Мрђа 3 бода (само због 2 гола, иако је требао дати јос 2-3 гола)
Ђуровски 2 бода (леп гол, али пуно треба да поради на кондицији)
Тадић 1 бод (због гола и солидне игре, али спор је јако)
Mrdja - 3 boda - iako je promasio sve i svasta i akcije iz kojih je golove postizao su trebale mnogo ranije da se zavrse. Ipak pokazuje da mu se forma popravlja
Djurovski - 2 boda - odlican volej
Pantelic - 1 bod - drago mi je da se vratio u tim, ali ocekujem da i u subotu opet bude u prvih 11 zajedno sa malim Aleksicem
I da se pridruzim cestitkama Maricu na uvodjenje Vukajlovica Verovatno je covek vredno radio na treninzima pa je zasluzio da odigra bar malo. E moj Dzimi(ka)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Posle dosta vremena sam otisao na tekmu, razmisljam ako su oni mogli zvezdu da dobiju u beogradu, mogu i ja da odem da ih pozdravim. Sve u svemu, ovakva(i naravno jos bolja) izdanja nase Vose bi mogla da vrate gledaoce na tribine
Moje ocene
DJurovski 3 - Sta reci za onaj volej...Ipak i ostatak utakmice odigrao dosta dobro
Trivunovic 2 - Nemam sta puno da dodam za njegovu igru, osim da je veeeelika dobit za nas njegove dobre igre
Buac 1 - Opet solidna predstava coveka na poziciji koja nije njegova...
Pohvale za Pantelica i Mrdju, ali ipak uz konstataciju da je Mrdjina bolja igra krenula kad se Banat otvorio, tako da ga ostavljam bez poena
3 boda - Mrdja (spasao nam je koju zanokticu sa ona dva gola)
2 boda - Djurovski (dobar pregled igre, vrlo lep gol)
1 bod - Pekovic (spor, ali igra "glavom", mada ne izgleda takav ; danas odneo dosta lopti ispred protivnickih napadaca i radije cu gledati njega nego Mijata u timu)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...