I.S 2010/11: 1. kolo JSL: Vojvodina - Jagodina
I.S 2010/11: 1. kolo JSL: Vojvodina - Jagodina
Dakle... nekada smo bili konkurentni za titulu i u trecem kolu,a sad....
Da cujemo,kako idu glasovi,posle ovog meca...
Da cujemo,kako idu glasovi,posle ovog meca...
Last edited by Voja on Wed Aug 18, 2010 9:29 pm, edited 2 times in total.

- novosadjanin
KAPITEN Brkić 3 boda (Reprezentativno-suvi kvalitet)
Mojsov 2 boda (Siguran u skoku, uštopovao sve što je hteo, dobar i sa loptom. Kompletan štoper)
Ajuru 1 bod (Ubedljivo najviše pretrčao i presekao lopti. Kada bi samo malo popravio napadačku igru bio bi naš najbolji igrač)
Mojsov 2 boda (Siguran u skoku, uštopovao sve što je hteo, dobar i sa loptom. Kompletan štoper)
Ajuru 1 bod (Ubedljivo najviše pretrčao i presekao lopti. Kada bi samo malo popravio napadačku igru bio bi naš najbolji igrač)
Last edited by Zeljafcv on Sun Aug 15, 2010 8:22 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- Red Marquis
- Moderator
- One and only
lesa wrote:Brkic 3 - spasao katastrofu
Mojsov 2
- iz razloga sto prednji deo tima nije zasluzio bodove
Milovic 1
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 boda Brkic - zbog fenomenalnih odbrana
2 boda Ajuru - oko njega su svi padali
1 bod Mojsov - sve sto je mogao da udari glavom je udario, cak je mogao i da da gol
Ja mislim da se Milovic bolje snali kada je blize Pavlovicu, a ne kada je blize Vuletu. Ostali nemaju mesta za ovu dodelu bodova jer se nisu ni videli na terenu.
2 boda Ajuru - oko njega su svi padali
1 bod Mojsov - sve sto je mogao da udari glavom je udario, cak je mogao i da da gol
Ja mislim da se Milovic bolje snali kada je blize Pavlovicu, a ne kada je blize Vuletu. Ostali nemaju mesta za ovu dodelu bodova jer se nisu ni videli na terenu.
1.Brkić-Nema šta tu mnogo da se priča, sasvim siguran na golu uz kapitensko ponašanje
2.Merebašvili-Iako je posle Brke ogromna rupa, ipak je Merebašvili u drugom poluvremenu povukao našu igru iz totalne nula, ali ga je onda " mag " Milinković izveo iz igre.Naš najbolji tehničar uz Mitoševića i Kataija koji nažalost ne igraju
3.Jao-Puno se trudio i turao glavu gde neki nisu ni nogu, a lepo je namestio i izglednu kontru 3 na 2 u našu korist koju je Đurovski početnički upropastio
2.Merebašvili-Iako je posle Brke ogromna rupa, ipak je Merebašvili u drugom poluvremenu povukao našu igru iz totalne nula, ali ga je onda " mag " Milinković izveo iz igre.Naš najbolji tehničar uz Mitoševića i Kataija koji nažalost ne igraju
3.Jao-Puno se trudio i turao glavu gde neki nisu ni nogu, a lepo je namestio i izglednu kontru 3 na 2 u našu korist koju je Đurovski početnički upropastio