20. kolo: Borac-Vojvodina 3:0
20. kolo: Borac-Vojvodina 3:0
Mesto: Čačak
Dan: subota
Datum: 02.04.2005.
Mesto: Stadion Borca, Čačak
Pocetak:
Dan: subota
Datum: 02.04.2005.
Mesto: Stadion Borca, Čačak
Pocetak:
Last edited by Minja on Sun Jun 05, 2005 10:28 am, edited 3 times in total.
-
Ocekujem jos jedno borbeno izdanje nasih LAVOVA,Djumijevu pripremu igraca kao pred Zeleznik,hladne glave...Ne smemo se zavarati da se Borac pomirio s ispadanjem i moramo ozbiljno prici toj utakmici,jer da bi mi opstali,moramo nastaviti s pobedama nad direktnim konkurentima i jednog po jednog "slati" u II ligu...Ocekujem i da pocnemo konacno donositi bodove sa gostovanja,vreme je!!!
Moj tip je X2,al naginje 2.
Podrska igracima i NASEM TRENERU,verujemo u VAS!!!
Moj tip je X2,al naginje 2.
Podrska igracima i NASEM TRENERU,verujemo u VAS!!!
Iskopao sam neke podatke u stampi, pa da ih prezentujem i vama:
-Vojvodina je neporazena u Cacku 10 godina
-Borac je na osam utakmica na svom terenu postigao samo tri gola
-Vojvodina je, uz Zeleznik, najslabiji gost u nasem prvenstvu (samo dva osvojena boda na strani), a Borac drugi najslabiji domacin (osam bodova iz isto toliko utakmica)
Bar po ovome, ocekuje nas grcevita borba svih 90 minuta u Cacku. Zivi bili pa videli.
-Vojvodina je neporazena u Cacku 10 godina
-Borac je na osam utakmica na svom terenu postigao samo tri gola
-Vojvodina je, uz Zeleznik, najslabiji gost u nasem prvenstvu (samo dva osvojena boda na strani), a Borac drugi najslabiji domacin (osam bodova iz isto toliko utakmica)
Bar po ovome, ocekuje nas grcevita borba svih 90 minuta u Cacku. Zivi bili pa videli.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Teren je u Cacku katastrofa i pribojavam se da nam to nece odgovarati. Nasa prednost je u tome jer je Cacku utakmica zivot ili smrt a mi mozemo mirno da odigramo na nereseno. Samo ne treba srljati i sacekati ih i mislim da ce se pokazati da smo mnogo kvalitetnija ekipa od Cacana.
p.s. Ako tamo nismo izgubili 10 godina pa valjda necemo sada kada nam je najpotrebnije!
p.s. Ako tamo nismo izgubili 10 godina pa valjda necemo sada kada nam je najpotrebnije!
Ja mislim da je to utakmica u kojoj treba da prihvatimo ulogu favorita,odemo tamo i razbijemo ih.Ako cemo se njih pribojavati,onda stvarno....
Neko ce reci da i zvezda i partizan tamo jedva prolaze... briga me za njih... MI SMO VOJVODINA!!!
Djumi,sto se mene tice mogu da podnesem rezultate takve kakvi su bili do sada s obzirom na imena ekipa s kojima smo igrali,ali velicina FC Vojvodina nalaze nasim igracima da sa utakmice kakva je sutra OBAVEZNO donesu 3 (TRI) boda bez obzira da li se igra u NSu ili Cacku.Najprostije receno,FC Vojvodina je kvalitetniji i bolji tim od Borca.
Neko ce reci da i zvezda i partizan tamo jedva prolaze... briga me za njih... MI SMO VOJVODINA!!!
Djumi,sto se mene tice mogu da podnesem rezultate takve kakvi su bili do sada s obzirom na imena ekipa s kojima smo igrali,ali velicina FC Vojvodina nalaze nasim igracima da sa utakmice kakva je sutra OBAVEZNO donesu 3 (TRI) boda bez obzira da li se igra u NSu ili Cacku.Najprostije receno,FC Vojvodina je kvalitetniji i bolji tim od Borca.