23. kolo: Vojvodina-Rad 0:2
23. kolo: Vojvodina-Rad 0:2
Нови Сад, 7. 04. 2012. године;
После тешког пораза у дербију прошлог кола, фудбалери Војводине дочекују увек неугодну екипу београдског Рада. Велико је питање на кога ће моћи да рачуна, надамо се бивши тренер, Вукићевић након картонијаде од стране припаднике групе глодари(пардон гробари) Чокот. Меч почиње у 16 часова.
Ево како је текао меч узмеђу ова два противника у јесењем делу првенства-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=1gZiJrYsF6c[/video]
После тешког пораза у дербију прошлог кола, фудбалери Војводине дочекују увек неугодну екипу београдског Рада. Велико је питање на кога ће моћи да рачуна, надамо се бивши тренер, Вукићевић након картонијаде од стране припаднике групе глодари(пардон гробари) Чокот. Меч почиње у 16 часова.
Ево како је текао меч узмеђу ова два противника у јесењем делу првенства-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=1gZiJrYsF6c[/video]
Re: 23. kolo: Vojvodina -Rad
Koju tribinu sutra posecuje predsednik u sklopu akcije "ko pisne go**o stisne"?

- Grof Žekula
- Administrator
Protiv Rada čak šestorica igrača neće moći da nastupe zbog žutih i crvenih kartona - Supić, Vulićević, Trajković, Mojsov, Pavlović, Škuletić + na povredu se žali Budimir Janošević.
Cela odbrana!!!
Protiv Borca neće moći da igraju Mojsov i Škuletić, zbog žutih kartona,
Cela odbrana!!!
Protiv Borca neće moći da igraju Mojsov i Škuletić, zbog žutih kartona,
Re: 23. kolo: Vojvodina -Rad, subota 16h
Zbog najvise sile necu moci da prisustvujem sutrasnjoj utakmici. Nadam se afirmaciji nekih nasih novih mladih igraca.
Nadam se da Boske nece igrati beka, nego da ce kompletna zadnja linija biti sastavljena od igraca kojima je maticna pozicija. Milovic moze da igra, ako se ne varam, i ako Brankovic nije povredjen i dalje, i on moze da igra. Nadam se da cemo imati priliku da vidimo tog Kovacevica na mestu stopera. Ne bih da se pravim pametan i da delim savete, ali pre ove utakmice ne bih bio u Vukicevicevoj kozi. Pogotovo sto je odlazak dosta ljudi na stadion, po mom misljenju, izgubio onaj smisao koji treba da ima. I nadam se da na stadionu nece biti vise onih koji ce zvizdati Vosinim momcima od 50. min nego onih koji to nece raditi.
Nadam se da Boske nece igrati beka, nego da ce kompletna zadnja linija biti sastavljena od igraca kojima je maticna pozicija. Milovic moze da igra, ako se ne varam, i ako Brankovic nije povredjen i dalje, i on moze da igra. Nadam se da cemo imati priliku da vidimo tog Kovacevica na mestu stopera. Ne bih da se pravim pametan i da delim savete, ali pre ove utakmice ne bih bio u Vukicevicevoj kozi. Pogotovo sto je odlazak dosta ljudi na stadion, po mom misljenju, izgubio onaj smisao koji treba da ima. I nadam se da na stadionu nece biti vise onih koji ce zvizdati Vosinim momcima od 50. min nego onih koji to nece raditi.

- madda fakka
Nije izgovor ali bez 6 igraca, plus tradicija sa radom, plus losa igra nasih momaka/losa taktika Vukicevica (ko kako voli) ne pise nam se ni ovaj put dobro... Bicu zadovoljan ako ne primimo gol. Po meni ovu utakmicu ce Vuk i Apija morati nositi na svojim plecima tj da trce po celom terenu. Ocekujem i malog Kordica da se pokaze. Svejedno sto sam (blagi) pesimista NAPRED VOSA!!Grof Žekula wrote:Protiv Rada čak šestorica igrača neće moći da nastupe zbog žutih i crvenih kartona - Supić, Vulićević, Trajković, Mojsov, Pavlović, Škuletić + na povredu se žali Budimir Janošević.
Cela odbrana!!!
I Bog je Slaninar...
Il' si nindza, il' si mindza! Sad kad je najteze treba da pokazemo ko smo. Ja se nadam da ne navijam za mindze 

UPRAVA NAPOLJE!!!
Po prvi put sam optimista, ako pusti mladje igrace jer je izgleda primoran na to videcete nema razloga za brigu.
Ja bih se vise bojao da mogu da igraju svi ovi nabrojani.
Ja bih se vise bojao da mogu da igraju svi ovi nabrojani.

Poznata je odbrana za sutra, Apija, Mo i Abu ne igraju...
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-prot ... ase-skole/" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće zanimljivo, u svakom slučaju.
NAPRED, CRVENO-BELI!!!
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-prot ... ase-skole/" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće zanimljivo, u svakom slučaju.
NAPRED, CRVENO-BELI!!!
Jedva cekam da vidim ove mlade momke protiv nimalo naivne ekipe.
Deco pokazite sta znate!
Deco pokazite sta znate!

- Red Marquis
- Moderator
Oh, samo kad je opet Moreiru ostavio da se odmori. Od čega? Od mahanja šabanima?
A slažem se sa playmakerom, klincima puna podrška!
Ovako iz glave procenjujem...
Janošević(Kordić)
Stevanović-Kovačević-Milović-Nastić
Novaković-Poletanović-Mitošević-Ađuru-Katai
Bojović
ili eventualno Ađuru na štopera mesto Kovačevića a Š.Kordić u napad. Ali to mi deluje previše ofanzivno za našeg maga.
A slažem se sa playmakerom, klincima puna podrška!
Ovako iz glave procenjujem...
Janošević(Kordić)
Stevanović-Kovačević-Milović-Nastić
Novaković-Poletanović-Mitošević-Ađuru-Katai
Bojović
ili eventualno Ađuru na štopera mesto Kovačevića a Š.Kordić u napad. Ali to mi deluje previše ofanzivno za našeg maga.
Io odio Belgrado
Војводина : Рад 7. април 2012, 16:00
Главни судија: Димитријевић Дејан
Помоћни судија 1: Миловановић Милан
Помоћни судија 2: Мркић Иван
Четврти судија: Гогић Миодраг
Посматрач: Симић Драган
Делегат: Николић Ненад
Veselinovic i Grujic propustaju ovo kolo.
- Grof Žekula
- Administrator
Bez šestorice zbog kartona + ova trojica da se odmore (neki zasluženo, neki ne - ali svakako očekivano, jer igramo i u sredu), što reče neko - mož' biti da će i moći šta da se gleda na travnjaku (više nego u prethodnim utakmicama)!
Ajd deco - srećno sutra!!!
PS - ne slušajte trenera, nema pojma!
Ajd deco - srećno sutra!!!
PS - ne slušajte trenera, nema pojma!
Znam samo da ovu utakmicu i da izgubimo nece mi biti zao. Da vidimo sta znaju ovi momci i kakva nas buducnost ceka. Ocekujem od njih da se maksimalno trude, i to je sve sto zelim da vidim...pa sta bude.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Bilo bi lepo videti tu hajpovanu decu. Sprema, Kordica, Nastica...
Ali, sacekacu do sutra da vidim kako ce izgledati tim.
Posto je Fergusonova percepcija realnosti prilicno unikatna.
Po njemu mi vec celo prolece promovisemo omladince.
Ali, sacekacu do sutra da vidim kako ce izgledati tim.
Posto je Fergusonova percepcija realnosti prilicno unikatna.
Po njemu mi vec celo prolece promovisemo omladince.
Sto rece Nevernik, mi celo prolece promovisemo omladince, a oni nam zreli za penziju!
Ja sam srecan kad znam da ce vecina pravih omladinaca morati da igra sutra, i to je jedino bitno!
Rezultat je nebitan.
Momci, igrajte za sebe, i pomalo za nas!
I igrajte onako kako vi mislite da treba, jer sutra vam je i trener takodje nebitan!
Ja sam srecan kad znam da ce vecina pravih omladinaca morati da igra sutra, i to je jedino bitno!
Rezultat je nebitan.
Momci, igrajte za sebe, i pomalo za nas!
I igrajte onako kako vi mislite da treba, jer sutra vam je i trener takodje nebitan!