4. kolo: Cukaricki-Vojvodina 0:2
4. kolo: Cukaricki-Vojvodina 0:2
Posle dvonedeljne pauze izazvane reprezentativnim obavezama nastavlja se Jelen Super Liga, a nasa Vojvodina ce pokasati da nastavi uspesnu seriju na Banovom Brdu. Cukaricki je "zreo" za ispadanje, u losoj su finansijskoj situaciji i cvrsto se drze dna tabele. Ovo ce ujedno biti duel najbolje odbrane i najgoreg napada lige trenutno, tako da se mozemo nadati povoljnom ishodu.
U pauzi Vojvodina je odigrala 2 pripremne utakmice i ubelezila 2 pobede, ali i primila pogodak posle skoro 3 meseca. U zvanicnim mecevima i dalje smo nesavladani i ocekujemo nastavak serije protiv neefikasnih Brdjana. Njihova jedina prednost uoci susreta moze biti cinjenica da nisu imali reprezentativne pozive i da su uspeli da porade na uigravanju tima. Mi opet, cekamo raspolozenog Marija, Medu, Brku i ostalu ekipu da nastave da igraju na svom nivou i da upisemo nova, vrlo vazna 3 boda!
U pauzi Vojvodina je odigrala 2 pripremne utakmice i ubelezila 2 pobede, ali i primila pogodak posle skoro 3 meseca. U zvanicnim mecevima i dalje smo nesavladani i ocekujemo nastavak serije protiv neefikasnih Brdjana. Njihova jedina prednost uoci susreta moze biti cinjenica da nisu imali reprezentativne pozive i da su uspeli da porade na uigravanju tima. Mi opet, cekamo raspolozenog Marija, Medu, Brku i ostalu ekipu da nastave da igraju na svom nivou i da upisemo nova, vrlo vazna 3 boda!
Last edited by mihailov on Thu Sep 16, 2010 1:02 pm, edited 1 time in total.
Napred Voso!
Naravno ocekujem vrlo ubedljivu pobedu protiv slabasne ekipe Cukarickog sa minimum 3 gola u njihovoj mrezi. Cesto se pitam kako oni opstaju u ovoj nasoj "super" ligi... Zbog toga, nista sem pobede ne dolazi u obzir!
I da, zanima me Lazetic da li ce igrati i kako ce igrati, pa da vidimo da li je uprava napravila jos jedan "super potez" dovodjenjem njega...
Pozdrav
I da, zanima me Lazetic da li ce igrati i kako ce igrati, pa da vidimo da li je uprava napravila jos jedan "super potez" dovodjenjem njega...
Pozdrav
Last edited by newnowapv on Fri Sep 10, 2010 12:43 pm, edited 2 times in total.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 28322.htmlnewnowapv wrote:Naravno ocekujem vrlo ubedljivu pobedu protiv slabasne ekipe Cukarickog sa minimum 3 gola u njihovoj mrezi. Cesto se pitam kako oni opstaju u ovoj nasoj "super" ligi... Zbog toga, nista sem pobede ne dolazi u obzir!
Pozdav
Napred Voso!
"Što se Lazetića tiče, rano je, dobro trenira, ali nije još potpuno spreman", kaže Milinković.mihailov wrote: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 28322.html
Pa da, realno i ne bi trebao da igra... Nadam se da ce se valjano spremiti za kasnije...
Zanimljivo je da je Lazetić navodno došao kao zamena za Branu Ilića, pošto se isti povredio. Međutim, čini mi se da će se Brana Ilić pre oporaviti nego što će Lazetić dostići potreban nivo forme za utakmice. Prosto ne mogu da verujem da je u tako lošoj formi da ne može da odigra npr. poluvreme protiv jednog Čukaričkog!!! Pa kad će odigrati prvu utakmicu, protiv Partizana???newnowapv wrote:"Što se Lazetića tiče, rano je, dobro trenira, ali nije još potpuno spreman", kaže Milinković.mihailov wrote: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 28322.html
Pa da, realno i ne bi trebao da igra... Nadam se da ce se valjano spremiti za kasnije...
- Grof Žekula
- Administrator
Veoma je bilo zanimljivo posmatrati kraj treninga u Veterniku (krenuh na konferenciju, tekst na naslovnoj strani Sajta), koji je održan na terenu “pod vodom“ – kakve bravure je Brka pravio, da mi je žao što nisam imao fotoaparat. Naravno - zanimljivo je bilo gledati i šta Milinković uigrava.
Trening je, pa samim tim i konferencija, kasnio čitavih pola sata, upravo zbog loših uslova (vremenskih), ali može biti da će tako biti i sutra na Banovom brdu. Medijima su se obratili Milinković i Medojević.
Sutra sigurno u postavi neće biti Mojsova i Ilića (povreda), Lazetića (još nije spreman) i Trajkovića (verovatno na klupi, još nije u potpunosti spreman za 90 minuta), pa po viđenom na treningu, bez da otkrivam šta se sve radilo i na čemu će biti stavljen akcenat u sutrašnjoj borbi, startna postava bi (ako se nešto naknadno ne dogodi) trebala da izgleda ovako:
Brkić – Vulićević, Karan, Milović, Pavlović – Medojević, Merebašvili, Đurovski – Katai, Oumaru, Jao.
Po sastavu i formaciji vrlo je jasno šta nam je namera. Samo da to i ostvarimo! Lično, očekujem utakmicu u kojoj će oba tima ići na pobedu, natopljen teren kišom (najavljuju da će padati), a to može da garantuje da ćemo se svega nagledati...
Trening je, pa samim tim i konferencija, kasnio čitavih pola sata, upravo zbog loših uslova (vremenskih), ali može biti da će tako biti i sutra na Banovom brdu. Medijima su se obratili Milinković i Medojević.
Sutra sigurno u postavi neće biti Mojsova i Ilića (povreda), Lazetića (još nije spreman) i Trajkovića (verovatno na klupi, još nije u potpunosti spreman za 90 minuta), pa po viđenom na treningu, bez da otkrivam šta se sve radilo i na čemu će biti stavljen akcenat u sutrašnjoj borbi, startna postava bi (ako se nešto naknadno ne dogodi) trebala da izgleda ovako:
Brkić – Vulićević, Karan, Milović, Pavlović – Medojević, Merebašvili, Đurovski – Katai, Oumaru, Jao.
Po sastavu i formaciji vrlo je jasno šta nam je namera. Samo da to i ostvarimo! Lično, očekujem utakmicu u kojoj će oba tima ići na pobedu, natopljen teren kišom (najavljuju da će padati), a to može da garantuje da ćemo se svega nagledati...
Znači da će postava biti identična onoj koja je igrala protiv Javora,sa jednom (prinudnom) izmenom.Šta reći,osim da očekujem pobedu,kao i prošle,kao i svake sezone na brdu.Ne smemo dozvoliti sebi luxuz (ni blamiranje) da raspade od timova poput Čuke i Kule ne pobedimo.Treba da nam služe da popravimo gol razliku.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Sto se mene tice i pobeda od 1:0 bi bila po meri. Bitna su tri boda, a nadam se i da ce igra biti dopadljiva.
Potcenjivanjem Cuke necemo se dobro provesti na brdu. Zbog toga mi je drago sto tako nesto isticu i Meda i Milinkovic, pa da im verujemo da ce izginuti i doneti tri boda za NS.
Potcenjivanjem Cuke necemo se dobro provesti na brdu. Zbog toga mi je drago sto tako nesto isticu i Meda i Milinkovic, pa da im verujemo da ce izginuti i doneti tri boda za NS.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Lala sa zapada
- Lala sa zapada