadaćkog tandema koji izaziva ekspresno flekanje gaća protivničkih odbrana, kada bi morao da biram jednog - izabrao bi Lazetića. Iako ne previše upečatljiv (osim po masnoj bradurini), danas je više trčao i imao više uspešnih poteza od "veterana", koji je od 70. minuta bio "muerte" i samo se vukao po terenu, a ni u tih 70 nije puno uradio.

Sastav: Brkić, Kizito, Lovrić, Đurić, Stošić, Buač, Tumbasević (Grozdanoski), Đurovski (Hucišvili), Stjepanović (Pantelić), Lazetić, Mrđa.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Milan

Post by Milan »

Meni se čini da su u Dvoru igrali Gajićevi igrači, mada možda i grešim. Po kolima koja su nas preticala, video sam da su tekmi prisustvovali i Bata i Dalton. Da li su svi sedeli zajedno, to već ne znam. Danas bi valjda trebala biti Vojina konferencija za štampu. Da li će već tu podneti ostavku, ili će prvo sazvati skupštinu kao što je prvobitno najavio, ostaje da se vidi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

http://www.youtube.com/watch?v=O_kFnW4uEn0

Gledajuci izvestaj sa Sosa bolje smo igrali nego u proslim kolima.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Krle

Post by Krle »

Ne znam ko je ciji igrac, ali znam da smo pobedili kad u timu nije bilo kapitena, zvezdice i kasapa. Meni je to dovoljno, samo jos treba precizno utvrditi ciji je izostanak u kolikoj meri doprineo nasoj pobedi.
Smatram da mesto u timu nikome ne moze biti zagarantovano, pa bio on "nase" ili "njihovo" dete, sto je podela koja ne postoji u danasnjem fudbalu. U ovom kontekstu "nase" samo znachi da nismo ulozili u igracha nista osim resursa kluba, a "njihov" znaci da smo ga u jednom momentu platili. Privrzenost klubu je u oba slucaja upitna, mada novac tu pomaze izuzetno.
Elem, ako smo vec u q..., sada napraviti selekciju, videti ko hoce i ko moze, bez obzira na "nase" i "njihove", a "vedete" prodati onima koji hoce da ih plate, a ako nece - sut u guz. Pa kad padnu prve glave medju igracima, onda ce se vec videti ko je "nas", a ko nije. Ovde je psiholoska priprema i selekcija debelo omanula.
Locked