9. kolo: Vojvodina-Hajduk (K) 1:1
9. kolo: Vojvodina-Hajduk (K) 1:1
Dvonedeljnu pauzu fudbaleri Vojvodine iskoristili su radno, odigravši pripremni meč protiv hrvatskog Osijeka, u kojem su zabeležili ubedljivu pobedu (3:0). Ipak, igra na tom meču nije zadovoljila malobrojnu publiku, a da li se određeni pomaci mogu napraviti za nedelju dana saznaćemo u subotu uveče. U goste Novosađanima dolaze kulski Hajduk, dvanaestoplasirani tim lige koji je u osam utakmica zabeležio samo jednu pobedu, ali u isto vreme bio i efikasniji od Voše za jedan gol. Kuljani su prvu i jedinu pobedu zabeležili upravo u poslednjem kolu protiv Smedereva, prekinuvši tako neugodan niz od tri uzastopna poraza. Poslednjih pet međusobnih mečeva dobio je tim iz "srpske Atine", ali su isti u poslednje vreme obeleženi teškim rečima sa obe strane, prekidima i fizičkim sukobima funkcionera dva kluba. Da li će ovog puta fudbal biti u prvom planu ili i jedni i drugi smatraju da su ostali dužni svojim subotnjim rivalima, ostaje da nagađamo. Barem do subote.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: 9. kolo: Vojvodina-Hajduk (K), subota 19h
Pobeda ne bi smela da dolazi u pitanje protiv sigurno najnekvalitetnije ekipe u ligi. Mada, kako mi igramo i koliko golova dajemo bojim se da ne bude opet povuci - potegni. Bilo bi lepo da nam se baš protiv njih "otvori" i da im napunimo mrežu. Naročito kad se setim kako su nas 3-4 njihova "navijača" prošle godine provocirali na zapadu. Ja te ka*am, ja te ka*am, ja te ka*am hajdučeee...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
http://www.fkvojvodina.rs/2012/10/rekon ... c-pauzira/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oporavio se Poletanovic, Jokic ne igra. Oce li drugi stoper biti Karan ili Trajkovic?
Oporavio se Poletanovic, Jokic ne igra. Oce li drugi stoper biti Karan ili Trajkovic?
ФКВ
Ubice, pa pauza zbog reprezentacije, pa Kula, pa... Aman, nek' malo promene taj redosled utakmica, i ovako je u Vojvodini svaka sezona - "Sezona mrmota".
Inače, Bilbija daje gol, mi pobeđujemo, klub udeđuje sam sebe da je na "stazama starog uspeha", to traje cele dve nedelje, pa nazad u dobru staru bačvansku depresiju i smrzavanje na sablasnom"Karađorđu" bez ikakvog takmičarskog naboja.
Jako bih voleo da promašim u bilo čemu u ovom scenariju.
Inače, Bilbija daje gol, mi pobeđujemo, klub udeđuje sam sebe da je na "stazama starog uspeha", to traje cele dve nedelje, pa nazad u dobru staru bačvansku depresiju i smrzavanje na sablasnom"Karađorđu" bez ikakvog takmičarskog naboja.
- Red Marquis
- Moderator
Ovo ti je jedini potencijalni promašajthe Gari wrote:Ubice, pa pauza zbog reprezentacije, pa Kula, pa... Aman, nek' malo promene taj redosled utakmica, i ovako je u Vojvodini svaka sezona - "Sezona mrmota".

Io odio Belgrado
Ovih dana mi se stalno mota po glavi i tipujem da će Bilbija dati gol(ove) kulskom Hajduku. Nekako mu leži Hajduk. Dao im je onaj debitanstksi evro gol koji samo ćoravi sudija nije video, a zatim im je presudio u Kuli kada smo na jedvite jade pobedili sa 1-0.
Ako im ne zatrese mrežu, onda stvarno ne znam da li Bilbija treba uopšte više da igra takmičarske utakmice za naš tim.
Ako im ne zatrese mrežu, onda stvarno ne znam da li Bilbija treba uopšte više da igra takmičarske utakmice za naš tim.
DAJ GOL!!!
- Toto Riina
Vreme je da jedna ekipa "strada" i popije nekoliko komada. Hajduk se uvek trudio da nas lose ugosti, napadi simuliranja u stilu Butulije, praznjenje tribine. Ocekujem da filijali nkp cekiramo kartu za II ligu.
Umesto Jokica ocekujem Radoju(ne naseg forumasa:) Bilbiju koji je najbolji napadac(ali sansu u napadu a ne na krilu) i jos neki omladinci. Abu je zreo za klupu.
Umesto Jokica ocekujem Radoju(ne naseg forumasa:) Bilbiju koji je najbolji napadac(ali sansu u napadu a ne na krilu) i jos neki omladinci. Abu je zreo za klupu.
Neko reče na oficijelnom sajtu da bi bilo dobro, da sav prihod od ulaznica sa ove utakmice (i neke od sledećih) poklonimo F.K. "Šajkaš"-u, što je po mom mišljenju odlična ideja!
A, inače, bojim se da u JSL ne postoji ekipa, na kojoj mi možemo da se istresemo. Ako bude 1:0 - ja prezadovoljan, s obzirom kakav napad imamo.
A, inače, bojim se da u JSL ne postoji ekipa, na kojoj mi možemo da se istresemo. Ako bude 1:0 - ja prezadovoljan, s obzirom kakav napad imamo.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
http://www.fss.rs/sr/referees/delegiranje_sudija.html" onclick="window.open(this.href);return false;Војводина : Хајдук 20. октобар 2012, 19:00
Главни судија: Васић Александар
Помоћни судија 1: Петровић Дејан
Помоћни судија 2: Каурин Срђан
Четврти судија: Вујовић Мајо
Посматрач: Чолић Душан
Делегат: Николић Ненад
Prelep dan za odlazak na ladan spricer, a zatim na utakmicu voljenog kluba. Ocekujem sto vise omladinaca u sastavu i pobedu uz bolju igru.
ПУШТАМ КИШУ!
Kako pise na Mozzartovom play by play-u vraca se Trajkovic u postavu, a igrace i Brankovic. I Bilbija je starter pa se mozda i ostvari Garijeva prognoza. A taman sam se juce pitao zasto Bilbija cesto govori na konferencijama za stampu a nikad ne startuje. Pomislih da je postao portparol igraca.
Ako Mozzart ne laze, igrace postava: Nemanja Supić, Miroslav Vulićević, Branislav Trajković, Igor Đurić, Vladimir Branković, Naemeka Ađuru, Miroslav Stevanović, Almami Moreira, Nemanja Bilbija, Abubakar Oumaru, Milan Bojović.
Rezerve: Srđan Žakula, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Bojan Nastić, Miloš Deletić, Dejan Karan, Aleksandar Katai
Skulinjo ni na klupi
Ako Mozzart ne laze, igrace postava: Nemanja Supić, Miroslav Vulićević, Branislav Trajković, Igor Đurić, Vladimir Branković, Naemeka Ađuru, Miroslav Stevanović, Almami Moreira, Nemanja Bilbija, Abubakar Oumaru, Milan Bojović.
Rezerve: Srđan Žakula, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Bojan Nastić, Miloš Deletić, Dejan Karan, Aleksandar Katai
Skulinjo ni na klupi
UPRAVA NAPOLJE!!!
Vidim kako pise na dnevnikovom sajtu da ima publike celih 1000 jel to istina ? Ako jeste i to im je mnogo sami su krivi ! PS meni se cini da ni danas nece pobediti
Bravo majstori gubimo 0:1 VIGNJEVICU ODLAZI MRS !!!!!!!!!!!!!!!!!
1:1 BOJKE ajmo jos jedan !!!!!!
Bravo majstori iscupali ste bod protiv Hajduka BRUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by fare on Sat Oct 20, 2012 8:55 pm, edited 2 times in total.
Ma nije rezultat bitan, bitna je lepa igra? Ako je toga bilo, sto smo ne skromni!

Nostradamusi nisu bili u pravu, Bilbija ponovo igrač kojeg prvo menjaju, ljudi bi pre uboli sedmicu na lotu nego da pogode kad će ovaj dati gol
. Ali tu je neshvaćeni genije Katai, kontraobaveštajac, koji je doneo i jare i pare klubu, koji igra za Vošu iz užitka, još samo da izvrši rekalibraciju te njegove levice sa lubenica na fudbalsku loptu i C. Ronaldo mu neće biti ravan
.
Mnogo se zeznula uprava sa smenom Zagorčića, možda i najveća glupost koju su napravili do sada. Zagorčić je uspeo od tima koji se raspadao ovog proleća da stvori kakvu takvu igru, ne osramoti se u Evropi, i istina uz malo sreće dočeka prvo mesto na tabeli nakon 4 kola. Oni (uprava) ili precenjuju sopstveni igrački pogon i njegove kvalitete ili im nije interes da Vojvodina napreduje i bude ozbiljan klub pa menjuja trenere kao na traci. Pre će biti da je ovo drugo pravi razlog...
Edit: Evo ga naš Falkao Bojović 1-1

Mnogo se zeznula uprava sa smenom Zagorčića, možda i najveća glupost koju su napravili do sada. Zagorčić je uspeo od tima koji se raspadao ovog proleća da stvori kakvu takvu igru, ne osramoti se u Evropi, i istina uz malo sreće dočeka prvo mesto na tabeli nakon 4 kola. Oni (uprava) ili precenjuju sopstveni igrački pogon i njegove kvalitete ili im nije interes da Vojvodina napreduje i bude ozbiljan klub pa menjuja trenere kao na traci. Pre će biti da je ovo drugo pravi razlog...
Edit: Evo ga naš Falkao Bojović 1-1
Last edited by Boske87 on Sat Oct 20, 2012 8:40 pm, edited 1 time in total.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;