Omladinci FK Vojvodina

Minja
Administrator

Omladinci FK Vojvodina

Post by Minja »

Danas su na glavnom terenu SC "Vujadin Boskov" odigrali utakmicu omladinci FK Vojvodina i FK Novi Sad. Crveno-beli su trijumfovali sa 3:1, i usli u finale Kupa na teritoriji Vojvodine.

Foto izvestaj sa ove utakmice mozete pogledati na sledecoj adresi:

http://www.fcvojvodina.co.yu/forum/viewtopic.php?t=171
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Image

DJUMI,VIDIMO TE :lol: E TO JE PRAVI TRENER KOJI PRATI I OMLADINSKU SKOLU!!!
p.s.a gde je sal na +20

Mozda bi trebalo objaviti unapred termin odigravanja utakmica omladinaca,mislim da bi bilo vise zainteresovanih da pogledaju na delu buducnost Vojvodine.
Guest

Post by Guest »

SVAKA CAST MINJI sto je ispratio i ovaj dogadjaj i mislim da bi stvarno mogli malo paznje da posvatimo nasem omladinskom pogonu,koji je vec duze vreme najbolji u drzavi!!! Cestitke momcima na pobedi!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Svaka cast omladincima na pobedi, jedino me brine zasto se Djumi drzi za glavu? Da li je video nekog vanserijskog igraca ili ga je glava zabolela od onog sto je video na terenu!?
ogi
Administrator

Post by ogi »

podbara wrote:Svaka cast omladincima na pobedi, jedino me brine zasto se Djumi drzi za glavu? Da li je video nekog vanserijskog igraca ili ga je glava zabolela od onog sto je video na terenu!?
Ja mislim da mu je sunce islo pravo u oci :D :D
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Guest

Post by Guest »

Danas su nasi omladinci igrali sa Zeleznikom 1:1.
Jedini pogodak za nas postigao je Djurovic.
Na utakmici su nastupili od igraca koji treniraju sa prvim timom Kacar,Spasojevic i Djurovic i odigrali su dosta dobro,Pavlovica nije bilo u timu. Jedina stvar koja treba da brine je sto na utakmici nije bio niko od clanova sturcnog staba prvog tima!
Guest

Post by Guest »

U nedelju su omladinci Vojvodine gostovali u Lucanima,pobedili su 4:0,golove su postigli Djurovic 2,Delibasic i Ubiparip.Prema izvestaju Zurnala,izgleda da stvarno imamo jak i organizovan tim i sigurno da im treba posvetiti vise paznje.
budababa

Post by budababa »

Djurovic da tri gola u dve utakmice. Pored toga, bio je strelac i u Podgorici u poslednjem kolu prvog dela prvenstva. Ukoliko i pored svega toga i dalje budemo gledali Marka Jovanovica u napadu, onda tu nesto nije na svom mestu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Minjans

Finale kupa na teritoriji Vojvodine

Post by Minjans »

Omladinci Vojvodine pobedili su, danas, u finalnoj utakmici Kupa Vojvodije POFK (Hajduk) iz Kule sa 2:1. Vidjena su dva evro-gola i lep fudbal.

Pioniri Vojvodine, par dana ranije pobedili su u finalu Kupa na teritoriji Vojvodine FK Novi Sad posle izvodjenja penala. U regularnom vremenu bilo je 2:2.

I jedna i druga ekipa plasirale su se na finalni turnir
Guest

Post by Guest »

Omladinci Vojvodine pobedili su juce u gostima Radnicki(JP) sa 1:0>jedini pogodak postigao je Djordje Radakovic.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Omladinci Vojvodine su danas na Veterniku odigrali zaostalu utakmicu lige Srbije i pobedili F.K.Bezaniju rezultatom 1:0 golom iz jedanesterca u 80 minutu.Gol je postigao mladi Novakovic.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
sexy

Post by sexy »

Nasi klinci nisu mirovali ni za 1.maj,pobedili su Obilic 3:0.
U ekipu se nakon dve nedelje odsustva zbog kvalifikacija za EP U-19 vratio Djurovic sa 2 gola,1 gol postigao je Tadic(88 godiste).
Vidjeno je bezbroj sansi i lepih akcija i izgleda da je Djumijevo sve ucestalije pozivanje omladinaca u prvi tim,motivisalo mnoge igrace i vidjena je jedna velika zelja i zalaganje.
Svaka cast momcima,jos nisam video da su izgubili neku utakmicu ovog proleca!!!!! Oni su nasa buducnost!!!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Danas su Omladinci Vojvodine pobedili Zetu iz Golubovaca rezultatom 2:1(1:0) u polu-finalu kupa Srbije i Crne Gore :!: Strelci za Vojvodinu Kovacevic(prelep gol iz sl.udarca),Djurovic(pritrcao posle odbrane golmana i ubacio loptu u mrezu).nasi Omladinci su i danas pokazali da na njih mora ozbiljno da se`racuna.
U Utorak Omladinci Vojvodine igraju Finale kupa FSSiCG sa OFK Beogradom u Beogradu :!:
Napred pilici :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Svaka im cast :!: Eto taman Djurovicu da damo 10 u prvom timu :D :wink: :!:
Voki

Post by Voki »

Koji od ovih mladih igraca Vojvodine je najbrzi ?(Racunajuci sve pogone ,prvi tim i omladanince) A koji je najbolji tehnicar ,po vama?
Hvala na odgovorima !
Locked