Evo ovako - s obzirom da je glasanje u predzadnjem kolu proslo kako je vec proslo, da bi se izbegla zabuna:
Trenutno stanje - Medojevic ima 26 bodova, Vulicevic 23, s tim sto Meda ima 4 pobede a Vule samo 2, a u slucaju istog proja bodova prednost ima onaj sa vise pobeda.
Sto znaci, ako Vule dobije trojku imace isti broj bodova kao Meda ali jednu pobedu manje - Meda ostaje prvi.
Ali, u slucaju da Vule osvoji cetvorku (tj. da dobije po 3 glasa od svih glasaca) imace 27 bodova i bice proglasen za najboljeg igraca sezone.
Apelujem jos jednom na sve forumase da se ova akcija ispostuje do kraja maksimalno ozbiljno. Mene licno je izuzetno zao sto je doslo do problema u proslom kolu koje je bacilo senku na celu ovu sada vec petogodisnju (ako sam dobro brojao) akciju i nadam se da se takve stvari vise nece ponoviti. Ne moramo bas da pokvarimo sve cega se dohvatimo!
3 Dusan Tadic (ucestvovao je u akciji kod svakog gola, sjajna igra bez obzira na promasen jedanaesterac)
2 Dragan Mrdja (dao 4 gola)
1 Vladimir Kovacevic (izuzetno dobro su igrali u paru on i Karan danas, ipak bodove dajem mladjem kao podstrek da dobre igre nastavi)
WestSide wrote:Dulajlo, odlucio si pobednika :lol:
Stvarno sam hteo da mu dam bodove, ali prosto, taktika mu danas nije isla na ruku kao ni rani crveni karton. Cak sam mu i uzivo posle utakmice rekao "Vule za malo da budes igrac sezone". Prosto, danas su drugi bili bolji.
3 бода-Д.Мрђа(фантастично се кретао,борио и одраз тога јесте 4 његова гола)
2 бода-Д.Тадић(такође се борио,дриблао,трчао...учествовао у свим акцијама и делио фантастичне пасеве)
1 бод-А.Катаи(такође одиграо добро.Добар осећај за простор и лопту)
Katai je današnjom partijom osvojio moje simpatije na duži rok. Još je bolji igrač nego što sam mislio. Sjajan dribling, dobar rezon i osećaj za gol. Takođe, sve pohvale za mladog Kovačevića.